Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken:

Extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken

Ik wil graag 1 of 2 extra groepen laten plaatsen, plus extra aardlek plus hoofdschakelaar. Afgelopen week hebben we een storing gehad. De inrichting is dermate verouderd dat een aanpassing noodzakelijk is.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken uit heel Nederland:

Groepenkast vervangen en plaatsen aardlek

Vervangen van de oude groepenkast, 3 groepen van 16 Amp. Tevens het plaatsen van een aardlekschakelaar en twee groepen toevoegen voor keukenapparatuur.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de huidige groepenkast met 10 groepen en 1 aardlek voor 1 of meer groepen met automatische groepen en voldoende aardlekschakelaars. Daarnaast extra groep plaatsen of groep uitbreiden ten gevolge van een perilex aansluiting voor een inductiekookplaat.

Aardpen slaan plus stoppenkast aansluiten

Ik heb nodig een aardepin met kabel naar de stoppen kast. Plus 9 nieuwe groepen plus 2 aardlek De electra draaien voor de 9 groepen zijn aanwezig in de stoppen kast Hoor graag wat de kosten zijn incl btw en wanneer jullie tijd hebben. Ik kijk altijd bij 2 of 3 partijen en maak daarna een keuze

Elektra in hele huis vervangen

De elektra in het hele huis moet vervangen. Er moet een aardlek geslagen worden. De stoppenkast moet vervangen en het aantal groepen moet van 4 naar 8 worden uitgebreid

Extra groep en aardlek aanleggen

Extra groep toevoegen en tweede aardlek, 5 groepen verbinden met aardlek, 1 toevoegen aan bestaande aardlek, 4 op de nieuwe aardlek. Beperkte herverdeling van aansluiting op groepen.

Nieuwe meterkast installeren

We willen voor nu enkel de hoofd meterkast. Hier komt later ook een tweede huishouden en de bovenverdieping (aparte kast) en een woonunit op. Deze hoeven nog niet meegenomen te worden. In deze 3 fase meterkast willen we: - 1 aardlek met daaronder dus 3 groepen - 10 x 16 ampère 230 volt B - 6 x 32 ampère 230 volt C (voeding andere meterkasten) - 1x kookgroep - 3x 40 ampère 380 volt B of C?? Wat raad je aan? We willen uiteindelijk ongeveer 40 zonnepanelen die hier ook op moeten. Kan dit ? Alvast bedankt

Groepen, aardlek en hoofdschakelaar bijplaatsen

1 of 2 extra groepen plaatsen, plus extra aardlek plus hoofdschakelaar.

Groepenkast vervangen

De groep van mijn zolder loopt buiten de aardlekschakelaar om. Dit lijkt me niet handig, daar staat ook de wasmachine. Verder heb ik een vraag of het verder goed zit met de groepenkast, 6 groepen exclusief de eigen aardlek voor inductie en voor vloerverwarming.

Aardlek en hoofdschakelaar aansluiten

Mijn bestaande oude stoppenkast heeft twee groepen. Er zit geen aardlekschakelaar in. Een aardlek en hoofdschakelaar aansluiten.

Uitbreiding van de groepenkast

Voor onze nieuwe woning moet de groepenkast uitgebreid worden, in de huidige kast is te weinig ruimte voor alle groepen. Er moet dus een kast naast. De aantal benodigde extra groepen zijn 4 plus een kookgroep plus aardlek. Zie de foto van de huidige kast. de klant wil graag dat alles van hetzelfde mer is.

Partners

Partners van Casius