Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken:

Extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken

Ik wil graag 1 of 2 extra groepen laten plaatsen, plus extra aardlek plus hoofdschakelaar. Afgelopen week hebben we een storing gehad. De inrichting is dermate verouderd dat een aanpassing noodzakelijk is.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken uit heel Nederland:

Groepen, aardlek en hoofdschakelaar bijplaatsen

1 of 2 extra groepen plaatsen, plus extra aardlek plus hoofdschakelaar.

Groepenkast vervangen

De groep van mijn zolder loopt buiten de aardlekschakelaar om. Dit lijkt me niet handig, daar staat ook de wasmachine. Verder heb ik een vraag of het verder goed zit met de groepenkast, 6 groepen exclusief de eigen aardlek voor inductie en voor vloerverwarming.

Aardlek en hoofdschakelaar aansluiten

Mijn bestaande oude stoppenkast heeft twee groepen. Er zit geen aardlekschakelaar in. Een aardlek en hoofdschakelaar aansluiten.

Uitbreiding van de groepenkast

Voor onze nieuwe woning moet de groepenkast uitgebreid worden, in de huidige kast is te weinig ruimte voor alle groepen. Er moet dus een kast naast. De aantal benodigde extra groepen zijn 4 plus een kookgroep plus aardlek. Zie de foto van de huidige kast. de klant wil graag dat alles van hetzelfde mer is.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen voor een met automatisch zekeringen. Een kast met 6 groepen, 2x aardlek en hoofdschakelaar. Binnen de 6 groepen een keukengroep 2x220V in verband met een keramische kookplaat. Ook het aansluiten in de keuken dient u te verzorgen. De afstand van de meterkast naar de keuken is 3 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte van u.

Onderzoek en eventueel aardlekschakelaar vervangen

Te vaak slaat de aardlek in ons huis eruit. Er zijn 4 groepen aangesloten op de aardlek. Soms gebeurd er weken niets en dan kan het zelfs drie maal op een dag gebeuren, terwijl er niets bijzonders aanstaat. Na inschakeling kan de aardlek er weer uit springen of deze blijft weer een poosje aan. Het is heel verschillend, we kunnen er niet achter komen wat hier de oorzaak van is. Wellicht moet het elektra eens worden doorgemeten of is er een nieuwe schakelaar nodig. We ontvangen graag een offerte voor uw inspectie en de eventuele vervanging.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Meterkast bestaat nu uit 3 groepen zonder aardlek schakelaar. Aangezien de keuken vernieuwd moet worden, moet de meterkast ook uitgebreid worden met meer groepen (totaal min. 6) liefst mogelijkheid voor 8 groepen. Dan willen we ook een aardlekschakeling toevoegen voor de veiligheid (mede ook voor onze 2 kleine kindjes). Graag willen wij een opgaaf ontvangen. Het grootste 'probleem' is de geringe ruimte. Een standaard groepenkast past namelijk niet. Ik kan er afbeeldingen van sturen. Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Aansluiting voor laadpaal aanleggen

Ik wil graag mijn laadpaal laten aansluiten. Hiervoor is een extra groep nodig van 16A met eigen aardlekschakelaar. De laadpaal komt in mijn tuin en de afstand naar mijn meterkast in ongeveer 5 meter. Mijn hoofdzekering in 35A en heb nu 1 aardlek schakelaar met 4 groepen. Heb geen hoofdschakelaar om de groepenkast spanningsloos te maken. Er is nog ruimte voor 1 groep. Wil de laadpaal ook aansluiten op mijn slimme meter via de P1 poort. (moet dus extra netwerk kabel RJ11 aangelegd worden). De P1 poort is al in gebruikt en wil graag een splitter laten aanleggen. Graag aansluiten met 6 mm2 grond kabel.

Groepenkast aanpassen

Woning voorzien van twee groepen en één fase zonder aardlek. Graag wil ik een uitbreiding naar 3 fase en tenminste 6 groepen inclusief materiaal en eventueel een vaste installatie prijs.

Groepenkast vervangen

Compleet vervangen bestaande meterkast met draaizekeringen. 5 groepen en aardlek schakelaar.

Partners

Partners van Casius