Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoofddorp of directe omgeving.

1910 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aanpassingen groepenkast + huisinstallatie, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen, diverse electra reparatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoofddorp:

Aanleggen bedrading voor inductiekookplaat

Ik wil een inductiekookplaat maar ik weet dat er een aparte groep moet worden aangelegd. Een paar jaar geleden heb ik mijn meterkast al aangepast. Aangezien mijn gasfornuis slecht begin te worden en moet worden vervangen, heb ik gekozen voor een inductiekookplaat. Nu wil ik weten wat het gaat kosten om van mijn meterkast naar mijn keuken de bedrading voor een inductiekookplaat te kunnen plaatsen. ik heb twee foto's toegevoegd zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. Ik hoop dat ik genoeg informatie heb gegeven en ik wacht op offertes.

Verplaatsen stopcontacten

In de slaapkamer dienen twee stopcontacten te worden toegevoegd aan de achterste muur, en 3 stopcontacten op de voorste muur. Tekening in bijlage ter impressive.

Tussenmeter elektra

Ik zou graag een tijdelijke tussenmeter willen laten plaatsen. Ik vertrouw onze slimme meter niet. Wij wonen met 3, en werken veel. Toch is ons elektra verbruik hetzelfde als van een 10 persoons huishouden. Alleen door een tussenmeter kunnen wij aantonen dat de slimme meter niet goed meet. Graag per email contact.

Vervangen bedrading 1 groep

We hebben spanning gehad op de aardedraad waardoor een hele groep is uitgezet ivm mega schok. Monteur heeft in 3 uur niks gevonden en de groep afgesloten en heeft ons veel geld gekost maar niks opgeleverd. Ik zou heel graag willen weten wat het opnieuw bedraden kost of, als het mogelijk is, op te sporen waar het euvel zich bevindt. We hebben namelijk nu geen licht in de schuur, tuin, gedeelte van de keuken en een lamp in de woonkamer en 1 stopcontact werkt niet meer die zich in de eetkamer bevindt. Ik hoor graag of jullie wat voor ons kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Het huis is uit de jaren '80.

Verplaatsen van acht stopcontacten

In mijn woning zijn alle stopcontacten hoog geplaatst, tot ongeveer 1 meter boven de grond. Ik zou alle stopcontacten willen verlagen. In een enkel geval zowel verlagen als een heel klein beetje verplaatsen naar links of rechts. Het gaat om 8 stopcontacten waarvan 6 in beton en 2 in gips. 4 Stopcontact verlagen in woonkamer (in beton) 1 Stopcontact verlagen in slaapkamer (in beton) 1 Stopcontact verlagen in slaapkamer (in gips) 1 Stopcontact verlagen in studeerkamer (in beton) 1 Stopcontact verlagen in studeerkamer (in gips) Daarnaast heb ik ook een vaste (lage) telefoonaansluiting die ik 60 cm naar links zou willen verplaatsen. Valt het verplaatsen van telefoonaansluitingen ook onder uw werkzaamheden? Kunt u aangeven of na het verplaatsen van het stopcontact alles wordt dichtgemaakt zonder dat er bobbels achterblijven of zul je altijd wat bobbels blijven zien van het verplaatsen? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Aarde draad trekken

Aarde draag trekken van meterkast naar woonkamer voor stopcontact.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag de meterkast verplaatsen over +/- 5 meter. Inclusief aanvoer aub.

Groepenkast vervangen

Goede dag ik wil de groepenkast vervangen. Er moet perilexaansluiting komen voor inductie. In de meterkast zit er een 3 fase aansluiting en een oude meter. Kruipruimte is wel aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 meter.

Aanleggen extra stopcontacten meterkast

Ik wil naast het reeds bestaande dubbele stopcontact nog twee dubbele stopcontacten met net genoeg ruimte dat alle adapter er goed in passen. Drie keer een dubbele stopcontact. Het is wel de bedoeling dat de stopcontacten aan dezelfde kant komen zodat de zooi met draden netjes weggewerkt kan worden

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Vervangen van al het electra

Electra vervangen door de gehele woning, stopcontacten en schakelaars vervangen. En het bijplaatsen van extra groepen in de meterkast voor de keuken.

Stroomvoorziening in garage realiseren voor garagedeur en stopcontact

Er is geen stroomvoorziening in de garage, ik heb een voorziening nodig van ik gok 10 ampere. Er moet namelijk een motor van de garagedeur aan en uit kunnen, daarnaast wil ik misschien een stopcontact voor het aanleggen van een installatie in de garage. De meterkast staat in de garage zelf.

Geen stroom in garage

We hebben geen stroom in de garage. De garage is niet van ons, maar in de acte staat dat wij wel verantwoordelijk zijn voor de stroomtoevoer naar de garage. In de schuur zit een stekker met een kabel, de kabel loopt over het terrein van de buren, door een trespa balk naar de garage. Waarschijnlijk ligt het niet aan het stopcontact, maar graag laten we naar de situatie kijken en het probleem verhelpen.

Repareren lichtpunt

Een lamp op de 1e verdieping met een schakelaar op de begane grond en op de 1e verdieping werkt niet (er staat wel spanning op).

Groepenkast vervangen

3 fase ABB 10 groepen, incl kookgroep en voorziening tbv aansluiten noodstroomaggregaat.

Groepenkast uitbreiden van 3 naar 6 groepen

Onze huidige groepenkast heeft 3 groepen deze willen we graag uitbreiden naar 6 groepen. We willen 1 groep voor de airco systeem (airoc +max 2200watt verbruik ), 1 groep kookplaat ( 2 polig 3500watt ) en 1 groep voor de boiler ( 2400 watt ).

Plaatsen extra stopcontacten

Beste meneer/mevrouw, Graag plaatsen wij 12 extra dubbele stopcontacten . De afstand tussen de bestaande stopcontacten is momenteel te ver uit elkaar. Achterwanden zijn deels gips deels beton. Graag ontvang ik jullie offerte. Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Inbouwstopcontact ca 15 cm omhoog verplaatsen

Er zit een stopcontact boven de afzuigkap. Deze zit echter iets te laag waardoor de afzuigkap te laag hangt. De stopcontact zal dus ca 15 cm omhaag geplaatst moeten worden.

Extra groep aanleggen in meterkast

Ik wil graag een extra groep aanleggen in de meterkast en ik ontvang graag een prijs indicatie.

Vervangen elektra gehele woning

Ik zoek een elektricien die alle elektra in een tussenwoning kan vervangen. Het betreft een jaren 60 woning. De woning bestaat uit de begane grond en eerste verdieping. De totale oppervlakte van de woning komt neer op 210 m2. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de elektricien.

Stopcontact plaatsen

Wij willen graag in een gipsen muurtje een stop contact geplaatst hebben. De elektra kan via de keuken aan de achterzijde van dit uurtje worden doorgetrokken.

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Ik wil het glasvezel doortrekken naar 2 patch kasten binnen het pand. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Aanleggen hoofdschakelaar 3 fasen

Ik heb op de afspraak voor de infra rood aanleg op 3 mei, en ik vraag me af of de vakman op dezelfde dag kan komen. Als het niet kan, dan is het niet erg. Ik hoor graag van u.

Elektrische deuropener met intercom installeren met camera

Het leveren en aansluiten van een intercom met spreekfunctie, camera en elektrische deuropener waarmee de zorgvrager vanuit zijn bed kan zien wie er bij de voordeur staat en deze dan indien gewenst kan ontgrendelen.

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen laten slaan.