Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoofddorp of directe omgeving.

1905 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat, krachtstroom aanleggen voor een elektrische auto, vervangen elektra: lichtschakelaars, wifi-bekabeling, stopcontacten uit de plinten verwijderen, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoofddorp:

Aanleggen extra stopcontacten meterkast

Ik wil naast het reeds bestaande dubbele stopcontact nog twee dubbele stopcontacten met net genoeg ruimte dat alle adapter er goed in passen. Drie keer een dubbele stopcontact. Het is wel de bedoeling dat de stopcontacten aan dezelfde kant komen zodat de zooi met draden netjes weggewerkt kan worden

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Vervangen van al het electra

Electra vervangen door de gehele woning, stopcontacten en schakelaars vervangen. En het bijplaatsen van extra groepen in de meterkast voor de keuken.

Stroomvoorziening in garage realiseren voor garagedeur en stopcontact

Er is geen stroomvoorziening in de garage, ik heb een voorziening nodig van ik gok 10 ampere. Er moet namelijk een motor van de garagedeur aan en uit kunnen, daarnaast wil ik misschien een stopcontact voor het aanleggen van een installatie in de garage. De meterkast staat in de garage zelf.

Geen stroom in garage

We hebben geen stroom in de garage. De garage is niet van ons, maar in de acte staat dat wij wel verantwoordelijk zijn voor de stroomtoevoer naar de garage. In de schuur zit een stekker met een kabel, de kabel loopt over het terrein van de buren, door een trespa balk naar de garage. Waarschijnlijk ligt het niet aan het stopcontact, maar graag laten we naar de situatie kijken en het probleem verhelpen.

Repareren lichtpunt

Een lamp op de 1e verdieping met een schakelaar op de begane grond en op de 1e verdieping werkt niet (er staat wel spanning op).

Groepenkast vervangen

3 fase ABB 10 groepen, incl kookgroep en voorziening tbv aansluiten noodstroomaggregaat.

Groepenkast uitbreiden van 3 naar 6 groepen

Onze huidige groepenkast heeft 3 groepen deze willen we graag uitbreiden naar 6 groepen. We willen 1 groep voor de airco systeem (airoc +max 2200watt verbruik ), 1 groep kookplaat ( 2 polig 3500watt ) en 1 groep voor de boiler ( 2400 watt ).

Plaatsen extra stopcontacten

Beste meneer/mevrouw, Graag plaatsen wij 12 extra dubbele stopcontacten . De afstand tussen de bestaande stopcontacten is momenteel te ver uit elkaar. Achterwanden zijn deels gips deels beton. Graag ontvang ik jullie offerte. Alvast hartelijk dank voor jullie reactie.

Inbouwstopcontact ca 15 cm omhoog verplaatsen

Er zit een stopcontact boven de afzuigkap. Deze zit echter iets te laag waardoor de afzuigkap te laag hangt. De stopcontact zal dus ca 15 cm omhaag geplaatst moeten worden.

Extra groep aanleggen in meterkast

Ik wil graag een extra groep aanleggen in de meterkast en ik ontvang graag een prijs indicatie.

Vervangen elektra gehele woning

Ik zoek een elektricien die alle elektra in een tussenwoning kan vervangen. Het betreft een jaren 60 woning. De woning bestaat uit de begane grond en eerste verdieping. De totale oppervlakte van de woning komt neer op 210 m2. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de elektricien.

Stopcontact plaatsen

Wij willen graag in een gipsen muurtje een stop contact geplaatst hebben. De elektra kan via de keuken aan de achterzijde van dit uurtje worden doorgetrokken.

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Ik wil het glasvezel doortrekken naar 2 patch kasten binnen het pand. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Aanleggen hoofdschakelaar 3 fasen

Ik heb op de afspraak voor de infra rood aanleg op 3 mei, en ik vraag me af of de vakman op dezelfde dag kan komen. Als het niet kan, dan is het niet erg. Ik hoor graag van u.

Elektrische deuropener met intercom installeren met camera

Het leveren en aansluiten van een intercom met spreekfunctie, camera en elektrische deuropener waarmee de zorgvrager vanuit zijn bed kan zien wie er bij de voordeur staat en deze dan indien gewenst kan ontgrendelen.

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen laten slaan.

Stopcontact in meterkast aanleggen

Ik zoek een elektricien die in onze meterkast een stopcontact kan plaatsen. Ik wil er graag een laten plaatsen (opbouw) voor het plaatsen van een energieverbruiksmanager e.d.

Aanleg van stopcontact in meterkast

Ik wil graag een stopcontact laten aanleggen in de meterkast.

Twee extra groepen plaatsen

Om de installatie van een inductiekookplaat mogelijk te maken hebben we 2 extra groepen in de meterkast nodig. Er moet ook een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de meterkast en keuken weet ik niet zeker, ongeveer 5 meter.

Uitbreiden groepen in de stoppenkast

Door aanschaf hybride auto willen we een extra groep in de stoppenkast.

Meterkast vervangen

Groepenkast vervangen met aardlekschakelaar ( zie foto ) met de mogelijkheid voor uitbreiding elektrische koken

Coaxkabel vervangen met UTP patch-kabel

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn coaxkabel kan vervangen met een UTP patch-kabel. De coaxkabel bevindt zich in een buis, deze loopt door de woning. Onlangs is de coaxkabel losgeraakt en deze hangt nu los in de buis.

Toevoegen van contactdoos elektrisch koken

Wij willen de keuken vernieuwen en kiezen voor elektrisch koken. De elektrische kookplaat trekt 7.2 KWH. Wat kost een aansluiting vanuit de keuken naar de meterkast. Afstand via de kruipruimte (met bodemafsluiter) is horizontaal +/- 5. 50 meter.

Vervangen stoppenkast

De stoppenkast dient te moeten worden vervangen en uitgebreid daar er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden. Er zal een vaatwasser, combi magnetron en inductiekookplaat gaan komen.