Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoofddorp of directe omgeving.

1914 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoofddorp:

Verlichting berghok vervangen

In het berghok zijn twee geschakelde tl-buizen. Ik heb nieuwe gekocht + twee starters. Een van de buizen wil echter geen kwartslag draaien en de fitting zit los. Er moeten waarschijnlijk onderdelen vervangen worden. Kan iemand dat voor mij doen?

Gevelpassage / mantelbuis aanleggen

Wij gaan over op 3 fases stroom en daarvoor gaat Liander een stroomkabel trekken, echter er moet een gevelpassage aangelegd worden. Dit moet gedaan worden voordat de kabelwerkzaamheden door Liander kunnen worden uitgevoerd. Ik zoek een bedrijf wat voor ons de gevelpassage kan aanleggen. Graag ontvang ik hier offerte voor

Stroom in garage laten aanleggen

Ik heb een garage weten te bemachtigen die direct aan mijn tuin grenst waar op dit moment geen stroomvoorziening in zit. Nu wil ik graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om stroom vanuit mijn schuur in de tuin door te trekken naar de garage.

Elektra klusjes in woning

Geachte vakman, Kunt u wat werk bij ons thuis doen? (4 klussen) 1. Ethernetkabel in geleide-strip: Kunt u een loshangende ethernet-kabel in de gang beneden (voor P1 signaal verlenging naar zolder) zodanig bevestigen aan de bovenrand van de muur, zodat hij afgedekt wordt door een strip leiding plastic? Het is een betonmuur, ik kan er dus geen kabelklemmetjes tegen timmeren. (leiding wordt +/- 2 m lang) 2. Geaard stopcontact maken: Kunt u in de meterkast, onder de PV/wasmachine-groep, op deze groep een aarde stopcontact maken? Wij hebben geen geaard stopcontact in de meterkast. Voor bijv. elektrische heggeschaar of het laden van de elektrische auto van mijn zoon, of voor ander werk met nodige extra spannings-beveiliging. 3. Stopcontact boven repareren: Kunt u op zolder een niet goed werkend stopcontact weer in orde maken, bij de trapschakelaar? Het stopcontact boven de trapschakelaar bestaat uit 2 stopcontacten. Ze doen het niet goed. 4. Kabel-leiding beter bevestigen: Wilt u in de schuur een elektrische leiding beter tegen het plafond bevestigen? In de schuur raakt de elektrische leiding soms los van het plafond, en daardoor komt de dranger van de deur er mogelijk tegen aan. Ik moet dat regelmatig aandrukken. De stroomdraad die er omheen is gewikkeld kan beter in een aparte leiding er naast gemaakt worden.

Extra electragroepen aanbrengen

3 extra electra groepen plaatsen. 1. Tuin berging(diep vriezer) 2. Electronisch koken 3. Tuin verlichting

Groepenkast uitbreiding

Ik wil graag uitbreiding op mijn ABB groepenkast. Eén aansluiting tbv Inductie kookplaat Één aansluiting voor wasmachine Een aansluiting voor wasdroger.

Spatwaterdichte WCD's aanleggen op balkon

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het volgende. Deze informatie heb ik van een andere elektromonteur die ik te duur vind: het aanpassen van de elektrische installatie op het terras van uw woning. De werkzaamheden omvatten: Het aanbrengen van 3 dubbele spatwaterdichte wcd’s tegen de kamermuur. De leidingen worden aangelegd in kabel en komen onder de vlonder te liggen. De aansluiting vindt plaats in de keuken achter de plint. De lichtpuntaansluiting wordt voorzien van een spatwaterdichte wcd.

stopcontacten verplaatsen en meterkast vervangen

Ik was benieuwd of jullie mij eventueel kunnen helpen bij het volgende. Ik wil graag wat werk laten verrichten aan wat stopcontacten: 1. 2 stopcontacten waarbij de 1 net 2 cm hoger zit -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen waar nodig 2. stopcontact maken voor 2 kabels die nu uit de plint komen -> stopcontact net boven de plint 3. 2 stopcontacten die nu deel over elkaar heen zitten (afdekplaat afgezaagd om het passend te maken) -> iets verplaatsen inbouwdoos, nieuwe afdekplaat die beide afdekt en klein stukje gladstucen 4. stopcontact met oude telefoon aansluiting -> helemaal wegwerken 5. herstel stucwerk rondom een stopcontact. Ik ga zelf alle muren schilderen Mijn stoppenkast moet ook nog volledig vervangen worden maar dat volgt later als ik ook de keuken vervang.

Elektra leiding naar boven is verstopt

ik heb geprobeerd een utp kabel naar boven te trekken met een zwarte kabel die er al in zat. De knoop is te dik geworden en nu is de leiding verstopt. Ik heb een trekveer gekocht, maar kan noch van boven, noch vanuit de meterkast er beweging in krijgen. Ook met stofzuiger geprobeerd en duwen met trekveer. Kan dit opgelost worden (door bijvoorbeeld de kabel te verbranden oid)? Ik wil een nieuwe utp kabel erdoorheen trekken als de verstopping weg is en een connector erop laten zetten. (en een 2e connector op een andere kabel). De kabel en connectors heb ik al. Gaat dus om ontstopping en 2 connectors plaatsen.

Aanleggen bedrading voor inductiekookplaat

Ik wil een inductiekookplaat maar ik weet dat er een aparte groep moet worden aangelegd. Een paar jaar geleden heb ik mijn meterkast al aangepast. Aangezien mijn gasfornuis slecht begin te worden en moet worden vervangen, heb ik gekozen voor een inductiekookplaat. Nu wil ik weten wat het gaat kosten om van mijn meterkast naar mijn keuken de bedrading voor een inductiekookplaat te kunnen plaatsen. ik heb twee foto's toegevoegd zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. Ik hoop dat ik genoeg informatie heb gegeven en ik wacht op offertes.

Verplaatsen stopcontacten

In de slaapkamer dienen twee stopcontacten te worden toegevoegd aan de achterste muur, en 3 stopcontacten op de voorste muur. Tekening in bijlage ter impressive.

Tussenmeter elektra

Ik zou graag een tijdelijke tussenmeter willen laten plaatsen. Ik vertrouw onze slimme meter niet. Wij wonen met 3, en werken veel. Toch is ons elektra verbruik hetzelfde als van een 10 persoons huishouden. Alleen door een tussenmeter kunnen wij aantonen dat de slimme meter niet goed meet. Graag per email contact.

Vervangen bedrading 1 groep

We hebben spanning gehad op de aardedraad waardoor een hele groep is uitgezet ivm mega schok. Monteur heeft in 3 uur niks gevonden en de groep afgesloten en heeft ons veel geld gekost maar niks opgeleverd. Ik zou heel graag willen weten wat het opnieuw bedraden kost of, als het mogelijk is, op te sporen waar het euvel zich bevindt. We hebben namelijk nu geen licht in de schuur, tuin, gedeelte van de keuken en een lamp in de woonkamer en 1 stopcontact werkt niet meer die zich in de eetkamer bevindt. Ik hoor graag of jullie wat voor ons kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Het huis is uit de jaren '80.

Verplaatsen van acht stopcontacten

In mijn woning zijn alle stopcontacten hoog geplaatst, tot ongeveer 1 meter boven de grond. Ik zou alle stopcontacten willen verlagen. In een enkel geval zowel verlagen als een heel klein beetje verplaatsen naar links of rechts. Het gaat om 8 stopcontacten waarvan 6 in beton en 2 in gips. 4 Stopcontact verlagen in woonkamer (in beton) 1 Stopcontact verlagen in slaapkamer (in beton) 1 Stopcontact verlagen in slaapkamer (in gips) 1 Stopcontact verlagen in studeerkamer (in beton) 1 Stopcontact verlagen in studeerkamer (in gips) Daarnaast heb ik ook een vaste (lage) telefoonaansluiting die ik 60 cm naar links zou willen verplaatsen. Valt het verplaatsen van telefoonaansluitingen ook onder uw werkzaamheden? Kunt u aangeven of na het verplaatsen van het stopcontact alles wordt dichtgemaakt zonder dat er bobbels achterblijven of zul je altijd wat bobbels blijven zien van het verplaatsen? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Aarde draad trekken

Aarde draag trekken van meterkast naar woonkamer voor stopcontact.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag de meterkast verplaatsen over +/- 5 meter. Inclusief aanvoer aub.

Groepenkast vervangen

Goede dag ik wil de groepenkast vervangen. Er moet perilexaansluiting komen voor inductie. In de meterkast zit er een 3 fase aansluiting en een oude meter. Kruipruimte is wel aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 meter.

Aanleggen extra stopcontacten meterkast

Ik wil naast het reeds bestaande dubbele stopcontact nog twee dubbele stopcontacten met net genoeg ruimte dat alle adapter er goed in passen. Drie keer een dubbele stopcontact. Het is wel de bedoeling dat de stopcontacten aan dezelfde kant komen zodat de zooi met draden netjes weggewerkt kan worden

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Vervangen van al het electra

Electra vervangen door de gehele woning, stopcontacten en schakelaars vervangen. En het bijplaatsen van extra groepen in de meterkast voor de keuken.

Stroomvoorziening in garage realiseren voor garagedeur en stopcontact

Er is geen stroomvoorziening in de garage, ik heb een voorziening nodig van ik gok 10 ampere. Er moet namelijk een motor van de garagedeur aan en uit kunnen, daarnaast wil ik misschien een stopcontact voor het aanleggen van een installatie in de garage. De meterkast staat in de garage zelf.

Geen stroom in garage

We hebben geen stroom in de garage. De garage is niet van ons, maar in de acte staat dat wij wel verantwoordelijk zijn voor de stroomtoevoer naar de garage. In de schuur zit een stekker met een kabel, de kabel loopt over het terrein van de buren, door een trespa balk naar de garage. Waarschijnlijk ligt het niet aan het stopcontact, maar graag laten we naar de situatie kijken en het probleem verhelpen.

Repareren lichtpunt

Een lamp op de 1e verdieping met een schakelaar op de begane grond en op de 1e verdieping werkt niet (er staat wel spanning op).

Groepenkast vervangen

3 fase ABB 10 groepen, incl kookgroep en voorziening tbv aansluiten noodstroomaggregaat.

Groepenkast uitbreiden van 3 naar 6 groepen

Onze huidige groepenkast heeft 3 groepen deze willen we graag uitbreiden naar 6 groepen. We willen 1 groep voor de airco systeem (airoc +max 2200watt verbruik ), 1 groep kookplaat ( 2 polig 3500watt ) en 1 groep voor de boiler ( 2400 watt ).