Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoofddorp of directe omgeving.

1801 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoofddorp:

Elektriciteit in tuinhuisje maken

Graag zou ik in een tuinhuisje elektriciteit aangesloten willen hebben. Het huisje is niet zo groot, ongeveer 2.13 meter breed en 1.93 meter lang. Het huisje staat tussen 2 muren, 1 muur is van het huis en de andere is van de bestaande schuur. In de bestaande schuur is wel al een elektriciteitskabel die vanuit de grond komt. Er is daar dus wel een mogelijkheid voor elektra, alleen moeten daar ook de stopcontacten opnieuw aangesloten worden (nu alleen een kabel die vanuit de grond ongeveer 20 cm boven de grond is). Het tuinhuisje gaat gebruikt worden als groot konijnenverblijf en het is dus belangrijk dat het knaagproof is en dat het stopcontact waterdicht is. Ik wil er in de winter namelijk een soort van verwarming plaatsen en een licht bron zou ook erg fijn zijn. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen over wat zoiets gaat kosten.

Lichtpunt in gipsplafond verplaatsen

Ik heb een lichtpunt in mijn plafond die ik graag wil laten verplaatsen. Deze hangt niet recht in het midden (50 cm verplaatsen).

Stroomgroep installeren voor vaatwasser

Er dient een groep in de meterkast bijgeplaatst moeten worden ten behoeve van de vaatwasser. Het aansluiten van de machine zullen wij zelf regelen.

Extra groep bij laten plaatsen

Lezer, Wij gaan waarschijnlijk overstappen naar een inductiekookplaat van 11100 Watt. Welke aanpassingen in de elektra huishouding zijn hiervoor nodig en welke kosten brengt dit met zich mee? Het huis is gebouwd in 1990.

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Wij hebben een huis gekocht in Hoofddorp. Wij weten dat er in de straat glasvezel ligt. Dit is alleen niet doorgetrokken naar binnen. De afstand zal ongeveer 5 a 6 meter zijn. Wij willen graag weten hoelang het duurt voordat dit gelegd is, hoeveel het kost en of dit rond 1 juni gedaan kan worden.

Extra groep aanleggen

In verband met het gaan koken op inductie zou ik graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen. De meterkast is aan de andere zijde van de keuken.

Aanleggen krachtstroom

Krachtstroom aanleggen voor een inductiekookplaat.

Installatie 2-fasen groep

Ik zoek een elektricien die voor mij een 2 x 220 V aansluiting kan maken in de groepenkast. Bovendien moet er een stopcontact en stekker worden aangesloten voor een inductiekookplaat. Er is al krachtstroom aanwezig in de groepenkast (220 Volt).

Meterkast vernieuwen of uitbreiden

Ik heb een extra groep nodig daar er nieuwe apparatuur in de keuken geplaatst gaat worden.

Groepen, aardlek en hoofdschakelaar bijplaatsen

1 of 2 extra groepen plaatsen, plus extra aardlek plus hoofdschakelaar.

Extra groepen, aardlek en hoofdschakelaar maken

Ik wil graag 1 of 2 extra groepen laten plaatsen, plus extra aardlek plus hoofdschakelaar. Afgelopen week hebben we een storing gehad. De inrichting is dermate verouderd dat een aanpassing noodzakelijk is.

Elektra-klus in de badkamer

Ik wil graag een nieuwe badkamerventilator met timer laten plaatsen die ik bij Gamma heb gekocht. Er moet daarbij een extra fasedraad worden getrokken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Groepenkast vervangen

De groep van mijn zolder loopt buiten de aardlekschakelaar om. Dit lijkt me niet handig, daar staat ook de wasmachine. Verder heb ik een vraag of het verder goed zit met de groepenkast, 6 groepen exclusief de eigen aardlek voor inductie en voor vloerverwarming.

Uitbreiden van de groepenkast

Ik ben van plan om een inductie fornuis, een vaatwasser en een afzuigkap te plaatsen. Graag zou ik willen weten of er hiervoor alleen een keukengroep geïnstalleerd kan worden of dat de volledige groepenkast aangepast dient te worden.

Meterkast verplaatsen

Verplaatsten van gehele meterkast van nieuwbouw woning

Groepenkast aanpassen

Ik wil graag een offerte voor het aansluiten van een 3 fase aansluiting in de groepenkast. Leidingen ed liggen er al.

Uitbreiding of vervangen van de groepenkast

Uitbreiding of vervanging meterkast. Kabels trekken en aansluiten ivm nieuwe keuken. Er zal ook wat freeswerk zijn voor aansluiting afzuigkap en extra stopcontact vlak boven aanrechtblad.

Lichtpunt in plafond verplaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en het betonnen plafond moet nog gestuct worden. Wij willen een lichtpunt in het plafond laten verplaatsen of een nieuwe aanleggen boven de eetkamertafel. Ongeveer 80 cm van het nieuw aan te leggen lichtpunt zit er al een lichtpunt. Dit moet voor a. S woensdag gebeuren dus heeft wel heel erg veel spoed.

Aardpen laten slaan

Ik heb een huis gekocht, maar er is volgens de elektricien geen aardpen geslagen. Ik zou hier graag een vrijblijvende offerte over ontvangen.

Extra groep in meterkast maken

Ik wil een extra groep in de meterkast ten behoeve van een vaatwasser.

Nieuwe groep aanleggen voor de vaatwasser

Er dient een nieuwe groep aangelegd te worden in verband met een vaatwasser.

Nieuwe groepenkast en elektra nakijken

We hebben een huis in Hoofddorp gekocht waarbij de groepenkast vervangen moet worden, in verband met nieuwe keuken en in toekomst zonnepanelen, en elektra zelf moet na gekeken worden. De groepenkast heeft nu 8 groepen en dit moeten er 10 tot 12 gaan worden.Ook willen we graag dat alle geaard wordt. Graag offerte te mail, we krijgen de sleutel over 2 weken.

Spots in een plafond frezen en boren

Voor ons nieuwbouw huis willen we spots plaatsen. Het liefst doen we dit zonder verlaagd plafond. Wat voor opties bieden jullie voor het infrezen en boren van spots en de benodigde leidingen?

Verplaatsen van de elektrometer

Wij hebben een oude woning gekocht en zijn daar momenteel aan het verbouwen. De hele woning is gestript. We hebben een trapkast in de woonkamer verwijderd en willen een open trap maken. In die trapkast zat de elektra hoofdmeter en die is nu lelijk in het zicht gekomen. We willen die daarom gaan verplaatsen naar de bijkeuken. Het gaat alleen om de elektra meter, de watermeter en gasmeter zitten buiten de woning. Ik laat hier graag door een gecertificeerde elektriciën naar kijken en hoor dan wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Glasvezelkabel trekken naar meer ruimten

Ik woon in een 1 gezinswoning en wil de glasvezel kabel vanuit de meterkast naar de woonkamer en de zolder kamer (2e verdieping) laten trekken. De kabels moeten ook netjes worden afgewerkt, zodat die niet zichtbaar zijn.