Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontacten verplaatsen en aanbrengen:

Stopcontacten verplaatsen en aanbrengen

Ik wil graag stopcontacten verplaatsen en/of vervangen in 2 slaapkamer en in de woonkamer.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontacten verplaatsen en aanbrengen uit heel Nederland:

Verplaatsen stopcontacten

Ik wil graag 2 inbouwstopcontacten ongeveer 40 cm verplaatsen in beton. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Sleuven frezen tbv wcd

Ik wil 4 stopcontacten verplaatsen naar beneden en een sleuf voor een kabelgoot.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Soort werkzaamheden: 2/3 tal stopcontacten verplaatsen, Stucwerk, verwijderen van huidige plaat/spatrand tegen de muur, Stukje (gips)muur voor de helft verwijderen en netjes afwerken conform tekening. nieuwe afzuigkap alvast installeren. Evt. nieuwe verlichting installeren, waarbij mogelijk infrezen. Betreft een L-vormige keuken, welke vervangen wordt voor een U-vorm. Startdatum: medio 28-05-2020. Week erna wordt nieuwe keuken geplaatst

Verplaatsen stopcontacten

In de slaapkamer dienen twee stopcontacten te worden toegevoegd aan de achterste muur, en 3 stopcontacten op de voorste muur. Tekening in bijlage ter impressive.

Uitbouw woonkamer evt badkamer en zolder

Uitbouw van de woonkamer van met een breedte van 5 meter x een lengte van 2.5 meter. Aan de zijkant van de uitbouw een bijkeuken geleidelijk lopend aan de achterzijde van de uitbouw. 3 meter breed en 2 lang. Daarin gebruik makend van het aanwezige kozijn en achterdeur. In de bijkeuken een deur naar de woonkamer. In de bijkeuken graag 4 stopcontacten, een licht punt voor binnen en een voor buiten. Tevens aan de buitenzijde de buitenkraan mee verplaatsen (er is er een aanwezig) en gaarne in de woonkamer ook 4 extra stopcontacten. En de radiator mee verplaatsen. Wij hebben ook grootse plannen voor de zolder en badkamer.

Verplaatsen stopcontact

Ivm een nieuwe keuken moeten er in ieder geval 2 nieuwe stopcontacten verplaatst worden. Zie foto. Op de rode stip zou ik graag een stopcontact willen voor de magnetron en de oven. Ik hoor graag van u wat dit zal kosten.

Leidingen trekken in huis en stopcontacten verplaatsen

In de eerste week van april wordt een nieuwe keuken geleverd bij ons. We hebben hiervoor een leidingenplan ontvangen en er zouden wat leidingen moeten worden getrokken en stopcontacten verplaatst moeten worden. De leidingen liggen nu nog onder de vloer, waar je via een kruipruimte bij kan. Ze liggen al wel onder de plek waar de keuken zal komen, dus hoeven alleen naar de juiste plaatst naar boven te worden getrokken. Een aantal stopcontacten moeten worden verplaatst naar de juiste plaats op de muur, zodat de keukenapparatuur juist kan worden aangesloten.

Uitbouw van de woonkamer

Uitbouw woonkamer: Uitbouw van de woonkamer met 2,5 meter. Huis is ongeveer 5 meter breed. Uitbouw met plat dak met bitumen. Evt. voorzien van 2 platte lichtkoepels met zonwering. Harmonica schuifdeuren met ventilatierooster bestaande ut een enkele deur aan de ene en een combinatie deur aan de andere kant in een zwart stalen frame. Metselwerk als constructie Verplaatsen van 2 stopcontacten. Verplaatsen van 2 radiator punten. Verplaatsen van afvoerpunt terras. Verplaatsen en inbouwen in de gevel van buitenkraan. Verplaatsen regenafvoer. Verwijderen van een stuk muur in de woonkamer en verplaatsen van 2 schakelaars. Maat van de te verwijderen muur hoog 2500 mm x breed 650 mm. Evt. stucwerk gehele woonkamer. Het betreft zandgrond, dus de aannemer moet bekijken wat hij met een fundering doet.

Vervangen elektra en groepenkast

Electra in hele woning vervangen. Groepenkast vervangen. Woning dateert uit 1969. Paar wandcontactdozen vervangen voor contactdozen met randaarde. Wellicht een paar contactdozen verplaatsen. Op de bovenverdieping willen de stopcontacten naar grondhoogte, of in de woonkamer. Alle draden opnieuw doorgetrokken.

2 stopcontacten verplaatsen, 1 extra

we willen graag twee stopcontacten verplaatsen. Een nog 1 m meter naar beneden. De ander een meter naar beneden en dan een 0,5 meter naar links, waarbij er tevens, nog 1,5 meter verder een extra stopcontact dient te komen.

Partners

Partners van Casius