Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar :

Aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar

Na een defecte ventilatie van de badkamer, heb ik deze willen vervangen met de zelfde type. Helaas reageert deze niet op de schakelaar. In de keuken heb ik een schakelaar en stopcontact in een, maar kan de verlichting niet aan zetten als ik het stopcontact gebruikt. De verlichting valt dan uit.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar uit heel Nederland:

Aansluiten van wandcontactdozen

Ik heb een keuken laten plaatsen en aansluiten maar zij hebben wandcontactdozen, 2 x dubbele en 1x mechanische ventilatie, niet aangesloten.

Mechanische ventilatie installeren

Centrale mechanische ventilatie unit op zolder aanbrengen. Badkamer (15 m3) en 1 slaapkamer (25m3) hierop aansluiten. Het betreft een houten vloer naar zolder en er is al een dakdoorvoer op zolder naar buiten.

Afzuigsysteem en afzuigkap installeren

I need someone to check the installed extraction hood and to repair if necessary. Graag wil ik mijn nieuwe afzuigkap laten installeren en aansluiten op het ventilatie systeem.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik heb een nieuw huis gekocht. Het pand heb ik gekocht, maar het papierwerk gaat nog even duren. De overdracht waarschijnlijk eind maart. Er zit zit mechanische ventilatie,alleen afzuig, in waar ik een warmtepompboiler op wil aansluiten. De capaciteit moet op 300 liter zijn uitgelegd. Het gaat om een hoekwoning uit 1988.

Casco horecaruimte verbouwen

- Gas aanleggen - Water leidingen aanleggen - Elektra aansluiten - Afvoer aanbrengen inclusief vetput, de riolering ligt hier aan de zijkant van het gebouw op ongeveer een meter diep - Mechanische ventilatie aanbrengen - Klein kantoor van metal stuc met deur en deurpost - Klein keuken met wand tegelwerk en of rvs plaat - Schilderwerk - Bar en balie aan brengen Het gaat om een horecaruimte van 15,5 meter bij 6 meter. De keuken is 6 bij 4 meter. Daar waar de gasaansluiting moet komen is 3,2 meter bij 80 cm. We hebben een systeemplafond, dus koppelen van de bestaande gastoevoer naar boven. We hebben al een bestaande wc.

Ventilatiesysteem tegen vochtproblemen aanleggen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken In 2017 hebben we een vrijstaand huis gekocht. Dit huis is gebouw in 1957. We hebben de isolatie van het huis verbeterd door vloer, dak en binnenkort ook spouwmuur isolatie te plaatsen. We ondervinden nu in de winter vocht en schimmel problemen. De zolder is geïsoleerd maar nog niet afgewerkt. We zouden graag de ruimte op de eerste verdieping willen aansluiten op een WTW systeem. Er kunnen nog ventilatie kanalen geplaatst worden in de vloer van de zolder zodat de eerste verdieping en de zolder goed geventileerd kunnen worden. Ik zie geen mogelijkheid om de keuken en de begane grond ook nog op het systeem aan te sluiten.

Divers installatiewerk

De werkzaamheden zijn als volgt: - Aansluiten wastafel op water toevoer & afvoer badkamer. - Aansluiten ventilatie badkamer op de bestaande mechanische ventilatie. Zowel de bestaande badkamer ventilatie als de mechanische ventilatie komen naast elkaar uit op zolder. - Verwijderen oude badkamerventilatie buizen. - Aansluiten buitenkraan, achter. Wateraansluiting zit aan voorkant woning. Vorstvrije buitenkraan reeds aanwezig.

Toilet en fontein plaatsen en aansluiten

Ik heb op de begane grond in mijn woning een inpandige ruimte van 140 x 175 cm waar in een ver verleden een douche met wc zat. Ik heb die ruimte opgeknapt en wil er nu graag een zwevend toilet met een hoekfontein laten plaatsen. Een standleiding en waterleiding zijn al aanwezig maar moeten worden aangepast. Ik wil ook ventilatie in het plafond laten maken of een toilet met geurafzuiging. Ik denk dat ik het tegelwerk zelf ga plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik wil het werk in onderling overleg laten uitvoeren, het liefst op korte termijn, maar ben daarin flexibel.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Badkamer- en WC-renovatie

Wij zijn op zoek naar specialist die ons badkamer en/of ons wc kan renoveren. Het betreft een badkamer van 190 X 240 cm klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de badkamer: Douche in bad moet geplaatst en aangesloten worden: - Bad van 180 X 80 moet geplaatst worden op poten, - Aansluiten op afvoersysteem, - Inbouw douche + bad garnituur koppelen (eventueel inbouwen/plaatsen) WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer + ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Wastafel +meubel plaatsen en aansluiten op afvoer + water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube. Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw (eventueel moet er nog gehakt worden in vloer). Betegelen wanden en vloer: - (30 X 60 cm wand tegels en waarschijnlijk 60 x 60 cm vloertegels), - betreft ongeveer 24 m2 dat betegeld moet worden, - (optioneel) plaatsen van vloerverwarming (graag meerprijs apart specificeren). Verlagen plafond inclusief inbouw spots (graag meerprijs apart specificeren). De WC is 1.10 X 0.85 meter groot en klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de wc. WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer+ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Fontein plaatsen en aansluiten op afvoer en water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube, - Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw. Betegelen wanden en vloer: - ongeveer 9 m2 totaal dat betegeld moet worden, - (optioneel) verlagen plafond.