Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor de meterkast plaatsen:

Aardpen voor de meterkast plaatsen

Aardpen plaatsen met 3 x 25A.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor de meterkast plaatsen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen en deze aansluiten op de meterkast. Groet, A. Pater Oosterlaan, Driebergen

Aardpen slaan

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen en deze aansluiten op de meterkast. Groet, A. Pater Oosterlaan, Driebergen

Aardpen slaan

Nieuwe meterkast is geplaatst. Graag aardpen slaan ivm kunststof waterleiding.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Deze moet in de meterkast. Alles ligt nu nog open.

Aardpen laten slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in de grond. Tussen de meterkast en de buitenmuur zit ongeveer 45 cm. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Aardpen slaan

Ik wilde graag een aardpen laten slaan in de nieuwe watermeter put. De kabels naar en aansluiting in de meterkast kunnen we zelf regelen. Het gaat dus echt om het slaan van de pen. Zouden jullie de kosten kunnen splitsen en ook wel de bekabeling en aansluiting kunnen offreren, zodat we kunnen kiezen of we dit zelf doen of laten doen?

Aardpen slaan en aansluiten in meterkast

. Voor een jaren 30 woning in Wormerveer moet er een aardpen geslagen worden. De woning staat op veengrond. Kunt u mij vertellen wat de kosten zullen zijn inclusief alle bijkomende kosten (ook het aansluiten in de meterkast. Deze is reeds voorzien van een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar).

Slaan van een aardpen

Ter behoeve van de bouwkast moet de aardpen worden geslagen. Afstand bouwkast tot plek aardpen ca. 1,5 m. Aardpen wordt pas na het gereedkomen van de bouw aangesloten op de meterkast. Grondwaterstand circa 6 meter. Onder maaiveld. Nu wellicht nog iets lager. Terrein goed bereikbaar voor alle verkeer.

Elektra aansluiting maken

Er dient een aardpen geslagen te worden en aangesloten op de meterkast.

Aardpen in de kruipruimte slaan

Het slaan van een aardpen in de kruipruimte. De meterkast bevindt zich naast de meterkast.

Partners

Partners van Casius