Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor de meterkast plaatsen:

Aardpen voor de meterkast plaatsen

Aardpen plaatsen met 3 x 25A.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor de meterkast plaatsen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Mijn zoon heeft zijn woning verbouwd. Voor de verbouwing was de electrische installatie nog op de waterleiding geaard. Nu deze is vervangen willen we een aardpen laten slaan en in meten. Dat kan zowel binnen in zijn huis als in het trottoir voor de gevel. In de meter kast heb ik al een sparing pijp 50 mm in de beton gestort die in het zand er onder eindigt. In de meterkast zijn alle blank 6 mm verbindingen nog aanwezig en de 8 groepenkast is voorzien van 2 aardlekschakelaars. Het gaat dus om een aardpen inslaan en aansluiten op de aardlekschakelaars. De woning is goed bereikbaar.

Aardpen laten slaan

De aarding van ons huis moet van de waterleiding af vanwege werkzaamheden daaraan. Dus we willen graag een aardpen laten slaan. We hebben een meterkast met daarin 2 aardlekschakelaar, met op iedere aarlekschakelaar niet meer dan 3 groepen. Graag ontvangen we een offerte hiervoor

Aardpen slaan

In verband met het vervangen van metalen waterleidingen door kunststof waterleidingen door Brabant Water, graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven. Een aardlekschakelaar is aanwezig, hoogste groep is 16 Ampere. Kunt u ook een voorstel voor een geschikte datum geven?

Meterkast verplaatsen en aardpen aanbrengen

Ik heb een appartement aangeschaft waarbij ik begin juni de sleutel van ontvang. De meterkast is verouderd en zit midden in de woonkamer terwijl er veel verborgen ruimte is waar de meterkast wellicht geplaatst kan worden. Graag maak ik een afspraak met de vakman om te beoordelen waar de meterkast naar toe verplaatst kan worden en wat hiervan de kosten zullen zijn.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen in de meterkast. De oude aardpen is verloren gegaan met de aanleg van de riolering.

Aardpen slaan

Er schijnt geen aardpen te zijn. De pen dient te worden geslagen en aangesloten te worden op de meterkast.

Aardpen slaan en aansluiten

In een oud pand in Brielle moet een aandpen worden geslagen en aangesloten. Er is reeds een nieuwe Meterkast en groepenkast. Het grondwater niveau ligt op minder dan 50 cm.

Slaan van een aardpen

Graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven, daar de huidige aarding op de waterleiding is aangesloten. Kunt u dan tevens een voorstel voor een geschikte datum geven?

Aardpen slaan

Aardpen staan buitenshuis in zachte grond ligt open in verband met nieuwe meterkast.

Aardpen slaan

Graag vragen wij een offerte op voor het slaan van een aardpen en deze aansluiten op de meterkast. Het gaat om een jaren '30 woning die nog via de waterleiding geaard is. We zitten momenteel in een grote verbouwing, de vloer ligt open en de kruipruimte is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius