Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen voor de meterkast plaatsen:

Aardpen voor de meterkast plaatsen

Aardpen plaatsen met 3 x 25A.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen voor de meterkast plaatsen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Er moet een aardpen geslagen worden voor een nieuwe aansluiting. Aansluiting zit ongeveer 20 meter van het water af. Fundering 12 cm bestaande bouw. Geen meterkast. Het is een open loods en allemaal goed toegankelijk.

Slaan van een aardpen

Het betreft het verbinden van de nieuw te plaatsen aardpen met de aardingsrail in de meterkast. De meterkast zit ongeveer 5 meter van de voordeur.

Controle aarding meterkast

Ik wil de aarding van de meterkast laten controleren en als het nodig is eventueel een aardpen inslaan. Dit in verband met het vervangen van de waterleidingen door Brabant water.

Aardpen laten slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen in mijn woning kan installeren. Naast de meterkast bevindt zich een kruipkeldertje waar deze geplaatst kan worden. De woning is op staal gefundeerd.

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die in mijn achtertuin een aardpen kan slaan. Het is eenvoudig om van de meterkast naar de achtertuin te komen.

Aardpen in laten slaan

Vanwege een nieuwe meterkast blijkt nu ook een aardpen nodig te zijn. Deze wil ik laten inslaan.

Nieuwe aansluiting garagebox

Ik heb een garagebox die niet aan het huis geschakeld moet worden. Ik wil elektrisch rijden dus heb een laadpunt nodig voor de auto. Om dan een aansluiting van Stedin te plaatsen heb ik een aardpen en meterkast nodig.

Elektra en groepenkast vervangen

Ik heb een oud huisje waar de elektra denk ik wel vernieuwd moet worden. Er is ook geen meterkast, alleen de groepen en elektrometer zonder kast ombouw bij de voordeur. (Gas en internetaansluiting komen in de hoek van de woonkamer binnen). De groepenkast wil ik denk ik wel uitgebreid hebben (ik geloof dat ik 2 groepen heb en een krachtstroomgroep). Volgens mij zijn de enige geaarde stopcontacten bij cv ketel en alle stopcontacten in de keuken. En ik heb het idee dat er in de wc een aardpen staat, maar zeker weten doe ik het niet. Volgens mij is de ene groep bovenverdieping en voorkamer, en de tweede groep achterkamer, keuken, wc, badkamer en de 2 kamertjes daarachter (voormalig garage). Electra in de aanbouw (voormalig garage) plus achtertuin is circa 2009 uitgebreid, maar dat is niet goed gebeurd en daarom moet dat ook worden gedaan. Buitenverlichting kan nu bijvoorbeeld ook al lang niet worden gebruikt. Ik zou ook graag weten of het in gedeeltes op kan worden gedeeld in verband met de kosten.

Aardpen laten slaan

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen en deze aansluiten op de meterkast. Groet,

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die ter behoefte van mijn nieuwe meterkast een aardpen kan slaan. Momenteel is er überhaupt nog geen aardpen aanwezig. Waar de aardpen geslagen moet worden is voor mij onduidelijk.

Partners

Partners van Casius