Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hilversum of directe omgeving.

1562 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: drieduizend meter bekabeling aanleggen, plaatsen electra, vervangen elektra in gehele woning, vervangen van gehele elektra, moderniseren meterkast en stopcontacten bijplaatsen, vervangen van de meterkast en alle elektra, installatie nieuw te bouwen woning, groepenkast aanpassen, groepenkast vervangen, electra in woning vervangen, nieuw meterkast met 5 groepen, aardpen en verdeling maken, extra groepenkast op de benedenverdieping aanleggen, zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel, aanleggen stopcontact inductiekookplaat, vervangen electra jaren 50 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hilversum:

Aanleggen 2 lantaarns op stenen zuilen naast oprit

Ik wil graag 2 lantaarns laten plaatsen op 2 stenen zuilen aan het begin van mijn oprit. Liefst met timer. Is meter of 30 van mijn huis. Net stroom lijkt mij makkelijkst. Ontvang graag een offerte.

Aardlekpen slaan

Ik krijg per 1 november de sleutel van mijn nieuwe huis. Daar is nog geen aardlekpen aanwezig. Ik wil deze graag laten slaan.

Vervangen electra

Wij hebben een woning uit 1904 en de aangelegde elektra vertrouwen wij niet. Niet geaard et cetera. Wij willen de bedrading in het hele huis vervangen plus wat extra aanpassingen als extra stoppen en elektra in de berging.

Extra groep aanleggen voor de inductie kookplaat

In verband met de aanschaf van een inductiekookplaat moet bekeken worden wat daarvoor nodig is aan extra groep. Ik weet niet of de huidige leidingen goed zijn.

Aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar

Na een defecte ventilatie van de badkamer, heb ik deze willen vervangen met de zelfde type. Helaas reageert deze niet op de schakelaar. In de keuken heb ik een schakelaar en stopcontact in een, maar kan de verlichting niet aan zetten als ik het stopcontact gebruikt. De verlichting valt dan uit.

Extra groepen aanleggen

In mijn meterkast (2010) moeten twee extra groepen worden aangelegd. Er is nog ruimte in de kast.

Mantelbuis voor elektra aanleggen in Hilversum

Door splitsing pand moet er een nieuwe elektra aansluiting aangelegd worden. Dit betreft circa 4 meter vanaf buitenkant, rechtdoor via kruipruimte. De kruipruimte is goed begaanbaar (droog en circa 90 cm hoog). De offerte moet bevatten: het boren van gaten in de fundering aan de buitenkant op de voorgeschreven hoogte en in de meterkast. Het aanleggen van de mantelbuis en afwerken. Werkzaamheden vinden plaats in de Hilversumse Meent. Het kan per direct, maar bij voorkeur nog deze maand.

Bedrading door de hele woning vervangen

Bedrading door gehele woning vervangen jaren '20 woning. Redelijk moderne groepenkast (vereist geen vervanging). Verplaatsen en toevoegen van aantal stopcontacten. Voor zover mogelijk, graag prijsopgaaf per extra toegevoegde / verplaatst stopcontact.

Twee opbouw stopcontacten plaatsen

Ik zoek een vakman die twee opbouw stopcontacten kan aanleggen in mijn werkkamer (t.b.v. computer, printer, bureaulamp etc.). Stroom kan worden opgepikt bij een stopcontact in een aangrenzende ruimte (max. 4,5 meter). Hele bovenverdieping zit op 1 groep. Stopcontacten worden gemonteerd op een houten balk. Het is allemaal makkelijk bereikbaar.

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 6 of 8 groepen, een aardlekschakelaar. De groepenkast laten leveren door de elektricien. Daarnaast wil ik ook een aardedraad naar een geaard stopcontact.

Groep bijplaatsen in meterkast

Extra groep in meterkast plaatsen ter behoeven van een inductie kookplaat.

Aardpen voor de meterkast plaatsen

Aardpen plaatsen met 3 x 25A.

Aardelektrode plaatsen

Er is een groepenkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars aanwezig, deze is technisch gekeurd en goedbevonden. Hier dient nog aardelektrode te worden geplaatst.

Groep bijplaatsen voor inductie

Er moet een groep bij i.v.m. een nieuwe keuken voor de inductie kookplaat. Hoeveel kost dat?

Aardpen laten slaan

Graag verneem ik wat de kosten zijn voor het slaan van een aardpen in een woning.

Elektra aanpassen in woonkamer

In verband met onze plannen voor een kamer en suite willen wij 8 extra spotjes aan brengen en bij bestaande contactpunten ook spotjes inbouwen of een beetje verplaatsen. Ook wil ik op enkele plaatsen enkel stopcontacten vervangen door dubbele. Daarna komt de stukadoor.

Spotjes in woonkamer repareren

De spotjes zijn aangesloten op een transformator. Die begint te zoemen en dan gaan de spotjes uit. Transformator moet nagekeken worden.

Vervanging en uitbreiding van oude groepenkast

Het vervangen van de oude groepenkast en uitbreiden naar 6 groepen. Eén groep moet beschikbaar zijn voor het aansluiten van de omvormer voor de zonnepanelen. Verder zijn er in het huis een wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig. Bovendien moet de groepenkast voorbereid zijn voor het aansluiten van een inductie kookplaat. Het moet voor 21 december gedaan zijn.

Geaard stopcontact aanleggen

Geaard stopcontact aanleggen vanuit meterkast, ivm plaatsing wasdroger. Inclusief aardlekinstallatie

Extra stopcontacten laten plaatsen

In de kinderkamer hebben wij 1 stopcontact, daar willen we heel graag nog eentje bij. In de gang hebben we helemaal niks. Daar zouden we ook 1 of 2 willen. In de huiskamer willen we er nog 2, in de slaapkamer van de ouders willen we er nog 1 bij. 6 stopcontact in totaal. En misschien de andere als het nodig is vervangen.

Verplaatsen en uitbreiden van stopcontacten

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit de jaren '70 waar veel stopcontacten nog midden op de wanden zitten. We willen ongeveer 12 tot 15 stopcontacten naar beneden laten verplaatsen. Daarbij moeten de leidingen in de muren worden gefreesd. Ook willen we 2 extra stopcontacten laten plaatsen. We willen hiermee op 11 januari 2018 laten starten. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave en horen dan ook hoeveel tijd de klus gaat kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Elektra aanleggen in schuur en garage

Mijn elektra in de garage en in de schuur is niet geaard. Nieuw kabel leggen van woonhuis naar schuur is ongeveer 15 meter. Van de schuur naar de garage is ongeveer 10 meter.

Gasmeter en groepenkast verplaatsen

In verband met een verbouwing, willen we alles in de meterkast circa 5 meter verderop verplaatsen (onder de trap). Dus niet alleen de elektra, maar ook de gasmeter. De oplevering van de sleutel is pas 1 oktober.

Meterkast uitbreiden en vervangen

Wij verhuizen naar een woning met 6 groepen en een aardlekschakelaar. We zouden de meterkast willen vernieuwen naar 8/9 groepen met 2 aardlekschakelaars.

Aardpennen slaan

Graag ontvang ik een offerte om in Hilversum 3 aardpennen te slaan. De adressen zijn op 10 tot 20 meter afstand van elkaar.