Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hilversum of directe omgeving.

1631 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hilversum:

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Er is een aardlekschakelaar aanwezig.

Aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen slaan tbv aarding.

Extra groep aanleggen

door aanschaf nieuwe keuken moet een extra groep worden aangelegd in de meterkast voor de combi oven/magnetron. Graag ontvang ik een prijs opgave en klus zou deze week nog moeten plaatsvinden. Is dat mogelijk?

11 Stopcontacten vervangen en aanpassen

In ons huis hebben we 11 lichtschakelaars/stopcontacten die uitsteken. Wij zouden deze graag meer in de muur willen hebben. Daarnaast zitten twee lichtschakelaars vlak naast elkaar deze zouden we graag gecombineerd te hebben tot 1 schakelaar.

3 fase en perilex aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Ik ben benieuwd wat het kost om een inductie kookplaat aan te sluiten, inclusief een perilex aansluiting. Hiervoor moet ook een 3 fase aansluiting gerealiseerd worden. De afstand tussen de meterkast en kookeiland bedraagt ongeveer 4 meter. Er loopt inmiddels een leiding vanuit de meterkast naar het kookeiland.

Bliksemafleider op woning plaatsen

We willen graag een bliksemafleider op onze woning.

Krachtstroom aanleggen

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het aanleggen van krachtstroom t.b.v. een inductie gasstel.

Elektrawerk op zolder

De elektrobedrading van onze zolderkamer dient vervangen te worden. Er zit nog linnen bedrading. Een deel kan ik zelf, echter begeleiding is gewenst met betrekking tot stoppenkast etc. Welk uurtarief hanteren jullie? Ik hoor het graag.

Vervanging intercominstallatie voor een appartementencomplex

Ik zoek een elektricien die de intercominstallatie kan vervangen. De bestaande intercom met video-installatie is sterk verouderd. Circa 50 jaar oud! Het betreft hier een kleinschalig appartementen complex van 6 appartementen die gerealiseerd zijn in een oude villa. Denk dat de bestaande bekabeling zijn langste tijd gehad heeft en dus ook vernieuwd moet worden. Graag een offerte hiervoor. Op dit moment doet de video-installatie het niet en bij bepaalde appartementen ook de deurbel niet.

Elektra aanleggen in camper voor zonnepaneel en dergelijke

Wij zijn een bus aan het ombouwen tot camper en zijn op zoek naar een elektricien die ons wil helpen bij de aanleg van de elektra van het zonnepaneel, accu, scheidingsrelais, schakelpaneel, laadregelaar.

Krachtstroom

Graag zou ik willen weten wat het kost om 2 krachtstroom groepen te laten plaatsen. 1 voor CV ketel en 1 voor een keramische kookplaat. Nu heb ik een stoppenkast met oude stoppen weet niet of hier dan ook een automatische voor moet komen?

Plaatsen extra krachtstroomautomaat eventueel trekken 5*4mm kabel

Plaatsen extra 3 fase automaat in meterkast (reeds voorbereid bij installatie krachtstroom voor fornuis in 2017, zie foto. Levering en trekken 5*4mm kabel door mantelbuis (+/- 25 meter) onder woning door naar oprit. Uitvoering opdracht op korte termijn.

Buitenverlichting plaatsen op de gevel

Ik wil van een appartementencomplex 17x strijkverlichting laten plaatsen. Het gaat om een hoogte van 6 meter en horizontaal moet er een kabelgoot gelegd worden van 25 meter. Om de drie meter komt er een lamp te hangen.

Aanleggen 2 lantaarns op stenen zuilen naast oprit

Ik wil graag 2 lantaarns laten plaatsen op 2 stenen zuilen aan het begin van mijn oprit. Liefst met timer. Is meter of 30 van mijn huis. Net stroom lijkt mij makkelijkst. Ontvang graag een offerte.

Aardlekpen slaan

Ik krijg per 1 november de sleutel van mijn nieuwe huis. Daar is nog geen aardlekpen aanwezig. Ik wil deze graag laten slaan.

Vervangen electra

Wij hebben een woning uit 1904 en de aangelegde elektra vertrouwen wij niet. Niet geaard et cetera. Wij willen de bedrading in het hele huis vervangen plus wat extra aanpassingen als extra stoppen en elektra in de berging.

Extra groep aanleggen voor de inductie kookplaat

In verband met de aanschaf van een inductiekookplaat moet bekeken worden wat daarvoor nodig is aan extra groep. Ik weet niet of de huidige leidingen goed zijn.

Aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar

Na een defecte ventilatie van de badkamer, heb ik deze willen vervangen met de zelfde type. Helaas reageert deze niet op de schakelaar. In de keuken heb ik een schakelaar en stopcontact in een, maar kan de verlichting niet aan zetten als ik het stopcontact gebruikt. De verlichting valt dan uit.

Extra groepen aanleggen

In mijn meterkast (2010) moeten twee extra groepen worden aangelegd. Er is nog ruimte in de kast.

Mantelbuis voor elektra aanleggen in Hilversum

Door splitsing pand moet er een nieuwe elektra aansluiting aangelegd worden. Dit betreft circa 4 meter vanaf buitenkant, rechtdoor via kruipruimte. De kruipruimte is goed begaanbaar (droog en circa 90 cm hoog). De offerte moet bevatten: het boren van gaten in de fundering aan de buitenkant op de voorgeschreven hoogte en in de meterkast. Het aanleggen van de mantelbuis en afwerken. Werkzaamheden vinden plaats in de Hilversumse Meent. Het kan per direct, maar bij voorkeur nog deze maand.

Bedrading door de hele woning vervangen

Bedrading door gehele woning vervangen jaren '20 woning. Redelijk moderne groepenkast (vereist geen vervanging). Verplaatsen en toevoegen van aantal stopcontacten. Voor zover mogelijk, graag prijsopgaaf per extra toegevoegde / verplaatst stopcontact.

Twee opbouw stopcontacten plaatsen

Ik zoek een vakman die twee opbouw stopcontacten kan aanleggen in mijn werkkamer (t.b.v. computer, printer, bureaulamp etc.). Stroom kan worden opgepikt bij een stopcontact in een aangrenzende ruimte (max. 4,5 meter). Hele bovenverdieping zit op 1 groep. Stopcontacten worden gemonteerd op een houten balk. Het is allemaal makkelijk bereikbaar.

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 6 of 8 groepen, een aardlekschakelaar. De groepenkast laten leveren door de elektricien. Daarnaast wil ik ook een aardedraad naar een geaard stopcontact.

Groep bijplaatsen in meterkast

Extra groep in meterkast plaatsen ter behoeven van een inductie kookplaat.

Aardpen voor de meterkast plaatsen

Aardpen plaatsen met 3 x 25A.