Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hilversum of directe omgeving.

1667 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hilversum:

Uitbreiden / vervangen groepenkast

ivm te verwachten airco moet onze groepenkast uitgebreid worden. Wellicht zelfs verplaatst. In onze woning uit 1930 is de groepenkast naast de kelder deur op de buitenmuur geplaatst. Wellicht is herplaatsen in de kelder een optie.

Aarden offerte ivm nieuwe kabel

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Per juli krijg ik een nieuwe kabel in huis voor 3x 25amp. Meterkast is volledig vernieuwd.

Extra groepen in meterkast plaatsen

Ik zou graag 4 extra groepen in mijn meterkast willen hebben. De huidige kast zit vol met aansluitingen. Maar ik begreep dat hiervoor uitbreidingskasten beschikbaar waren. De aanleiding hiervoor is een laadpaal voor een electrische auto en mogelijk in de toekomst zonnepanelen. De meterkast zal door liander nog verzwaard worden naar 3 fasen zodat er via de laadpaal snellader mogelijk is. Bijgevoegd zit een foto van de meterkast.

Groepenkast vervangen

Groepenkastvervangen ( 3 fasen 8 groepen) incl aardlekbeveiliging en geschikt voor keramische kookplaat.

Elektriciën voor aansluiten groepenkast

De elektra in mijn huis wordt volledig vernieuwd (doen we zelf). De groepenkast wordt omgezet van 1 naar 3 fase. Het omzetten is in aanvraag bij het nutsbedrijf, beoogde uitvoering is laatste week mei. Het aansluiten van de nieuwe meterkast dient net daarvoor te gebeuren door een gecertificeerde installateur. Verder wil ik ook het glasvezelkastje van de woonkamer naar de meterkast laten verplaatsen.

Stopcontacten verplaatsen en aanbrengen

Ik wil graag stopcontacten verplaatsen en/of vervangen in 2 slaapkamer en in de woonkamer.

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor aarding woonhuis. Er is recentelijk een nieuwe meterkast gekomen maar de aarding konden zij niet doen.

Aanpassing groepen kast i.v.m. koken op inductie

Graag een offerte betreffende aanpassing groepen kast i.v.m. koken op inductie.

Aardpen laten slaan in de woning en aansluiten op meterkast

Ik wil een aardpen laten slaan in mijn woning, deze aardpen dient aangesloten te worden op de groepen van mijn meterkast. Ik heb 4 groepen, iedere groep heeft een 40A aardlekschakelaar. De aardpen kan zo de grond in.

Aanleggen krachtstroom

Ik ben op zoek naar iemand die krachtstroom aan kan leggen voor een elektrische kookplaat, en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Aanleggen kookgroep

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het plaatsen van een kookgroep voor een inductiefornuis (ca. 7200W). De meterkast is redelijk nieuw, zit zo'n 4 meter van de plek van het fornuis af en er is een kruipruimte. Deze is vrij krap, maar het doorvoeren van een nieuwe kabel zou geen probleem moeten zijn. Als jullie toch bezig zijn dan wil ik misschien nog een extra groep voor de keuken erbij, er is namelijk nog een reserve groep vrij, wat zou de meerprijs hier van zijn? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Dirk Jansen

Glasvezel aansluiting verplaatsen

Ik wil graag mijn glasvezelaansluiting verplaatsten naar de meterkast. Hij komt nu uit in de woonkamer, dit 8 meter afstand ongeveer.

Electra updaten en extra stopcontacten aanleggen

Ik ben voornemend een huis te gaan kopen. Hier moet aardig wat gebeuren op electra gebied. Nieuwe meterkast voorbereid op 3 fase. 6 tot 8 groepen. Ook zijn er weinig stopcontacten aanwezig in het huis. Het gaat om het volgende huis: In de woonkamer zou ik graag 2 extra stopcontacten aanleggen in de voorkamer. Heeft u een kosten indicatie waar ik rekening mee kan houden?

Vervangen stopcontact incl wanddoos en installatie elektra buiten

Vervangen cq omleggen van stopcontact in de woning (slaapkamer). Huidige stopcontact is niet professioneel aangelegd. Er loopt een verbinding tussen twee stopcontacten in de kamer maar deze lijkt niet professioneel. Bij een van de stopcontacten zal nog een Wandcontactdoos moeten worden geïnstalleerd/ vervangen. Daarnaast buiten elektra installeren cq kabel trekken voor nieuwe lamp buiten.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Ze hebben de glasvezelkastje midden in mijn woonkamer geplaatst en ik wil hem graag naar de meterkast naast de voordeur laten verplaatsen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Er is een aardlekschakelaar aanwezig.

Aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen slaan tbv aarding.

Extra groep aanleggen

door aanschaf nieuwe keuken moet een extra groep worden aangelegd in de meterkast voor de combi oven/magnetron. Graag ontvang ik een prijs opgave en klus zou deze week nog moeten plaatsvinden. Is dat mogelijk?

11 Stopcontacten vervangen en aanpassen

In ons huis hebben we 11 lichtschakelaars/stopcontacten die uitsteken. Wij zouden deze graag meer in de muur willen hebben. Daarnaast zitten twee lichtschakelaars vlak naast elkaar deze zouden we graag gecombineerd te hebben tot 1 schakelaar.

3 fase en perilex aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Ik ben benieuwd wat het kost om een inductie kookplaat aan te sluiten, inclusief een perilex aansluiting. Hiervoor moet ook een 3 fase aansluiting gerealiseerd worden. De afstand tussen de meterkast en kookeiland bedraagt ongeveer 4 meter. Er loopt inmiddels een leiding vanuit de meterkast naar het kookeiland.

Bliksemafleider op woning plaatsen

We willen graag een bliksemafleider op onze woning.

Krachtstroom aanleggen

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het aanleggen van krachtstroom t.b.v. een inductie gasstel.

Elektrawerk op zolder

De elektrobedrading van onze zolderkamer dient vervangen te worden. Er zit nog linnen bedrading. Een deel kan ik zelf, echter begeleiding is gewenst met betrekking tot stoppenkast etc. Welk uurtarief hanteren jullie? Ik hoor het graag.

Vervanging intercominstallatie voor een appartementencomplex

Ik zoek een elektricien die de intercominstallatie kan vervangen. De bestaande intercom met video-installatie is sterk verouderd. Circa 50 jaar oud! Het betreft hier een kleinschalig appartementen complex van 6 appartementen die gerealiseerd zijn in een oude villa. Denk dat de bestaande bekabeling zijn langste tijd gehad heeft en dus ook vernieuwd moet worden. Graag een offerte hiervoor. Op dit moment doet de video-installatie het niet en bij bepaalde appartementen ook de deurbel niet.

Elektra aanleggen in camper voor zonnepaneel en dergelijke

Wij zijn een bus aan het ombouwen tot camper en zijn op zoek naar een elektricien die ons wil helpen bij de aanleg van de elektra van het zonnepaneel, accu, scheidingsrelais, schakelpaneel, laadregelaar.