Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heerhugowaard of directe omgeving.

919 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heerhugowaard:

Extra groep bijplaatsen in groepenkast

een groepenkast met 2 groepen is aanwezig. Omdat we elektrisch willen koken moet er een extra groep worden bijgeplaatst.

Aanleggen van twee dubbele buitenstopcontacten

Het aanleggen van 2 buiten stopcontacten. 1 aan de buitenkant van de schuur (waarbij elektriciteit uit de schuur gehaald kan worden) en 1 aan de buitenkant van de geïsoleerde tuinkast. (ook daar zit een stopcontact) De 12 volts tuinverlichting ligt er al maar moet daar uiteindelijk op aangesloten worden met een timer ertussen. (we hebben alle spullen in huis)

Plaatsen extra aardlekschakelaar

Op dit ogenblik maar 1 aardlekschakelaar. Ik wil er een 2e aardlekschakelaar bijgeplaatst hebben. Foto meterkast bijgestuurd

Krachtstroom en uitbreiding groepenkast

Het aanleggen van krachtstroom voor keuken apparatuur De keuken ligt direct achter de meterkast aan de zelfde muur. Tevens moet de groepenkast ook worden uitgebreid. Hoeveel groepen is afhankelijk af het advies

Vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Momenteel heb ik 1 fase en er moet nu een 3 fase inkomen. Er moet een groepenkast in komen met 3 gewone groepen 1 groep voor de wasmachine en 1 groep voor de oven. En ik heb een aansluiting voor een inductie kookplaat nodig. De perilex stopcontact moet in de keukenkast aangesloten worden, de nieuwe bedrading zit er al.

2 stopcontacten verplaatsen

2 stopcontacten verplaatsen. 1 stopcontact in een rechte lijn naar benden. De tweede stopcontact ongeveer een meter verderop en ook naar beneden.

Krachtstroom aanleggen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanleggen van krachtstroom vanuit mijn meter kast binnen in huis naar achter in mijn tuin , waar ik een sauna wil bouwen. De afstand meterkast tot stroompunt in de tuin is ongeveer 20 meter (naar inschatting) De bestaande meterkast heeft alleen 220v

Nen keuring foodtruck

Voor een foodtruck heb ik een nen keuring nodig.

Kortsluiting tuinverlichting verhelpen

12 jaar geleden is 220 volt tuinverlichting aangelegd. Nu aantal keren kortsluiting. Het betreft 5 stuks verlichting die nu waterdicht moeten worden aangelegd dan wel doorlussen.

Extra groep met stroompunt aan gevel maken

Voor onze komende tuinkamer overkapping is een stroompunt buiten nodig. Aangezien het ook de bedoeling is dat er terrasverwarmer op aangesloten wordt is een aparte groep wenselijk.

Groep laten vervangen door een krachtstroomgroep

Ik wil een 16 Ampère groep laten vervangen voor een krachtstroomgroep. Aansluitpunt maken voor waterverhitter (4.5 kW)

Extra groep installeren in garage

De elektra van de garage op een aparte groep installeren. Huidige situatie is deze gecombineerd met groep 1. Buitenkabel garage wordt verbonden met groep 1 in verdeeldoos direct boven de meterkast (zie foto).

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Het betreft een woonhuis :Huidige installatie:1 fase aansluiting 35A met 8 groepen 16A en 2 aardlekschakelaars 40A. Loopt aardkabel vanuit groepenkast de kruipruimte in , maar zit nergens aangesloten in kruipruimte. Dus moet er een aardpunt gemaakt worden. Watermeter zit in de kruipruimte circa 1 meter naast meterkast.

Electra aanleggen in de tuin, berging en overkapping

In de tuin ligt een electrakabel begraven. Vanuit hier zouden wij graag in het tuinhuisje elektra laten aanleggen. In de berging gaat het om een lichtpunt in het plafond, een schakelaar en een stopcontact en voor de overkapping 2 stopcontacten en een lichtpunt in het plafond. Eventueel ander elektrawerk voor de tuin zal in een later stadium moeten worden aangelegd.

Aardepunt slaan

De meterkast wordt door iemand anders aangesloten maar er moet nog een aarde punt geslagen worden. De meterkast is net nieuw en de aarde draad aanwezig.

Groep plaatsen voor inductie koken meer fasen

Ik ben op zoek naar iemand die een extra groep kan plaatsen voor mijn inductiekookplaat.

Wisselstopcontact vervangen

ik heb een wisselstopcontact voor in de berging. Ik wil het laten monteren op de muur en wil dat niet zelf doen.

Aansluiting meterkast verzwaren

Het verzwaren van de meterkast aansluitingen van 3 x 25 ampère naar 3 x 50 ampère.

Vervangen van elektra in gehele woning

Gehele woning voorzien van nieuwe elektra, vervangen van de meterkast en aantal groepen uitbreiden.

Aansluiten elektrisch kooktoestel en aanpassing kabels

Ik wil elektrisch gaan koken. Er moet een aansluiting komen dmv een kabel onder de grond. Groepenkast moet ook aangepast worden. Ook moeten er meerdere elektrakabels vervangen worden. De afstand van groepenkast en aansluitpunt in keuken is ongeveer 8/10 meter. Er zit geen kruipluik in de keuken. De keuken is alleen bereikbaar door middel van het graven van een gat onder de fundering. Klickmelding aanwezig. Geen kabels aanwezig in graafgebied.

Elektra en groepenkast vervangen

Mijn stoppenkast van mijn nieuwe woning is verouderd en er mist een aardlekschakelaar. Tijdens het bouwkundig rapport kwam dit eruit en was er kans in de toekomst op brandgevaar. De kast heeft nu 4 groepen en wij denken aan het plaatsen van 4 bij 5 groepen.

Elektra en groepenkast vervangen

Ik heb een oud huisje waar de elektra denk ik wel vernieuwd moet worden. Er is ook geen meterkast, alleen de groepen en elektrometer zonder kast ombouw bij de voordeur. (Gas en internetaansluiting komen in de hoek van de woonkamer binnen). De groepenkast wil ik denk ik wel uitgebreid hebben (ik geloof dat ik 2 groepen heb en een krachtstroomgroep). Volgens mij zijn de enige geaarde stopcontacten bij cv ketel en alle stopcontacten in de keuken. En ik heb het idee dat er in de wc een aardpen staat, maar zeker weten doe ik het niet. Volgens mij is de ene groep bovenverdieping en voorkamer, en de tweede groep achterkamer, keuken, wc, badkamer en de 2 kamertjes daarachter (voormalig garage). Electra in de aanbouw (voormalig garage) plus achtertuin is circa 2009 uitgebreid, maar dat is niet goed gebeurd en daarom moet dat ook worden gedaan. Buitenverlichting kan nu bijvoorbeeld ook al lang niet worden gebruikt. Ik zou ook graag weten of het in gedeeltes op kan worden gedeeld in verband met de kosten.

Electra vervangen

Elektra in zijn geheel vervangen in de woonkamer (bij elkaar zo'n 35 m2) en eventueel meterkast uitbreiden met extra groepen. Stopcontacten verplaatsen en nieuwe aansluiten. Meterkast en stopcontacten in overleg met de vakman.

Tuinverlichting aan laten leggen

Aanleggen van tuinverlichting. 5 lichtpunten. 12 V of 220 V is nog open

Elektra, lampen en stopcontacten vervangen

Ik wil graag 2 buitenlampen laten vervangen, 1 buitenlamp plaatsen, bedrading is er al. Verder moeten er 2 binnenlampen vast maken, 2 x stopcontacten vast maken, 1 stopcontact vervangen, 1 dimmer vervangen, 1 x binnenlamp vervangen en het draadje van de vloerverwarming regelaar vast gemaakt worden.