Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heerhugowaard of directe omgeving.

878 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: tL-bakken vervangen, plafonnières vervangen, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, elektra vervangen, tL- door LED-verlichting vervangen, stopcontacten installeren en meterkast aanpassen, elektra laten aanleggen of vervangen, aardpen slaan en groepenkast vernieuwen, stoppenkast in een nieuwbouwhuis aanleggen, groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast plaatsen, elektrische installatie opwaarderen, groepenkast vervangen, groepenkast installeren, stoppenkast vervangen en groepen uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heerhugowaard:

Elektra en groepenkast vervangen

Mijn stoppenkast van mijn nieuwe woning is verouderd en er mist een aardlekschakelaar. Tijdens het bouwkundig rapport kwam dit eruit en was er kans in de toekomst op brandgevaar. De kast heeft nu 4 groepen en wij denken aan het plaatsen van 4 bij 5 groepen.

Elektra en groepenkast vervangen

Ik heb een oud huisje waar de elektra denk ik wel vernieuwd moet worden. Er is ook geen meterkast, alleen de groepen en elektrometer zonder kast ombouw bij de voordeur. (Gas en internetaansluiting komen in de hoek van de woonkamer binnen). De groepenkast wil ik denk ik wel uitgebreid hebben (ik geloof dat ik 2 groepen heb en een krachtstroomgroep). Volgens mij zijn de enige geaarde stopcontacten bij cv ketel en alle stopcontacten in de keuken. En ik heb het idee dat er in de wc een aardpen staat, maar zeker weten doe ik het niet. Volgens mij is de ene groep bovenverdieping en voorkamer, en de tweede groep achterkamer, keuken, wc, badkamer en de 2 kamertjes daarachter (voormalig garage). Electra in de aanbouw (voormalig garage) plus achtertuin is circa 2009 uitgebreid, maar dat is niet goed gebeurd en daarom moet dat ook worden gedaan. Buitenverlichting kan nu bijvoorbeeld ook al lang niet worden gebruikt. Ik zou ook graag weten of het in gedeeltes op kan worden gedeeld in verband met de kosten.

Electra vervangen

Elektra in zijn geheel vervangen in de woonkamer (bij elkaar zo'n 35 m2) en eventueel meterkast uitbreiden met extra groepen. Stopcontacten verplaatsen en nieuwe aansluiten. Meterkast en stopcontacten in overleg met de vakman.

Tuinverlichting aan laten leggen

Aanleggen van tuinverlichting. 5 lichtpunten. 12 V of 220 V is nog open

Elektra, lampen en stopcontacten vervangen

Ik wil graag 2 buitenlampen laten vervangen, 1 buitenlamp plaatsen, bedrading is er al. Verder moeten er 2 binnenlampen vast maken, 2 x stopcontacten vast maken, 1 stopcontact vervangen, 1 dimmer vervangen, 1 x binnenlamp vervangen en het draadje van de vloerverwarming regelaar vast gemaakt worden.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen in verband met waterschade, meterkast leveren door installateur. De meterkast bestaat uit 6 B16 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 40A hoofdschakelaar.

Nieuwe meterkast laten plaatsen

Wij willen een nieuwe meterkast met eventueel nieuwe groep(en). Maar in ieder geval met schakelaars voor de verschillende groepen. We hebben nu een meterkast deels schakelaar en deels stoppen/zekeringen.

Tuinverlichting aanleggen

Er moet elektriciteit vanuit meterkast, onder de vloer, naar de achtertuin. In de tuin willen wij 6 lichtpunten hebben. Het is zo'n 8 meter vanuit de meterkast naar de schuifpui en daarbovenop nog 8 meter de tuin in. Bij elkaar 16 meter. Materiaal is voor de vakman.

Aanleggen van tuinverlichting

De tuin is 8 x 6 meter. We willen graag 6 lichtpunten met zwakstroom in de tuin laten plaatsen. Ik heb geen elektra in de tuin zitten.

Hulp bij het plaatsen van de inductiekookplaat

Klant wenst graag hulp bij het monteren van een elektrische kookplaat. De nieuwe kookplaat is in huis, maar dient aangesloten te worden op een bestaande situatie. Klant heeft door een breuk in het glas van de oude kookplaat al enige tijd niet kunnen koken en hoop dat een elektricien snel langs kan komen om de kookplaat even aan te sluiten. Gaat om de stekker aansluiten.

Tuinverlichting aanleggen

De tuin wordt opnieuw aangelegd en is momenteel helemaal leeg. Hier willen wij 4 aansluitpunten voor verlichting aangelegd hebben. Graag zouden wij van binnenuit een schakelaar willen hebben. We willen ook een plafondlamp buiten bij de schuur. Graag voor 15 januari want dan begint de hovenier.

Spotjes met dimmer plaatsen

Spotjes in het plafond plaatsen door het hele huis. Het liefst in één systeem. Ik heb geen idee van de mogelijkheden, zit aan Philips Hue lampen te denken.

Aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen laten slaan. Aansluiten kunnen we zelf. Het gaat puur om het slaan van de aardpen. Is de prijs in of exclusief materiaal? Het betreft tussenwoning in Heerhugowaard van bouwjaar 1970. Het maakt niet uit waar de aardpen wordt geslagen, zolang het de beste en goedkoopste optie is.

Uitbreiding van de groepenkast

Voor onze nieuwe woning moet de groepenkast uitgebreid worden, in de huidige kast is te weinig ruimte voor alle groepen. Er moet dus een kast naast. De aantal benodigde extra groepen zijn 4 plus een kookgroep plus aardlek. Zie de foto van de huidige kast. de klant wil graag dat alles van hetzelfde mer is.

UTP en COAX kabels laten trekken

Woonkamer voor: - Telefoonlijn aanleggen 5 meter (geen vrije doos voor); - Aanleggen extra netwerkkabel (CAT 7) buis aanwezig zit al een netwerkkabel in ongeveer 5 meter. Woonkamer achter: - Netwerkkabel aansluiten ligt al een cat 7 kabel groen. Boven voor: - 1 CAT 7 kabel trekken in bestaande buis waar al een kabel inzit; - 1 COAX kabel trekken als het kan in dezelfde buis. Lengte ongeveer 5 meter. Boven achter: - 1 netwerk kabel trekken (cat 7) - 1 coax kabel trekken. Lengte ongeveer 15 meter Zolder (is eventueel vanaf boven achter aan te sluiten) - 1 netwerk kabel trekken (cat 7) - 1 COAX kabel trekken. Lengte ongeveer 21 meter (gerekend vanaf meter kast)

Stroomkabel aansluiten op de meterkast

Wij willen verlichting in onze tuin laten aanleggen. Er ligt al een kabel onder de grond in de tuin. De kabel moet aangesloten worden op de meterkast. De kabel moet daarvoor door de kruipruimte naar de meterkast getrokken worden. Daar moet een gat geboord worden. Wij weten niet of aanpassingen in de meterkast nodig zijn om de aansluiting mogelijk te maken. Op 2 punten in de tuin is de kabel doorgetrokken naar de oppervlakte. Hier moet elektra op orde gemaakt worden zodat we er verlichting op aan kunnen sluiten.

Aansluitingen voor radio en TV verleggen

Ik wil graag een nieuw aansluitpunt laten maken in mijn woonkamer voor tv/radio (COAX wanddoos). Er zijn diverse aansluitingen in de woning aanwezig, maar net niet op de plek waar wij onze tv-kast willen plaatsen. Er zitten wel enkele gaten in de muur met (speaker) draden, maar weet niet of er al een goot achter de muur van de meterkast naar de huiskamer gaat voor het gewenste bevestigingspunt. In het 'ergste' geval dient er dus geboord en een kabel doorgetrokken te worden om vervolgens de nieuwe wanddoos te plaatsen.

Aardpen slaan voor hifi-installatie

Wil mijn hifi installatie op een afzonderlijke groep en deze aangesloten met aardpen.

Nieuwe groepen en krachtstroom plaatsen

Wij krijgen een extra aanbouw en een nieuwe keuken met een inductiekooktoestel. Volgens de kenners (!) dienen er 2 nieuwe groepen bijgeplaatst te worden om alles in goede banen te geleiden. Ook dient er krachtstroom geplaatst te worden.

Elektra aansluiten in de tuin

Ik wil graag elektra laten aansluiten. Er liggen al grondkabels en ik heb in en om mijn woning al diverse stroompunten gemaakt. Ik wil alles op verantwoorde wijze laten koppelen en werkend laten maken. Wij zijn nu afwezig, maar in week 12 bereikbaar. We laten de klus graag op een woensdag verzorgen en ontvangen graag uw prijsindicatie.

Wandcontactdozen verplaatsen

Er dienen 3 wandcontactdozen verplaatst te worden naar een hoogte van 30 cm, deze zitten nu in het midden van de muur. Daarnaast moet er een netwerkdoos geplaatst worden om de antenne aansluiting uit te breidden.

Aardpen slaan in de voortuin en doormeten

Er is geen aarding in de meterkast aanwezig. Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan in de voortuin (watermeterput). De meterkast ligt er een meter naast, dus aansluiten doe ik zelf. Het gat door de fundering doe ik zelf, net als het graafwerk.

Aarden slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van aarden.

Computerkabel trekken

Ik wil graag een computerkabel/UTP kabel laten trekken. Van de meterkast naar 2e verdieping. De afstand is ongeveer 10 meter. Categorie 6. Afmonteren met wandcontactdoos. Inclusief connectoren. Er ligt nu een loze kabel met een COAX kabel erin.

Perilex 2-fase aanleggen

Op dit moment lopen er 3 kabels vanuit de meterkast naar mijn keuken. Dit is 3 maal 220 Volt die eindigen in stopcontacten. Allemaal een aparte fase. Één stopcontact blijft bestaan, de andere 2 kabels kunnen blijven liggen en dan een nieuwe kabel trekken ten behoeve van een 2 fase perilex aansluiting. De kabellengte is ongeveer 3 meter. Er zijn geen meterkastaanpassingen nodig.