Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heerhugowaard of directe omgeving.

904 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet nieuwe elektrische installatie, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto, groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heerhugowaard:

Groep laten vervangen door een krachtstroomgroep

Ik wil een 16 Ampère groep laten vervangen voor een krachtstroomgroep. Aansluitpunt maken voor waterverhitter (4.5 kW)

Extra groep installeren in garage

De elektra van de garage op een aparte groep installeren. Huidige situatie is deze gecombineerd met groep 1. Buitenkabel garage wordt verbonden met groep 1 in verdeeldoos direct boven de meterkast (zie foto).

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Het betreft een woonhuis :Huidige installatie:1 fase aansluiting 35A met 8 groepen 16A en 2 aardlekschakelaars 40A. Loopt aardkabel vanuit groepenkast de kruipruimte in , maar zit nergens aangesloten in kruipruimte. Dus moet er een aardpunt gemaakt worden. Watermeter zit in de kruipruimte circa 1 meter naast meterkast.

Electra aanleggen in de tuin, berging en overkapping

In de tuin ligt een electrakabel begraven. Vanuit hier zouden wij graag in het tuinhuisje elektra laten aanleggen. In de berging gaat het om een lichtpunt in het plafond, een schakelaar en een stopcontact en voor de overkapping 2 stopcontacten en een lichtpunt in het plafond. Eventueel ander elektrawerk voor de tuin zal in een later stadium moeten worden aangelegd.

Aardepunt slaan

De meterkast wordt door iemand anders aangesloten maar er moet nog een aarde punt geslagen worden. De meterkast is net nieuw en de aarde draad aanwezig.

Groep plaatsen voor inductie koken meer fasen

Ik ben op zoek naar iemand die een extra groep kan plaatsen voor mijn inductiekookplaat.

Wisselstopcontact vervangen

ik heb een wisselstopcontact voor in de berging. Ik wil het laten monteren op de muur en wil dat niet zelf doen.

Aansluiting meterkast verzwaren

Het verzwaren van de meterkast aansluitingen van 3 x 25 ampère naar 3 x 50 ampère.

Vervangen van elektra in gehele woning

Gehele woning voorzien van nieuwe elektra, vervangen van de meterkast en aantal groepen uitbreiden.

Aansluiten elektrisch kooktoestel en aanpassing kabels

Ik wil elektrisch gaan koken. Er moet een aansluiting komen dmv een kabel onder de grond. Groepenkast moet ook aangepast worden. Ook moeten er meerdere elektrakabels vervangen worden. De afstand van groepenkast en aansluitpunt in keuken is ongeveer 8/10 meter. Er zit geen kruipluik in de keuken. De keuken is alleen bereikbaar door middel van het graven van een gat onder de fundering. Klickmelding aanwezig. Geen kabels aanwezig in graafgebied.

Elektra en groepenkast vervangen

Mijn stoppenkast van mijn nieuwe woning is verouderd en er mist een aardlekschakelaar. Tijdens het bouwkundig rapport kwam dit eruit en was er kans in de toekomst op brandgevaar. De kast heeft nu 4 groepen en wij denken aan het plaatsen van 4 bij 5 groepen.

Elektra en groepenkast vervangen

Ik heb een oud huisje waar de elektra denk ik wel vernieuwd moet worden. Er is ook geen meterkast, alleen de groepen en elektrometer zonder kast ombouw bij de voordeur. (Gas en internetaansluiting komen in de hoek van de woonkamer binnen). De groepenkast wil ik denk ik wel uitgebreid hebben (ik geloof dat ik 2 groepen heb en een krachtstroomgroep). Volgens mij zijn de enige geaarde stopcontacten bij cv ketel en alle stopcontacten in de keuken. En ik heb het idee dat er in de wc een aardpen staat, maar zeker weten doe ik het niet. Volgens mij is de ene groep bovenverdieping en voorkamer, en de tweede groep achterkamer, keuken, wc, badkamer en de 2 kamertjes daarachter (voormalig garage). Electra in de aanbouw (voormalig garage) plus achtertuin is circa 2009 uitgebreid, maar dat is niet goed gebeurd en daarom moet dat ook worden gedaan. Buitenverlichting kan nu bijvoorbeeld ook al lang niet worden gebruikt. Ik zou ook graag weten of het in gedeeltes op kan worden gedeeld in verband met de kosten.

Electra vervangen

Elektra in zijn geheel vervangen in de woonkamer (bij elkaar zo'n 35 m2) en eventueel meterkast uitbreiden met extra groepen. Stopcontacten verplaatsen en nieuwe aansluiten. Meterkast en stopcontacten in overleg met de vakman.

Tuinverlichting aan laten leggen

Aanleggen van tuinverlichting. 5 lichtpunten. 12 V of 220 V is nog open

Elektra, lampen en stopcontacten vervangen

Ik wil graag 2 buitenlampen laten vervangen, 1 buitenlamp plaatsen, bedrading is er al. Verder moeten er 2 binnenlampen vast maken, 2 x stopcontacten vast maken, 1 stopcontact vervangen, 1 dimmer vervangen, 1 x binnenlamp vervangen en het draadje van de vloerverwarming regelaar vast gemaakt worden.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen in verband met waterschade, meterkast leveren door installateur. De meterkast bestaat uit 6 B16 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 40A hoofdschakelaar.

Nieuwe meterkast laten plaatsen

Wij willen een nieuwe meterkast met eventueel nieuwe groep(en). Maar in ieder geval met schakelaars voor de verschillende groepen. We hebben nu een meterkast deels schakelaar en deels stoppen/zekeringen.

Tuinverlichting aanleggen

Er moet elektriciteit vanuit meterkast, onder de vloer, naar de achtertuin. In de tuin willen wij 6 lichtpunten hebben. Het is zo'n 8 meter vanuit de meterkast naar de schuifpui en daarbovenop nog 8 meter de tuin in. Bij elkaar 16 meter. Materiaal is voor de vakman.

Aanleggen van tuinverlichting

De tuin is 8 x 6 meter. We willen graag 6 lichtpunten met zwakstroom in de tuin laten plaatsen. Ik heb geen elektra in de tuin zitten.

Hulp bij het plaatsen van de inductiekookplaat

Klant wenst graag hulp bij het monteren van een elektrische kookplaat. De nieuwe kookplaat is in huis, maar dient aangesloten te worden op een bestaande situatie. Klant heeft door een breuk in het glas van de oude kookplaat al enige tijd niet kunnen koken en hoop dat een elektricien snel langs kan komen om de kookplaat even aan te sluiten. Gaat om de stekker aansluiten.

Tuinverlichting aanleggen

De tuin wordt opnieuw aangelegd en is momenteel helemaal leeg. Hier willen wij 4 aansluitpunten voor verlichting aangelegd hebben. Graag zouden wij van binnenuit een schakelaar willen hebben. We willen ook een plafondlamp buiten bij de schuur. Graag voor 15 januari want dan begint de hovenier.

Spotjes met dimmer plaatsen

Spotjes in het plafond plaatsen door het hele huis. Het liefst in één systeem. Ik heb geen idee van de mogelijkheden, zit aan Philips Hue lampen te denken.

Aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen laten slaan. Aansluiten kunnen we zelf. Het gaat puur om het slaan van de aardpen. Is de prijs in of exclusief materiaal? Het betreft tussenwoning in Heerhugowaard van bouwjaar 1970. Het maakt niet uit waar de aardpen wordt geslagen, zolang het de beste en goedkoopste optie is.

Uitbreiding van de groepenkast

Voor onze nieuwe woning moet de groepenkast uitgebreid worden, in de huidige kast is te weinig ruimte voor alle groepen. Er moet dus een kast naast. De aantal benodigde extra groepen zijn 4 plus een kookgroep plus aardlek. Zie de foto van de huidige kast. de klant wil graag dat alles van hetzelfde mer is.

UTP en COAX kabels laten trekken

Woonkamer voor: - Telefoonlijn aanleggen 5 meter (geen vrije doos voor); - Aanleggen extra netwerkkabel (CAT 7) buis aanwezig zit al een netwerkkabel in ongeveer 5 meter. Woonkamer achter: - Netwerkkabel aansluiten ligt al een cat 7 kabel groen. Boven voor: - 1 CAT 7 kabel trekken in bestaande buis waar al een kabel inzit; - 1 COAX kabel trekken als het kan in dezelfde buis. Lengte ongeveer 5 meter. Boven achter: - 1 netwerk kabel trekken (cat 7) - 1 coax kabel trekken. Lengte ongeveer 15 meter Zolder (is eventueel vanaf boven achter aan te sluiten) - 1 netwerk kabel trekken (cat 7) - 1 COAX kabel trekken. Lengte ongeveer 21 meter (gerekend vanaf meter kast)