Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heemstede of directe omgeving.

624 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heemstede:

Groepenkast vervangen

Keuken groepenkast moet vervangen worden ivm plaatsen van oven vaatwasser en wasmachine

Internetaansluiting in huis in orde maken

Graag wil ik de groepenkast in ons huis laten nakijken op de benodigde hoeveelheid stroom die we verbruiken. Daarnaast is de hoofdaansluiting voor het internet en ook tv niet werkend en niet in orde. Er staat wel spanning op maar de stoppen slaan direct door. Wil graag met een goed werkende aansluiting op meerdere plaatsen in het huis gebruik kunnen maken van het internet.

Vervangen groepenkast

Graag willen we een offerte opvragen voor een nieuwe groepenkast. Op de foto ziet u de huidige situatie. Ik weet niet precies hoeveel groepen we nodig hebben, ik vermoed zes, maar we willen in de toekomst mogelijk nog een elektrische kookplaat en daar een groep voor hebben. Kunt u aangeven wat u aanraadt voor onze situatie en wat de kosten zullen zijn (incl. btw, montagekosten en voorrijkosten)? Ik hoor graag van u.

Vervangen groepenkast

Vervangen groepenkast met uitbreiding voor inductieplaat keuken. Dus ook de groepen instellen voor de nieuwe kast. Er zijn al zonnepanelen aangesloten op bestaande groepenkast.

Krachtstroom aansluiting maken in garage

Graag wil ik in de garage een krachtstroompunt. De stoppenkast in huis is vol, dus mij idee is om een tweede stoppenkost in de garage te maken, voor zowel een krachtstroom punt als de 220v aansluitingen. Zou zelf graag ook een deel aanleggen en de eindmontage door jullie laten willen doen, is dat een optie? Groepenkast in garage 1 groep krachtstroom en 2 groepen 220v.

Extra groepen in meterkast bij plaatsen

Er zitten nu 3 groepen in de meterkast en ik wil deze naar minimaal 6 uitbreiden.

Vervangen elektra en extra groepen aanleggen

We zijn aan het kijken naar een jaren 20 huis waarvan de elektra moet worden vernieuwd. We willen daarnaast extra groepen aanleggen om op termijn een inductieplaat in de keuken te kunnen gebruiken. Het huis is 153 m2 en heeft 3 verdiepingen (BG, 1e en 2e met een kleine kelder). Het gaat ons niet om de precieze kosten maar om de range (om een kostenplaatje te kunnen maken hoeveel we op korte termijn moeten besteden om de 'grote dingen' up-to-date te hebben). Kunt u inschatten hoeveel dit ongeveer zal kosten?

Aanleg 12 Volt tuinverlichting

Aanleg tuinverlichting en advies over armaturen in voor- zij- en achtertuin, en gevelverlichting

Stroom in keuken werkt niet

Twee stopcontacten in mijn keuken doen het niet meer en ik wil dit graag na laten kijken. Ik hoop dat dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.

Vervangen van groepenkast en verplaatsen van hoofdaansluiting

Vervangen huidige groepenkast. Alle stoppen 16 ampere. Voorbereiden inductie koken (nu gas). Verplaatsen hoofdaansluiting circa 25 cm naar rechts, of naar aangelegen muur (afhankelijk van de mogelijkheden).

Transformator spots vervangen

Ik wil de transformator van de spots vervangen. Het gaat om twee spots. Ik denk dat transformator kapot is.

Krachtstroom aanleggen voor de keuken

In een dertiger jaren huis willen we een inductieplaat laten plaatsen.

Vervangen electra

Ik wil de elektra in de gehele woning laten vervangen. Het gaat om een oppervlak van 130 m2 verspreid over 2 verdiepingen. Ik heb twee groepenkasten in de woning, dat wil ik laten vervangen tot 1 groepenkast. Dat gaat om twee groepenkasten met ieder 4 groepen. Ik weet niet hoeveel groepen de nieuwe groepenkast moet hebben, maar wel dat er een aardpen wordt geslagen.

Elektra in de gehele woning vervangen

Ik wil de elektra in de gehele woning vervangen, inclusief een nieuwe groepenkast met 13 groepen plaatsen.

Elektra vervangen in volledig huis

Volledig verouderd huis tijdens renovatie alle elektra vervangen (bedrading, wand contactdozen, meterkast). De oppervlakte van het huis is circa 185 m2

Extra groep aanleggen in meterkast

Ik krijg een vaatwasser en die moet volgens mij op een aparte groep aangesloten worden, dit is wettelijk verplicht. Volgens mij is er nog plaats in de meterkast.

Aanleggen van buitenverlichting

Wat betreft de aansluiting van de elektra in onze tuin hebben we de volgende wensen: - Stopcontacten aanleggen: gewone ‘grijze’ stopcontacten op de muur. - Verlichting van de vijver met tijdsklok en sensorlampen aansluiten. - Vijver pomp: aan/uit middels tijdsklok en afstandsbediening vanuit huis. De tuin is aangelegd en verlichting hebben we zelf ingekocht. Kabels liggen er al, moet alleen aangesloten en geschakeld gaan worden.Aanschaf van bedieningselementen en stopcontacten willen we graag overleggen met de vakman

TV-/internetkabel door de tuin trekken

We willen de internet en tv kabel laten doortrekken naar het tuinhuis. Wie zou dat op korte termijn willen en kunnen doen? De afstand naar het woonhuis is circa 10 meter.

Extra groep aanleggen

De wasmachine en droger staan op zolder, 2e verdieping. Ik wil ze beide tegelijk kunnen laten draaien. Daarvoor moet een extra groep worden aangelegd. Van de groepenkast heb ik een foto bijgevoegd.

Groepenkast uitbreiden en vervangen

Vervangen van de groepenkast en eventueel uitbreiden.

Verplaatsen van de meterkast

Wij willen de meterkast verplaatsen van een ruimte in de hal naar een nieuwe aanbouw. De afstand is zo'n 3 meter. We hebben 4 groepen. Er zit geen telefoon of kabel aansluiting bij, die zit ergens anders. Er is geen kruipruimte onder de nieuwe uitbouw.

Naast de lichtschakelaar een stopcontact maken

Graag zou ik naast mijn lichtschakelaar een stopcontact laten bij maken. Vanaf de meterkast naar het lichtpunt is het ongeveer 3 meter.

Elektrische garagedeuropener vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een elektrische garagedeuropener. De oude verwijderen en een nieuwe installeren.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Graag wil ik 1 groep extra laten plaatsen in de meterkast voor de tuin. De elektra van de tuin zit nu bij een andere groep en dit lijkt te veel.

Elektrische groep vervangen

Door een kortsluiting in onze elektrische auto is de groep van onze buitencontactdoos kapot gegaan. (hij geeft nu spanning op beide aders). Wat kost het om een groep te komen vervangen. Alle andere groepen werken zonder probleem.