Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen tuinverlichting:

Vervangen tuinverlichting

Op dit moment staan in onze tuin 7 sokkels met lichtbronnen. Deze wil ik vervangen door nieuwe sokkels met led. Kunt u mij aangeven wat de kosten hiervoor zijn voor de installatie en montage.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen tuinverlichting uit heel Nederland:

Tuinverlichting opnieuw aanleggen

Mijn schoonvader heeft al enig elektra aangelegd maar hij wordt een dagje ouder en ondertussen is er een veranda bij gekomen waar hij ook wat elektra heeft geregeld hetzij niet mooi weggewerkt. Tevens moet de tuinverlichting vervangen worden. Ik dacht kan geen kwaad een offerte aan te vragen.

Tuinverlichting checken en vervangen

Het vervangen van 1 tuinlamp. Het monteren en aansluiten van een plafonnière onder overkapping. Het meten/checken van de buiten electra.

Tuinverlichting laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen en informatie over het vervangen van mijn tuinverlichting. Ik heb een achterom. Het volledige elektra werk moet vervangen worden omdat de stoppen vaak doorslaan.

Klussen in de tuin

Ik heb een tuin/terras met hardstenen tegels, 80 x 80 cm, die aansluit op een hardhouten vlonder. Doordat dit verzakt loopt het zand weg. Er zal een rij tegels, 5 stuks, verwijderd moeten worden, opgehoogd en terug gelegd. Daarnaast zijn er 2 tegels die vervangen moeten worden. Verder is er een 12 volt tuinverlichting, Inlight, welke als gevolg van een storing niet meer werkt. Ook wil ik extra verlichting (220 volt) aan laten brengen in de tuin.

Diverse elektra klussen laten uitvoeren

Ik heb diverse oude stopcontacten die vervangen moeten worden in een oud huis. Ook laat ik graag tuinverlichting aanbrengen, en nieuwe stopcontacten plaatsen. Het gaat om 7 punten in huis en 1 nieuwe in de keuken. Verder moet ook de badkamerverlichting worden vervangen. Dit alles laat ik graag verzorgen binnen een maand.

Extra aardlekgroep en LED dimmers monteren

Ik wens een extra aardlekschakelaar Dbb laten plaatsen om de groep tuinverlichting erachter te plaatsen. Tevens in verband met aanpassing naar LED een LEDdimmer Gira plaatsen en draadloze ontvanger vervangen in verband met LED-verlichting in badkamer.

Tuinverlichting vervangen

Ik wil graag tuinspots vervangen (drie stuks, inclusief verbinding met grondkabelverbinding). De spots heb ik, de overige materialen graag in overleg met de vakman.

Tuinverlichting vervangen

Graag kom ik met u in contact voor het mogelijk vervangen en aanbrengen van tuinverlichting. Kunt u mij bellen?

Rolgordijnen en verlichting ophangen en monteren

Diverse klussen waaronder: -2 rolgordijnen op maat laten/inkorten maken en ophangen (er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden); -1 buitenlamp ophangen; -1 buitenlamp vervangen of openen (schroef is dolgedraaid en kan niet meer verwijderd worden, waardoor peertje niet vervangen kan worden); -2 maal tuinverlichting op bestaande lamp repareren of vervangen; -1 maal tuinverlichting extra aansluiten waarbij kabel er al ligt.

Huidige tuinverlichting vervangen

De tuinverlichting is verouderd. Bekabeling (deels in de grond) vertoont mankementen. Om de kabeldozen te controleren moet ik mijn tuin omspitten. Te veel gedoe. Indien mogelijk wil ik de bestaande bekabeling negeren en iets nieuws bedenken (die is doorgemeten en is niet goed bevonden). We hebben 7 lampen en een waterpartij (nou ja) met een motor die ook op deze bekabeling aangesloten is. Ik wil de motor graag laten testen. Ik wil graag over op LED lampen. De tuin is ongeveer 7 meter breed bij 14 lang (het gedeelte waar de lampen komen te staan). Ik heb net de stoppenkast vervangen.

Partners

Partners van Casius