Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast compleet vernieuwen:

Meterkast compleet vernieuwen

Ik wil een inductiekookplaat laten aanleggen. Daarom moet de meterkast worden vernieuwd en een 2 fasen aansluiting geplaatst worden. De kookplaat komt 3 meter van de meterkast. Ook moet er een aansluiting gemaakt worden voor een combimagnetron.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast compleet vernieuwen uit heel Nederland:

Oude meterkast compleet vervangen

Compleet vervangen van een oude meterkast

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Deze dubbelgeïsoleerde meterkast ( 2 x 5/32A + 1 x 4/32A + 6 x 230V ) is compleet beveiligd door middel van een aardlekschakelaar en automaten. De kast is spatwaterdicht en voldoet aan de normen NEN-EN-IEC 61439-4 en NEN-1010. Daarnaast is deze bouwmeterkast voorzien van een CE-keurmerk. De hoofdschakelaar is 63 Ampère en 4-polig. Alle contactdozen bevinden zich in de met een hangslot afsluitbare kast. Ik wil graag een aardpen laten slaan voor een bouwmeterkast.

Complete woonhuis voorzien van elektra

Ik wil graag een compleet woonhuis laten voorzien van elektra middels het plaatsen van een goede stoppenkast in de meterkast.

Groepenkast vervangen

Compleet vervangen bestaande meterkast met draaizekeringen. 5 groepen en aardlek schakelaar.

Groepenkast compleet vernieuwen

Vervangen van groepenkast/meterkast 11 groepen 2 aardlekschakelaars

Elektra woning compleet vervangen

Het betreft het aanleggen van de elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast, 5 a 6 groepen aanleggen, op dit moment zijn er 3 aanwezig, en het aansluiten van een aardlekschakelaar. De elektriciteit is sterk verouderd, ook zijn overal nieuwe contactpunten nodig. Dit betreft ook bedrading in zolder, serre, tuin en schuur. De hoekwoning heeft een woonoppervlak van 136 m2.

Aardingspin slaan

De woning is gerenoveerd en de elektra is compleet vervangen. Er moet een nieuwe aardleiding gemaakt worden vanaf de meterkast. De oude aardleiding voldoet niet meer, zit bevestigd aan de oude loden waterleiding die vervangen wordt.

Elektra in een appartement vernieuwen

Huidige situatie: Appartement/studio van 30m2 met oude electra, en slechts 1 stop in de meterkast, zonder aardlek. Er moet compleet nieuwe electra gerealiseerd worden, en er moet een aardlekschakelaar komen. Het is nog onduidelijk of de netwerkbeheerder de juiste kabels door heeft gevoerd naar de meterkast, ik ga er vanuit dat dat nog niet het geval is. Momenteel is er slechts 1 (electriciteits)stop, dit moeten er meer worden, 4 is voldoende. De electriciteit moet in de muren gefreezd worden. We overleggen waar de nieuwe stopcontacten komen, en de prijs moet ook inclusief nieuwe stopcontactdozen en lichtschakelaars e.d. zijn. Ik heb niet veel verstand van het bovenstaande, en ik hoop dat ik het goed hebt uitgelegd, en het kan zijn dat er nog meer bij komt kijken dan ik weet, aangezien ik er echt teweinig vanaf weet, dat kunt u beter bepalen.

Meterkast vervangen

Oude groepenkast met 6 groepen compleet vervangen met eventueel 2 extra groepen. Als het kan, er is niet veel ruimte in de ruimte. Er hangt nu een kast met porseleinen stoppen.

Partners

Partners van Casius