Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heemskerk of directe omgeving.

715 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heemskerk:

Een coax kabel door een woning trekken

Ik zoek een elektricien die een coax kabel kan doortrekken van de begane grond (meterkast) naar de slaapkamers en eventueel zolder. Op de slaapkamers is al een contact aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning. Het is niet duidelijk of er al loze leidingen aanwezig zijn ten behoeve van de kabel.

Vervangen tuinverlichting

Op dit moment staan in onze tuin 7 sokkels met lichtbronnen. Deze wil ik vervangen door nieuwe sokkels met led. Kunt u mij aangeven wat de kosten hiervoor zijn voor de installatie en montage.

Elektra en groepenkast aanleggen

Ik wil een kabel van de meterkast naar de zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Deze moet ongeveer 10-15 meter worden en moet binnendoor.

Extra groep aanleggen

Voor een combi magnetron zal er een een extra groep moeten worden aangelegd in de meterkast. Wie kan mij helpen?

Kabels in huis trekken

Het gaat om een woning in Heemskerk. De wifi op de derde verdieping (2 kamers) is slecht en onstabiel. Internet van de tv in de huiskamer is draadloos ook niet optimaal. Ik wil graag een vaste bekabeling vanuit de meterkast van de begane grond. Misschien ook nog andere ruimtes in huis bekabelen.

Meterkast compleet vernieuwen

Ik wil een inductiekookplaat laten aanleggen. Daarom moet de meterkast worden vernieuwd en een 2 fasen aansluiting geplaatst worden. De kookplaat komt 3 meter van de meterkast. Ook moet er een aansluiting gemaakt worden voor een combimagnetron.

Nieuwe aarding slaan en aansluiten

Slaan en meten aarding tbv kantoor

COAX kabel laten trekken van meterkast naar slaapkamer

Ik wil graag vanuit mijn meterkast in de hal naar de slaapkamer van mijn dochter een coaxkabel laten trekken voor aansluiting van haar mediabox van Ziggo. De coaxkabel is reeds in mijn bezit.

Inductiekookplaat repareren

De kookplaat doet het niet meer

Een of meerdere aardpuls(en) aanbrengen

Graag wil ik 2 offertes: 1 met daarin de kosten van 1 aardpuls aanbrengen en 1 voor het aanbrengen van 15 aardpulsen. Locatie Barsingerhorn. Graag uiterlijk donderdag antwoord. Groet.

Aardpuls slaan bij een nieuw bedrijfspand

Ik wil graag dat er een aardpuls ingeslagen wordt bij een nieuw bedrijfspand. De draad moet naar binnen gebracht worden (naar de meterkast).

Aardpuls voor nieuwe installatie slaan bij bedrijfspand

Alleen aarpuls slaan voor installatie met aarlekautomaten Bedrijfspand

Aardpuls slaan bij nieuw bedrijspand

Aardpuls slaan bij nieuw bedrijfspand voor meterkast.

Nieuwe aardpen slaan

Bestaande aardpen was met waterleiding goed maar denk het nu niet meer wat kost een nieuwe aardpen ons om die te laten slaan willen zonder aardlek schakelaar.

TV- en CAT-kabel trekken

Een wandcontactdoos voor internet en tv kabel moet geplaatst worden, inclusief trekken juiste bedrading. Coax en Cat5 (of welke beter is). Wij willen op zolder goede internet hebben voor gebruik van playstation. Een loze leiding is al aanwezig. Kunt u een indicatie aan mij mailen?

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en een extra groep voor een hifi installatie laten plaatsen.

Elektra verplaatsen, sleuven frezen

Er moeten 5 sleuven gefreesd worden, inclusief gaten voor elektriciteitsdozen en aansluiten. Er zitten nu trekkoorden bovenin de kamers.

Groepenkast door een moderner exemplaar vervangen

Bestaande groepenkast vervangen door een moderner exemplaar. Met een extra groep voor op zolder. Zodat de wasmachine en droger tegelijk aan kunnen. Indien gewenst kan er op afspraak ter plaatsen gekeken worden.

Oude stoppenkast vervangen

Wij hebben nu een oude stoppenkast met 5 groepen. Ik zou deze graag vervangen door een nieuwe kast met een kookgroep, aparte wasmachine groep en droger. Daarnaast ontvang ik graag wat advies over hoeveel groepen verstandig is met oog op de toekomst.

Oven met keramische kookplaat aansluiten op 3-fase groep

Ik heb zojuist een oven met keramische kookplaat aangeschaft. Nu blijkt dat deze op een 3 fase aansluiting moet worden aangesloten. Er is een perilex stopcontact in de keuken aanwezig, echter betreft dit een 2 fase-aansluiting. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor het wijzigen van de aansluiting en het aansluiten van de oven en keramische kookplaat.

Stopcontacten aansluiten

Ik zou graag een offerte willen hebben wat het ongeveer gaat kosten om nieuwe wandcontactdozen te plaatsen op alle 3 de verdiepingen van mijn woning. De nieuwe dozen zijn al aangeschaft.

Meterkast compleet vervangen

De klus betreft het vervangen van de meterkast. Ik wil graag groepen erbij in verband met de aanschaf van een nieuwe keuken met meer apparatuur en een aardlekschakelaar. Ik heb nu een hele oude jaren '60 stoppenkast.

Groepenkast vervangen

Ik wil mij groepenkast zo snel mogelijk laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 5 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepenkast wil ik laten leveren door de elektricien.

Groepenkast vervangen

Wij willen onze oude groepenkast vervangen, Dit betreft een 3 groepenkast. We willen in verband met onze nieuwe keuken graag een 8 groepenkast en stekkeraansluiting in meterkast.

Plafondlampen en dimmers monteren

Deze week ben ik van plan om 3 plafondlampen (1 x 6 spotjes en 2 x 2 spotjes) en 2 dimmerschakelaars te kopen. Het ophangen van de lampen en installeren van de dimmers wil ik graag uitbesteden. De werkzaamheden zouden dan bestaan uit het volgende: 1. Het verwijderen van 4 plafondlampen (1 van de lampen wil ik verplaatsen, 3-spotjes lamp); 2. Het ophangen van 4 plafondlampen; 3. Het verwijderen van 2 lichtschakelaars; 4. Het installeren van 2 dimmerschakelaars. Is het mogelijk om op basis van deze gegevens een offerte te mailen? En op wat voor termijn kunnen de werkzaamheden dan gedaan worden? Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.