Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Halfweg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Halfweg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Halfweg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Halfweg of directe omgeving.

62 klanten uit Halfweg bevelen een bij Casius in Halfweg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Halfweg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Halfweg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Halfweg:

Diverse elektra klussen

Ik heb enkele elektra klussen die ik uit wil besteden: - Extra groep voor zolder voor aansluiting droger en toekomstige zonnepanelen - Verwijderen (buiten)kabel uit woonkamer - mogelijk vervangen van huidige bedrading in de hal.

Meterkast vervangen

Tbv nieuwe keuken heb ik een nieuwe groepenkast nodig en indien mogelijk ook meteen de nieuwe aansluitpunten voor de apparatuur. Huidige groepenkast met 4 groepen vervangen door minimaal 9 groepen.

Krachtstroom

Er dient een krachtstroom groep aangelegd te worden ten behoeve van een espresso machine.

Vervangen meterkast

Ik heb nu een meterkast waarbij alles op 1 groep zit. Graag zou ik een nieuwe meterkast laten plaatsen met 3 a 4 groepen.

2 groepen in meterkast plaatsen

Ik wil 2 extra groepen aanleggen in de meterkast in een nieuwbouw appartement.

Lichtarmaturen in een appartementencomplex vervangen

Ons bedrijf verzorgd het beheer van een appartementencomplex in Halfweg. De bewoners hebben aangegeven dat ze de oude armaturen in de gangen naar de boxen willen laten vervangen. De huidige armaturen branden 24/7 en ze willen een besparing op de energiekosten bereiken. Er moeten 13 of 14 armaturen met een sensorschakeling gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte van een collega vakman voor het slaan van een aardpen voor een pand in Halfweg.

Aardpen laten slaan

Aardpen laten slaan, buiten slaan.

Stopcontact plaatsen en stroompunt repareren

I.v.m. een andere thermostaat zouden we graag een extra stopcontact in de groepenkast willen hebben (bij de elektrometer). Tevens is ons stroompunt in de schuur (2 stopcontacten waar tuinverlichting op aangesloten zit) defect. Hier staat wel stroom op, maar te weinig.

Nieuwe groep en stopcontact aanleggen

Graag zouden wij een offerte kosten voor de aanleg van een extra stopcontact in de keuken (geen opbouw) en het plaatsen van de CVketel op een nieuwe (eigen) groep

Extra stopcontact en extra groep plaatsen

Wij zouden graag een extra stopcontact in de keuken aanleggen, inbouw, dat zou moeten kunnen vanuit een lichtschakelaar vlak ernaast. Daarnaast zouden wij de CV op een aparte groep willen laten plaatsen. Deze zit nu gezamenlijk met een deel van de woonkamer op 1 groep.

Lampen ophangen

Ik heb een aantal lampen op te hangen (te plaatsen) 2 in de keuken, en 2 buitenlampen, 1 bij de voordeur en 1 onder de carport. Bij de carport moet de aansluiting er nog komen.

Loskoppelen 3 electriciteitsmeter van ...

Loskoppelen 3 electriciteitsmeter van hoofdmeter. Deze loodsen in halfweg worden gesloopt , het Nuon heeft hier advies over gegeven, doet het niet zelf.

Er moet stopcontact aangelegd worden, ...

Er moet stopcontact aangelegd worden, voor opladen scootmobiel. Enige spoed is geboden.

vervangen van de huidige tl armaturen in ...

vervangen van de huidige tl armaturen in de kantoren door hoogfrequent tl armaturen met een daglichtafhankelijke regeling. Het plaatsen van TL spiegelreflectoren in werkplaats en magazijn.