Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aarding maken vanuit meterkast:

Aarding maken vanuit meterkast

Bij het vervangen van de elektra zijn we erachter gekomen dat er geen aarding aanwezig is in de meterkast. Is het mogelijk om een offerte op te stellen voor het plaatsen van de aarde pen?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aarding maken vanuit meterkast uit heel Nederland:

Aanbrengen van aarding voor meerdere appartementen

In 11 appartementen de aarding controleren en een offerte maken voor het aanbrengen van aarding.

Aardelektrode laten slaan

De aarding van mijn installatie was oorspronkelijk gekoppeld aan het waterleidingnet. Het waterleidingbedrijf heeft aangegeven gebruik te gaan maken van kunststof leidingen en daarom een goede aarding niet meer te kunnen garanderen. Daarom wil ik een aardpen laten slaan. Mogelijk bij twee woningen, naast elkaar. Wat mag mij dat kosten?

Aarding onderzoeken en eventueel laten slaan

Ik weet niet geheel zeker of mijn huis een aardpen heeft. de woningbouwvereniging weet het ook niet. Het huis is uit bouwjaar 1972. In de kruipruimte gaat een dikke aardkabel vanuit de meterkast naar de voorkant van het huis. Hoe kan ik hier achter komen of het huis voorzien is van een aardpen? Ik zoek een vakman die dit voor mij kan onderzoeken en indien nodig een offerte kan maken voor het aanbrengen van correcte aarding.

Aarding maken door een aardpen slaan

In verband met aanpassen van een koperen leiding naar kunststof, moet de aarde veranderd worden. Ik wil graag een offerte voor een aardpen te laten slaan.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het maken van een nieuwe aarding vanaf de aardlekschakelaar naar nieuwe aardelektrode maken. De nieuwe aardelektrode dient in de grond geslagen te worden. Kunt u een offerte maken waarbij de arbeidkosten en materiaalkosten separaat vermeld worden.

Aardpen slaan bij een appartement

Betreft een appartement op de eerste woonlaag, eronder bergingen en garages. Bouwjaar 1960. Er is nu geen goede aarding. Wel een meter met aardlekschakelaar. Ik wil dat in orde laten maken. Wil graag weten wat de kosten van een aardpen slaan zijn en of je dan op eerste woonlaag het elektriciteitsnet buitenom daarop kan aarden.

Aarden van meerdere huisinstallaties

De waterleiding in onze buurt wordt vervangen door kunststof. Daarom moet de aarding anders geregeld worden. Graag willen ik en mijn 2 buren hier een offerte voor ontvangen. Op dit moment maken we allen gebruik van aardlekschakelaars, maar niet alle groepen zijn hiervan voorzien of er zitten meer dan 4 groepen achter 1 aardlekschakelaar. Wellicht moet de installaties aangepast worden of moet er een aardpen (bij elke woning) geslagen worden.

Inspectie en eventueel aarding van elektra

Wij laten graag controleren of de elektrische installatie in onze woning uit bouwjaar 1901 veilig geaard is. Indien dit niet het geval is willen we hiervoor een aarding laten maken. Wij ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Aarding voor de meterkast maken

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor de elektrische meterkast.

Pen aanbrengen voor aarding van de meterkast

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. Wij maken zelf de bestrating vrij en zullen de pen zelf aansluiten op de groepenkast.

Partners

Partners van Casius