Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor videofoon installatie aanschaffen en plaatsen:

Videofoon installatie aanschaffen en plaatsen

Voor onze appartementen (18) en drie portieken willen wij overgaan tot het plaatsen van videofoons.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor videofoon installatie aanschaffen en plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe videofoon installatie aanbrengen

Ik heb een ouderwetse videofoon installatie die vervangen moet worden. Kunt u mij een offerte indienen waarbij de nieuwe videofoon installatie is inbegrepen inclusief de montage kosten voor deze installatie

Videofoon installatie vervangen

In ons appartementencomplex te Roden willen we in het tweede trappenhuis de bestaande zwart-wit videofooninstallatie voor 14 appartementen vervangen door een kleuren videofooninstallatie.

Videofoon installatie vervangen

Onze videofoon installatie is inmiddels 15 jaar oud en aan vervanging toe. Het betreft een gebouw met 11 appartementen dus 11 videofoons. Graag uw oordeel en een offerte. Wat is het beste type/model?

Defecte video installatie en intercom repareren

Wij kunnen niet meer zien wie er aanbelt en vanuit onze videofoon kunnen wij de voordeur niet meer openmaken. Graag laten wij dit controleren en repareren daar waar mogelijk.

Videofoon vervangen in meerdere appartementen

Onze VvE bestaat uit 14 appartementen. De huidige Golmar installatie met zwart wit beeld is 21 jaar oud en is aan vervanging toe. De werkzaamheden omvatten: demontage van 14 videofoontoestellen, de bestaande centrale Golmar apparatuur en camera en spreek/luister unit in het belpaneel. Leveren en monteren van nieuwe BTicino videofooninstallatie of andere gelijkwaardige installatie.

Videofoon installatie vervangen

Onze installatie is gebouwd in 2003, en begint zo nu en dan storingen te geven in het beeld, nu is het beeld zwart/wit. Tevens loopt via deze installatie het beltableau. Het betreft 26 woningen. Wij vragen van U indien mogelijk een prijsopgave om een en ander weer van deze tijd te maken.

Intercom installatie vervangen

Video intercom installatie, begane grond een intercomtoestel, op iedere etage (4) een videofoon, aan de buitenzijde een bel met spreek/luister unit. Boven de deur aan de buitenzijde een dag en nachtcamera. De hele installatie komt op dezelfde plaats waar de oude zit. Het huidige systeem is 16 jaar oud.