Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor repareren 2 lichtpunten:

Repareren 2 lichtpunten

2 lampen werken niet meer goed. Soms knippert de groeilamp en soms doet hij helemaal niets meer. Na wat draaien doet hij het ineens wel weer. Misschien is de fitting of de bedrading niet goed.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren 2 lichtpunten uit heel Nederland:

Diverse elektra werkzaamheden

Het gaat om diverse kleine werkzaamheden: 1. Fax/ISDN aansluiting vervangen door een dubbel USB-laad wandcontactpunt van Jung LS990. Deze heb ik nog niet, graag (bestellen en) meenemen. 2. Verplaatsen brandmelder van zolder naar slaapkamer 3. Verplaatsen lichtpunten zolder van plafond naar zijwand 4. In de keuken een spotje repareren. Er hoeft waarschijnlijk niet geboord te worden omdat alle kabels er al liggen en er al stroom ligt.

Keukenplaatsing voorbereiden

Leidingen verleggen ten behoeve van een nieuw te plaatsen keuken, bestaand halfhoog muurtje verlengen de hoek om ten behoeve van de nieuw te plaatsen keuken, repareren deel muur ten behoeve van nieuwe tegels keuken en een deel stucen om af te werken met muurverf, eventueel nieuwe stopcontacten en lichtpunten aanleggen. Van een aantal klussen is nog niet zeker of die daadwerkelijk uitgevoerd moeten worden. Dat zal blijken na de sloop van de huidige keuken. Het zetten van de muur moet zeker gebeuren (er staat een deel van 1 meter, dit moet 10 cm doorgetrokken worden en het moet een meter de hoek om - kalksteenblokken), alsmede het tegelen en stucen. Een en ander moet uiterlijk 12 augustus klaar zijn voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Ik heb een leidingenplan.

Lichtpunten en stopcontacten repareren

Sinds enkele dagen werken lichtpunten en stopcontacten in de hal niet meer. Andere lichtpunten en stopcontacten werken nog wel. De stoppen zijn niet door.

Zolderverbouwing: zolderruimte verbouwen

Ik wil mijn grote zolderruimte verbouwen. Ik wil er 1 grote en 2 kleinere kamers in laten maken. Het gaat om een cv-ruimte/washok, een klein kantoortje en een grote kamer. Er zijn nu aan de achterzijde 2 dakramen, waar soms wat lekkage is als het na sneeuwval gaat dooien. Graag laat ik dat repareren. Ik wil aan de voorzijde 2 dakramen erbij geplaatst hebben van een klein model. Ik wil in de grootste kamer een bergvliering laten maken met een vlizotrap. Er moet ook wat elektra worden aangepast, er moeten lichtpunten en meerdere dubbele WCD worden geplaatst. Ik wil ook overleggen over een extra radiator. Het werk hoeft niet dit jaar te worden verzorgd, maar in overleg volgend jaar.

Kortsluiting in buitenverlichting herstellen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het repareren van de buitenverlichting. Het betreft zeven lichtpunten welke middels een kabel in de grond worden voorzien van stroom. De eerste lamp is doorgemeten en deze moet goed zijn, in een van de 6 lichtpunten daarachter zit er ergens iets niet goed waardoor er kortsluiting ontstaat. Ik zoek iemand die dit kan opsporen en repareren. Daarnaast wil ik een lamp laten vervangen in een lantaarnpaal, hier moet de bedrading voor worden aangepast.

Lichtpunt verplaatsen en afzuiging in de badkamer repareren

Graag wil ik een geul van ongeveer 1 meter laten frezen door m'n betonnen plafond om hierdoor de draden heen te leggen en zo twee lichtpunten boven de eettafel te hebben. In de badkamer hebben we een kanaalventilator van het merk Elro die het bij de aanschaf van het huis niet meer deed. Graag zouden we deze laten repareren. In het toilet gaat de afzuiger aan als je het licht aan doet. Zou dat ook in de badkamer kunnen? Er zit wel een schakelaar in de gang maar die doet niets. Even zien of die schakelaar bij de badkamer hoort.

Diverse klussen in de woning

Ons huis kent nog een aantal losse eindjes, van groot en klein formaat. Deze willen we graag opgelost zien. KEUKEN * afzuigkap monteren * Vaatwasser opnieuw stellen (deurtje sluit niet meer) * Lichtpunt aanbrengen boven aanrecht (er is een lichtpunt, maar de draad is zichbaar. Deze willen we achter de (mdf-)muur verwerkt hebben) * 3 lichtpunten in de keuken werken niet meer. Alle drie zijn op een dimmer aangesloten. * Muur achter gasfornuis schuren en verven (ong. 5,5 m2) * Voegen rondom keukenblok (ong. 5 m) aanbrengen * tweetal planken boven koelkast/magnetron plaatsen (60x40 cm) WOONKAMER: * Vloer opschuren en olien. (ong. 34 m2). De planken zullen ook aangetikt moeten worden. Het is ons onbekend hoe de vloer gelegd is (gelijmd, zwevend? ) * Plinten in grondverf en verf (ong. 20 m2) * Vensterbank verbreden incl. Opbergruimte. 315 cm breed x 60 cm diep. We willen ook op de vensterbank kunnen zitten. Graag hieronder een drietal opbergbakken en 2 kinderstoeljes in dezelfde stijl. Het aantal en grootte van de bakken is afhankelijk van de steunen die de vensterbank mogelijk nodig heeft. Hieronder twee voorbeelden qua sfeer: -ideetjes/rbosgraaf/extra-opbergruimte-onder-de-vensterbank * Radiator ombouw 2x maken en plaatsen * Aanpassen van de (niet-actieve) schouw, zodat de TV daarin kan. * Diverse deuren schuren en schilderen (2x binnendeur, 2x buitendeur) * Sierplinten om 2 deuren schilderen en plaatsen TRAPPENHUIS EN GANG * Trap schuren en schilderen (14 treden) * Vloer gang schuren en schilderen (ong. 7 m2) * Trapleuning onwrikbaar vastzetten (raakt elke keer weer los) * 2 lampen ophangen (electra punt al aanwezig) * Voordeurbel en buitenverlichting repareren * 2 ramen vervangen (1 veiligheidsglas in voordeur, 1 raam boven voordeur) * Geleiding van schuifdeuren repareren. Nu liggen er plastic geleiders die

Legrand domotica systeem repareren

Rond 1980 zijn in de schakelkast volgens Legrand domoticasysteem diverse lichtpunten met zender en draadloze afstandsbediening in ons flatgebouw geïnstalleerd. Er is 1 lamp die niet werkt op de afstandsbediening. Ik heb een nieuw Klik Aan Klik Uit systeem voor die ene lamp gekocht, maar er staat geen stroom op en het is onduidelijk waar nu het zendertje in die kamp zit dat er tussenuit moet en mogelijk uitgeschakeld staat. Ook is het mogelijk dat het nog te programmeren is op het handsysteem met zes punten dat nog werkt. Graag heb ik iemand die dit oude systeem door en door kent, van het merk Legrand.

Staande lamp met dimmer repareren

Staande lamp met 2 lichtpunten en 1 dimmer. Een lichtpunt is kapt. Lamp kan naar werkplaats worden vervoerd/afgeleverd.

Deurbel met intercom repareren

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) Deurbel en intercom geven geen geluid meer, dit moet nagekeken worden. 2) Ik wil extra lichtpunten (stopcontact) in woonkamer laten aanleggen.

Partners

Partners van Casius