Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aarde installeren:

Aarde installeren

Ik wil graag een aardpen laten installeren/slaan in mijn woning. Dit moet plaatsvinden op de begane grond. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aarde installeren uit heel Nederland:

Tuin afgraven, afvoeren, egaliseren en besproeiingssysteem installeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 2 onderdelen: #1. Het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud) 1. Het het afgraven, afvoeren, egaliseren van bestaand gazon (2 jaar oud). Het gaat om een stuk grond van circa 41 m2. Ik wil graag dat het 0,30 diep afgegraven wordt. De tuin is alleen toegankelijk via de garage (deurbreedte 0,85 breed x 2. 43 meter hoog). 2. Aanvullen met 15 m3 (inclusief verzakking), moet vooraf gemengde aarde zijn: 70% teelaarde, 30% compost. De ondergrond van het bestaand gazon is niet geschikt om goed gras op te laten groeien (90% zand). 3. Egaliseren. Hier wil ik voorkomen dat het zakt, als het nodig is kan ik een paar dagen wachten voordat er geëgaliseerd wordt (zie bijgevoegde foto van de tuin). #2. Besproeiingssysteem installatie (besproeiingscomputer heb ik al) 1. Installatie in voor- en achtertuin. 2. Inclusief rainbirdsysteem (nog niet aangeschaft) 3. Winterklaar Graag reactie met uitgesplitste offerte op volledige opdracht of op onderdeel #1 of #2. De werkzaamheden kunnen vanaf de laatste week van augustus plaatsvinden. Ik heb de graszaden al gekocht. Alvast bedankt.

Aardpen slaan voor de nieuwe meterkast

Bij het installeren van de nieuwe meterkast bleek dat de aarde draad is afgeknipt.

Warmtepomp aarde en WTW installeren

Wij gaan een twee-onder-één-kap-woning bouwen met een inhoud van circa 700m3 per woning. Wij willen hier gaan werken met een warmtepomp aarde en ook een wtw-systeem. Graag een offerte voor deze twee installaties.

Aarde installeren voor bouwkast

Voor bouwkast is er een aarde nodig. Kunt u deze op korte termijn plaatsen?

Regentonnen plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen en installeren van 2 regentonnen, 1 in de voortuin en 1 in de achtertuin. De afvoerpijpen zijn van PVC (formaat regenpijp. De regentonnen moeten worden meegeleverd. De keuze is voor een Slimline regenton van Gamma (54,95). De ondergrond moet iets aangepast, anders staat de ton deels op de bestrating en deels in de aarde.

Tuinhuis en schutting plaatsen

Graag willen wij tuinhuis Minesota 300x300 laten installeren. En een vloer en alle andere benodigdheden. De vloer is apart aangeschaft. Waat het tuinhuis moet komen te staan is het nu deels bestraat en deels aarde. Het is een verhoogd gedeelte van de tuin. Ook willen wij ongeveer 10 meter aan schutting plaatsen. Graag schutting Garden Elementes recht (€79) met betonplaten (€4,49 pstk). Wij zijn er niet zeker van of de palen die we in de tuin hebben stevig genoeg zijn voor hergebruik. Graag willen wij een berekening met de palen erbij, deze hoeven niet van beton te zijn, graag van hout. Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Werkplaats en kantoor opknappen

Werkplaats en kantoor opknappen: - isolatie aan een muur maken, met metalen profiel en steenwol; - elektra installeren; - metalen plafond (Metalstuc) maken en lampen ophangen. Ik zorgt voor het materiaal. Elektriciteitsplan: 1. 20x dubbele contacen met aarde installatie 2. 4x afwisselend switches 3. 6x LED lampjes in het plafond 4. 1x voeding voor de machine 400V 40 amp aanleggen Bij voorkeur per email uw eerste reactie geven en een voorstel doen voor een afspraak.

Aardpen slaan en eventueel de groepenkast vernieuwen

Vandaag hebben wij zonnepanelen laten installeren bij ons nieuwe (oude) huis. Tot onze verbazing en die van installateur: geen aarde. Wel aardedraden die de kast ingaan maar verder niet. Wij willen een aardpen laten slaan en wellicht ook een nieuwe groepenkast met meer groepen en aardlekschakelaar, misschien dat de panelen installateur dat ook kan doen maar dat is nog niet zeker. Heeft u op korte termijn tijd om de aarding te regelen door middel van een aardpen? Hoeveel zou dat ongeveer gaan kosten en tevens voor het vervangen van de groepenkast.

3-aderige grondkabel (220 Volt) installeren

Er dient een 3-aderige grondkabel, 220 volt, geïnstalleerd te worden en afgemonteerd op een aparte groep in de meterkast. Mogelijk is er geen aparte groep meer aanwezig en dan zal er een groep met een aardlekschakelaar aangebracht moeten worden. Hiervoor is ruimte. De afstand tussen de zonnepanelen en de meterkast is ongeveer 13 meter. De zonnepanelen, totaal 6 panelen a 250 kW, zijn gemonteerd en op garagedak en in goedwerkende staat. Grondkabel: 1 x plus, 1 x min 1 x aarde. Deze kabel is nodig in verband met de installatie van Toon, thermostaat van Eneco.

Voorbereiding installatie nieuwe keuken

Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe keuken in week 28, zijn wij op zoek naar een vakman die voor ons de volgende klussen kan uitvoeren: - warm water aansluiting verleggen - koud water aansluiting verleggen - koud water aansluiting tbv vaatwasser verleggen - PVC afvoer tbv spoelbak en vaatwasser verleggen - Verscheidene wandcontactdozen plaaten/verleggen (enkel en dubbel met aarde) tbv inbouwapparatuur en overige apparatuur. Evt. vervolgklussen: - stucen van de keukenmuren - vloertegels plaatsen in keuken en hal Leidingschema voor water- en electraklussen is aanwezig. Klusen dienen verricht te worden in week 26 en 27.