Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor keramische kookplaat aansluiten:

Keramische kookplaat aansluiten

De 5 punt perilex stekker aansluiten aan de nieuwe electrische kookplaat en de contactdoos aan de muur bevestigen waarbij de draden al beschikbaar zijn in de muur.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische kookplaat aansluiten uit heel Nederland:

Extra groep plaatsen

Ik stap over van aardgas naar elektrisch koken (keramische kookplaat) en met inbouw oven in onderkast, hiervoor moet een nieuw groep of een extra groep komen. Waarschijnlijk nodig een Perilex aansluiting.

Keramische kookplaat aansluiten op 2-fasen groep

Hulp gezocht bij het aansluiten van een keramische kookplaat in keuken. Er ligt al een draad naar meterkast. En er zit al een nieuwe meter sinds 2017 in. Vanuit het aansluitpunt dient er 4 meter verder een stopcontact gemaakt te worden. In de stoppenkast moet een 2 fasen groep worden aangelegd.

Kookplaat aansluiten

Ik heb een nieuwe keramische kookplaat aangeschaft, maar ik heb nog geen perilex aansluiting in mijn keuken. Ik woon in een appartementencomplex en de afstand tussen de elektriciteitskast en de keuken is ongeveer 8 meter. Ik heb zelf een opbouw perilex wandcontactdoos, perilex stekker en neopreensnoer. Mijn vraag is wat het zal kosten om de kookplaat aan te sluiten?

Keramische kookplaat aansluiten

Alleen kabel aan nieuwe keramische kookplaat aansluiten in nieuw huis Kabel is aanwezig Wat kost dat. Gr.

Perilex aansluiting maken en keramische kookplaat aansluiten

Ik wil graag een Perilex aansluiting en stekker voor de kookplaat in de keuken laten aanleggen (2 fasen). Graag zie ik een offerte tegemoet.

Afzuigkap laten monteren en perilex stekker aansluiten

Ik heb een wand afzuigkap (opbouw) die met een flexibele ( 2.50 meter hoog) buis naar de muur toe moet worden verbonden. Tevens moet er een aansluiting komen voor de keramische kookplaat.

Krachtstroom aanleggen voor de keramische kookplaat

Er zijn 4 groepen en aardlekschakelaar aanwezig, ik wil graag een extra groep voor een keramische kookplaat aan laten leggen, er is een lege goot aanwezig. Afstand zal ongeveer 12 meter zijn.

Aansluiting maken voor keramische kookplaat met perilex stekker

Ik wil een aansluiting in mijn meterkast naar mijn keuken laten aanleggen voor een keramische kookplaat. Als ik het goed heb gelezen is dit 3 fase stroom Heb dit een paar weken geleden bij u aan gevraagd ,en tot nu toe heeft er een iemand gereageerd maar de offerte kan nog weken op zich laten wachten bij dit bedrijf. Wat ik zou willen is meerdere offertes ontvangen en het liefst een kortere wachttijd ,wil dit einde jaar af hebben.

Keramische kookplaat installeren

Ik wil namens mijn moeder graag uw advies en een offerte ontvangen. Zij heeft momenteel in haar aanrechtblad als kookplaat een Constructa combinatie kookplaat met 2 inductie en 2 keramische platen. Ze heeft die kookplaat aan de buitenzijde opgemeten en de maat is dan 50 x 57 cm. Bij Gamma is momenteel een aanbieding voor een keramische kookplaat van 51 x 60 cm (€259,00). We willen graag uw advies of deze dan in het blad ingebouwd kan worden en wat daarvan de kosten zijn.

Perilex aansluiting laten aanleggen

Krachtstroomgroep plaatsen in meterkast, kabel trekken naar bestaande keuken met perplex aansluiting voor 3 fase om keramische kookplaat te plaatsen. Kabel eventueel via kruipruimte naar keuken. Wat gaat dit ongeveer kosten en wanneer aanleggen.

Partners

Partners van Casius