Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor keramische kookplaat aansluiten:

Keramische kookplaat aansluiten

De 5 punt perilex stekker aansluiten aan de nieuwe electrische kookplaat en de contactdoos aan de muur bevestigen waarbij de draden al beschikbaar zijn in de muur.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische kookplaat aansluiten uit heel Nederland:

Keukenapparaten demonteren, monteren en eventueel leveren

Ik heb 3 defecte keukenapparaten die ik wil laten uitbouwen en afvoeren. Daarvoor in de plaats moeten nieuwe apparaten worden gemonteerd. Het gaat om een inbouw vlakscherm afzuigkap, een keramische kookplaat en een combi-magnetron. Ik ben voornemens om de apparaten zelf aan te schaffen, maar als u ze tegen een concurrerende prijs kunt leveren ben ik daar ook in geïnteresseerd. - vlakschermkap Siemens LI67SA530 - kookplaat Bosch PKF645B17E - combimagnetron nog te kiezen (maten nis bxhxd ca. 60x46x53)

Vervangen van elektrakast

Er is een installatiebedrijf geweest om t te bekijken wat er moet gebeuren in verband met nieuwe keuken met onder andere een keramische kookplaat en nieuwe draden/kabels voor t aanleggen. Deze man gaf aan dat het een verouderde meterkast is. Zoek iemand die de meterkast in zijn geheel kan komen vervangen.

Nieuwe groepenkast maken

Voor onze nieuwe woning ben ik alvast aan het onderzoeken welke nieuwe groepenkast hier moet gaan kopen, die ivm toekomstige uitbreidingen. Graag zou ik hier een passend advies voor ontvangen. Huidige situatie, met grotere verbruiksapparatuur: 7 groepen met oa de volgende apparatuur aanwezig - Vaatwasser - Wasmachine - Oven - Combimagnetron Toekomstige situatie,met grotere verbruiksapparatuur: - Vaatwasser - Wasmachine - Condens droger - Combimagnetron - Inductie/keramische kookplaat - Zonnepanelen gehele dak - Warmtepomp Ik wil ook de situatie van 1 fase naar 3 fase uit gaan breiden, hoe kan/moet dit aangepast worden ivm de planning van alles.

Aanrechtblad inclusief uitsparingen op maat laten maken

We hebben een nieuw aanrechtblad nodig: Het aanrechtblad is spaanplaat met een fineerlaag en is in de loop der jaren door vocht zacht geworden waardoor nu de kraan los zit. We willen het blad daarom vervangen, maar zoals je zult begrijpen met een mooie verhuizing op korte termijn niet teveel geld aan uitgeven. Afhankelijk van de kosten willen we tevens de achterwand vervangen om alles in dezelfde kleur te kunnen behouden. Specificaties aanrechtblad (L vorm keuken): Lengte 185 cm, 600 mm diep Lengte 130 cm, 600 mm diep Randafwerking: Het mag weer spaanplaat met fineer zijn, volgens mij kunnen we dan de huidige spoelbak behouden/overzetten. Afhankelijk van de kosten/ kleur willen we ook de achterwand vervangen, zodat alles weer een kleur is. Indien dit te prijzig word zullen we een andere afwijkende kleur kiezen voor het blad. Uitsparing spoelbak: kraan en keramische kookplaat (deze laatste willen we ook vernieuwen)

Keuken verbeteren

Vaatwasser vervangen, keramische kookplaat vervangen voor nieuwe inductiekookplaat, extra kastje voor in de keuken maken.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat van Scott Ceran heeft een grote barst over de hele lengte. Ik denk dat de hele glasplaat moet worden vervangen. De twee rechter pitten geven een foutmelding en werken nu niet (waarschijnlijk vanwege de kapotte plaat).

Keramische kookplaat verwisselen

Ik wil mijn huidige keramische kookplaat wisselen tegen een nieuwe + het verzorgen van de bijbehorende elektra hiervan. Hiervoor zoek ik ondersteuning. Ik wil mij graag laten adviseren in de mogelijkheden die hierbij komen kijken.

Keramische kookplaat vervangen

Onze keramische kookplaat van Schott Ceran is kapot. Ik zoek een vervangende keramische plaat en een specialist die het kan vervangen/monteren. De details van de kookplaat zijn als volgt: kookplaat SCHOTT CERAN - Ikea keuken. Glasplaat = lxb = 49,3 x 56,3, Geheel lxb 51,4 x 58,3. Mocht de vakman deze plaat niet kunnen leveren en plaatsen dan staan wij ook open voor andere kookplaten.

Extra groepen in de meterkast plaatsen

Omdat ik in mijn nieuwbouw studio een grotere keuken plaats heb ik meer groepen nodig. Nu zijn er 8 plekken in mijn meterkast met 4 groepen: wasmachine, droger en 2 x algemeen. Mijn studio is 40 m2. Ik neem een keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koelkast en recirculatie afzuigkap. Ik denk 4 extra groepen nodig te hebben, waaronder 1 perplex voor het koken. Er zijn loze leidingen in de keuken voor kookplaat, oven en vaatwasser. Graag zou ik weten wat de kosten zijn en of u dit in 1 dag kunt doen en wel 24 of 25 januari.

Extra groep plaatsen

Ik stap over van aardgas naar elektrisch koken (keramische kookplaat) en met inbouw oven in onderkast, hiervoor moet een nieuw groep of een extra groep komen. Waarschijnlijk nodig een Perilex aansluiting.

Partners

Partners van Casius