Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor deurbel plaatsen met of zonder opener:

Deurbel plaatsen met of zonder opener

Wij wonen op de eerste verdieping in het centrum van Haarlem. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het adviseren en plaatsen van een deurbel (met of zonder camera) en een automatische deuropener. Wel of geen camera ligt aan de prijs van een dergelijk apparaat. Ook een eventuele opener op onze eerste verdieping is optioneel, maar zouden we graag mee willen nemen in een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u of u ons verder kan helpen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurbel plaatsen met of zonder opener uit heel Nederland:

Badkamerrenovatie en keukenplaatsing

Wij zijn opzoek naar een aannemer waarmee wij een aantal werkzaamheden kunnen uitvoeren: -Een muurtje verwijderen en een deur vervangen met een wand. -Heet en koud water aansluiting en afvoer aanleggen voor een keuken -Eventueel plaatsen van simpele Ikea keuken, als dit voordelig uitpakt tegenover hun eigen plaatsing service -Vloer tegels leggen in badkamer en installeren van douchewand -Heet water leiding en afvoer verleggen voor plaatsing douchecabine, andere badkamer -Installeren douche cabine en een aantal m2 wandtegels plaatsen Onze woning is verdeeld over 3h en 4h (voor), ieder met een eigen ingang en deurbel. Ze zijn momenteel kadastraal samengevoegd als 1 appartement, wij zouden graag dit willen splitsen. Hiervoor heb ik begrepen dat wij een omgeving vergunning moeten aanvragen met duidelijke bouw tekeningen waaruit blijkt dat wij zullen voldoen aan de bouwbesluit eisen voor splitsen in Amsterdam. Er is verder volgens de WABO geen splitsingsvergunning nodig. Hebben jullie hier de nodige kennis voor? Zo ja, zouden wij een afspraak kunnen inplannen om een offerte te maken en te kijken wat hiervoor nodig zal zijn? We laten ons ook graag hierover adviseren.

Deurbel met intercom plaatsen

Plaatsen van een deurbel met intercom systeem. Liefst draadloos. ik heb er nog geen op het oog, misschien kunt u mij hierin adviseren. 'N goeie en niet al te dure. Graag een offerte. Normale woning

Deurbel en intercomsysteem met video aanleggen

Graag ontvang ik offertes voor het leveren en plaatsen van een intercomsysteem met video voor 5 appartementen met 1 trappenhuis. De VVE moet hier akkoord voor geven. Mocht dat niet lukken dan willen we graag een aparte offerte voor 1 appartement. Probleem is dat ik veelal werk. Als jullie willen langskomen om te kijken kan dit dan misschien ook op zaterdag of na 17.15 uur door de weeks? Graag hoor ik van u terug.

Deurbel met intercom leveren en monteren

Aanschaffen en plaatsen van een deurbel/intercom (Wi-Fi) over 2 etages (1 hoog en 2 hoog). Ik heb nu ook een bel, maar deze werkt niet.

Deurbel met intercom plaatsen

Er is nu alleen een elektrische deuropener. De VvE met 4 appartementen wil graag een intercomsysteem voor 4 etages en deurbel. Graag een offerte hiervoor. Het systeem hoeft geen camera te hebben. Ik wil graag een degelijk, eenvoudig systeem. Graag zou ik ook verschillende mogelijkheden met de vakman bespreken.

Deurbel met intercom plaatsen

Plaatsen van een deurbel op bestaande plek met een bedrade intercom.

Slot en scharnieren in de voordeur vervangen

Wij willen graag een elektrisch slot laten plaatsen op de gemeenschappelijke voordeur met een deurbel/camera-installatie voor drie appartementen. Er is nog geen dergelijk systeem aanwezig dus het elektra zal ook doorgetrokken moeten worden.

Diverse klussen in een kantoorpand doen

Diverse klussen in een kantoorpand: • Zonneschermen repareren; het ophaalsysteem is stuk; • Sloten plaatsen in diverse binnendeuren; • Een elektrische deurbel repareren (soort intercom); doet niets meer; • TL lampen vervangen; • Radiator knop vervangen; • Rolgordijn vervangen. De materialen kunt u mee aanbieden.

Buitendeur afhangen

Graag ontvang ik eerst een offerte voor het afhangen van een buitendeur. Deze heb ik via Karwei besteld en die is gereed voor bezorging. Naast 3-puntsluiting ook een slotgat en een uitsparing voor een brievensleuf, en het plaatsen van slot, brievenbus, veiligheidsscharnieren en inbraakbeveiliging. Misschien zelfs ook het installeren van een nieuwe deurbel, veiligheidscamera en n systeem waarmee ik van binnen de deur automatisch kan openen.

Deurbel met intercom en opener installeren

Graag ontvang ik offertes voor het plaatsen van een nieuw deurbel/intercom/deuropener systeem voor 2 appartementen op de tweede en derde etage in Amsterdam Oud-west. De oude werkt niet meer naar behoren en moet vervangen worden. Wij hoeven geen systeem met camera.

Partners

Partners van Casius