Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor scherm van led-tv repareren:

Scherm van LED-tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scherm van led-tv repareren uit heel Nederland:

Samsung LED TV-scherm repareren

Op 1 juni kocht ik een LED tv in de mediamarkt , na het kopen en installeren van de tv trof ik een grote scheur aan in het scherm. Later contact opgenomen met Mediamarkt en hun zeiden dat ze mij niet konden helpen wegens dat ik de doos niet meer had. Deze had ik weggedaan wegens dat het een erg grote doos was en ik die niet in huis kon houden.

Led tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.

TV en TV-scherm repareren

Graag zou ik een gedetailleerde offerte van u willen ontvangen als dat mogelijk is. Mijn tv is namelijk kapot gegaan door een ongeluk die door een derde is veroorzaakt en nou zit ik met de gebakken peren. De bovenkant van de Televisie die kwam als eerste op de grond te recht waarop de boven kant en de zijkant van de televisie (de frame) er een beetje af is. Ook is het beeld naar de knoppen gegaan. Zelf heb ik er de ballen verstand van dat is dan ook de reden dat ik een offerte wil aanvragen zodat ik weet wat het mij zal kosten. Ook zal ik een foto bijvoegen. Het model van de televisie is trouwens een: Philips 40PFK6609/12 3D Smart LED tv

TV-scherm repareren

Onlangs is mijn Samsung UE40J6200 Smart LED TV per ongeluk op de grond gevallen. Er zit hierdoor een barst in het scherm. Eerder kon je nog enigszins tv kijken wel met een erg slechte beeld kwaliteit maar sinds vandaag geeft de tv alleen nog maar zwart beeld. Is mijn TV nog te repareren? Indien dit het geval is hoeveel gaat mij het dan kosten om dit te laten repareren? Kunt u mij een offerte toesturen? Alvast bedankt. In afwachting van uw reactie.

LED-spiegel aansluiten op de wandschakelaar

Wij hebben een led badkamerspiegel met touch knop op het scherm. Graag zouden we deze willen aansluiten op de wandschakelaar. Het aanleggen van een schakeldraad werkt niet, omdat dan de constante spanning eraf is. De spiegel schakelt dan niet aan via de wandschakelaar. Er zal dus constante spanning op de spiegel moeten komen, die toch via de wandschakelaar aan en uit kan.

TV-scherm repareren

Ik heb gisteren tijdens kinderfeestje mijn LEd tv Samsungue50f6740ss uitgeschakeld. Nadat mijn dochter perongeluk met zijn multivitamine erovergooide. Vanochtend hebben we die weer aan geschakeld. Maar er wordt continu aan en uitgeschekeld zodt we geen beeld krijgen. Mag ik van u een offerte ongeveer alles koste etc.

LED TV-scherm repareren

Onze tv is nat geworden. In het scherm zitten nu zwarte vlekken. Het lijkt op inktvlekken. Sinds vanmorgen heb ik helemaal geen beeld meer als ik de tv aanzet.

Reparatie van een LED TV

Van mijn LED TV van 55 inch ontbreken pixels in het beeldscherm. Hierdoor lopen er blauwe verticale balken door het scherm. Graag laat ik dit repareren.

LED TV laten repareren

Offerte tv lcd vv 40 inch ivm met barst in het scherm