Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Haarlem of directe omgeving.

3434 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Haarlem:

2 UTP CAT6 kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP CAT6 kabels laten trekken door ons huis om een vaste internetverbinding te leveren in de slaapkamers van onze kinderen: 1 kabel naar de 1e verdieping voorkant en 1 kabel naar de 2e verdieping achterkant. Er ligt al een goot vanaf het modem (Fritzbox 7581) bij de voordeur, waar internet ons huis binnenkomt, met twee vaste kabels die naar de 2e verdieping voorkant (kantoor) lopen. Graag een offerte voor oplevering hiervan inclusief gespecificeerde reiskosten.

Lampen ophangen huis

Ophangen van 6 spots, 5 wandlampen en een eetkamer lamp. Op korte termijn.

Slaan aardpen

Slaan aardpen inpandig onder groepenkast en aansluiten op groepenkast (geen water en gasleiding)

Elektra doormeten en aansluiten

Niet overal in huis heb ik elektra. De groepen, aardlekschakelaars en hoofdschakelaars zijn uit en aan gezet, maar dit heeft geen verschil gegeven. De spanning in de meterkast op alle groepen gemeten en dit is in orde. Het probleem lijkt dus na de meterkast te zitten, maar hier houdt mijn kennis op. Graag wil ik dit probleem oplossen zodat er weer overal in huis elektra is.

Aanpassingen stoppenkast ivm inductiekookplaat

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor aanpassingen /vervangingen aan de stoppenkast in verband met overstappen naar inductie koken. Ook moet er een daarvoor daarvoor bestemd stopcontact aangelegd worden. De foto in de bijlage is de huidige situatie.

Stopcontact in de badkamer plaatsen

Ik wil graag 1 stopcontact in de badkamer plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Extra groep voor inductie

Extra groep voor inductie koken realiseren. Geen perilex.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn garage. Er is een aardlekschakelaar aanwezig, tbv een autolader en verlichting garage.

Aardpen slaan

Ik heb 4 meterkasten 3 fase en 1 algemene meterkast waar een aardpen geslagen zal moeten worden. Alle meterkasten zijn in orde, het enige wat mist is een aardpen. Aardlekschakelaar is aanwezig.

hoofdschakelaar vervangen

Ik wil de hoofdschakelaar in de meterkast vervangen van 1 naar 3 fase. Liander komt 25 maart langs, het moet dus voor die tijd gebeuren.

Aanleg elektra in toilet BG via kruipruimte

Het toilet op de BG staat naast de meterkast. Graag willen wij via de kruipruimte een aansluiting laten aanleggen voor een elektrisch verwarmingselement en een elektrisch bidet-toilet.

Extra groep + stopcontact keuken

Voor het gebruik van magnetron en oven hebben wij een extra groep nodig. Kabels kunnen of door kruipruimte of door verlaagd plafond.

Vernieuwen groepenkast ivm zonnepanelen

Heb nog een 25 jaar oude groepenkast welke i.v.m. zonnepanelen vervangen dient te worden

Aardpen slaan

13 februari komt Liander een nieuwe (3Fase) elektrakabel in huis leggen, hiervoor dient er een aardpen geslagen te worden. Graag ontvang ik hier een offerte van. Ik ben zelf in het bezit van een aardlekschakelaar.

Meterkast aanpassen en perilexaansluiting aanleggen

Wij overwegen om een inductie fornuis te plaatsen in onze keuken. Perilex hoort daar bij. Wat kost het klaar maken van de meterkast en doortrekken naar de keuken, ongeveer 6 meter.

3 fase aanleggen voor een Tesla oplaadpunt

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 3 fase in de meterkast zodat we een Tesla oplaadpunt kunnen gebruiken.

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om binnen een aardpen te slaan. De diepte weet ik helaas niet. Ik heb 3 groepen aangesloten op een aardlekschakelaar en 2 groepen niet. Liander gaat de elektra aansluitingen vernieuwen, vandaar dat een aardpen nodig is.

Front voor groepenkast monteren en extra groep plaatsen voor bedrijfspand

De groepenkast ligt open. Er is geen front meer voor. In verband met de veiligheid willen we dit graag spoedig laten oplossen. Ook willen we een extra groep erbij. Het gaat om een pand in het winkelcentrum. Graag hoor ik van u wat de kosten zijn. Ik hoop dat ik het zo goed heb uit gelegd anders kunt u me altijd even bellen.

Vervangen dimschakelaar en stopcontactplaatje

Vervangen dimschakelaar en stopcontactplaatje.

Vervangen electra

Ik wil de elektra + bedrading in het plafond van de badkamer vervangen door led verlichting. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Intercom aansluiten

Ik heb een video deurbel ( technisch vergelijkbaar met Google Hello Nest ) aangeschaft die bedraad aangesloten moet worden op de huidige bedrading. De huidige beltrafo heeft niet genoeg Voltage. Dus deze dient ook vervangen te worden. ( buiten de groepenkast zie foto ). De materialen heb ik allemaal al op voorraad. Het ziet er niet al te lastig uit en ik denk dat het voor een vakman een kleine klus is. Wat zou het kosten om dit te laten doen door u?

Uitbreiden, vervangen en verplaatsen van stopcontacten

In de woonkamer moeten meer stopcontacten komen dan er nu zijn (het zijn er nu 5, we willen naar 10). Ook willen we ze, indien mogelijk, verplaatsen. Overige stopcontacten samen beoordelen of ze blijven of dat ze vervangen dienen te worden.

Groepenkast verplaatsen

Ik ben opzoek naar iemand om de groepenkast ongeveer 1,5 meter verplaatsen. Ik denk dat er geen vergunning nodig is.

Aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra

Ik heb een aantal werkzaamheden die door een elektricien moeten worden uitgevoerd. - Monteren en aansluiten duo (schakelaar en stopcontact) wand contactdoos inbouw is geplaatst - Aansluiten hotelschakeling dat niet goed werkt - Aansluiten elektra vanuit keuken naar schuur (lichtpunt, schakelaar en twee contactdozen). - Daarnaast moeten er her en der ook kabels getrokken worden.

Aardpen slaan

Ik wil de aardpen laten controleren en een aardpen laten slaan als dat nodig is