Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Haarlem of directe omgeving.

3447 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, elektra vervangen, 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, installatie van 6 Steinel buitenlampen, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken, extra groep aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Haarlem:

3 fase aanleggen voor een Tesla oplaadpunt

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 3 fase in de meterkast zodat we een Tesla oplaadpunt kunnen gebruiken.

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om binnen een aardpen te slaan. De diepte weet ik helaas niet. Ik heb 3 groepen aangesloten op een aardlekschakelaar en 2 groepen niet. Liander gaat de elektra aansluitingen vernieuwen, vandaar dat een aardpen nodig is.

Front voor groepenkast monteren en extra groep plaatsen voor bedrijfspand

De groepenkast ligt open. Er is geen front meer voor. In verband met de veiligheid willen we dit graag spoedig laten oplossen. Ook willen we een extra groep erbij. Het gaat om een pand in het winkelcentrum. Graag hoor ik van u wat de kosten zijn. Ik hoop dat ik het zo goed heb uit gelegd anders kunt u me altijd even bellen.

Vervangen dimschakelaar en stopcontactplaatje

Vervangen dimschakelaar en stopcontactplaatje.

Vervangen electra

Ik wil de elektra + bedrading in het plafond van de badkamer vervangen door led verlichting. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Intercom aansluiten

Ik heb een video deurbel ( technisch vergelijkbaar met Google Hello Nest ) aangeschaft die bedraad aangesloten moet worden op de huidige bedrading. De huidige beltrafo heeft niet genoeg Voltage. Dus deze dient ook vervangen te worden. ( buiten de groepenkast zie foto ). De materialen heb ik allemaal al op voorraad. Het ziet er niet al te lastig uit en ik denk dat het voor een vakman een kleine klus is. Wat zou het kosten om dit te laten doen door u?

Uitbreiden, vervangen en verplaatsen van stopcontacten

In de woonkamer moeten meer stopcontacten komen dan er nu zijn (het zijn er nu 5, we willen naar 10). Ook willen we ze, indien mogelijk, verplaatsen. Overige stopcontacten samen beoordelen of ze blijven of dat ze vervangen dienen te worden.

Groepenkast verplaatsen

Ik ben opzoek naar iemand om de groepenkast ongeveer 1,5 meter verplaatsen. Ik denk dat er geen vergunning nodig is.

Aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra

Ik heb een aantal werkzaamheden die door een elektricien moeten worden uitgevoerd. - Monteren en aansluiten duo (schakelaar en stopcontact) wand contactdoos inbouw is geplaatst - Aansluiten hotelschakeling dat niet goed werkt - Aansluiten elektra vanuit keuken naar schuur (lichtpunt, schakelaar en twee contactdozen). - Daarnaast moeten er her en der ook kabels getrokken worden.

Aardpen slaan

Ik wil de aardpen laten controleren en een aardpen laten slaan als dat nodig is

Ophangen kroonluchter en lampen

Op de foto ziet u een aansluiting voor de lamp. Er zijn 2 van dit soort aansluitingen, maar het haakje om de lamp aan vast te hangen ontbreekt. Deze laten wij graag maken, inclusief het ophangen van de lamp. De ene komt een kristallen kroonluchter aan te hangen en de ander een wat lichtere kroonluchter. Daarnaast zou ik graag een niet slimme thermostaat verwijderen en de Tado die ik uit mijn oude woning heb meegenomen graag laten aansluiten. Graag zou ik deze klus zo spoedig mogelijk laten uitvoeren!

Keuken en meterkast gereed maken voor inductie koken

Ik ga binnenkort inductie koken. Hiervoor moet een hoofdschakelaar worden aangebracht, groepen in meterkast worden uitgebreid en een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Ik beschik niet over een kruipruimte. Op dit moment weet ik helaas niet de juiste afmeting tussen de kookplaat en de meterkast.

Het slaan van een nieuwe aardpen

Zie boven. Wegens renovatie van appartement begane grond en compleet vervangen van de elektrische installatie dient er een nieuwe aardpen geslagen te worden. Ik gok dat het aardig diep de grond in moet dus ik besteed het graag uit.

Verplaatsen stopcontact + lichtschakelaar

Een gecombineerd stopcontact en lichtschakelaar zit op de plek waar een tv opgehangen moet worden. Het stopcontact moet omlaag. De lichtschakelaar moet opzij. Het gaat om een gestucte bakstenen draagmuur in een jaren '30 woning. Daarnaast vroeg ik mij af of het mogelijk is om van een telefoon en kabel aansluiting stopcontacten te maken?

UTP kabel trekken

Ik wil graag UTP kabels laten trekken bij voorkeur vanuit de meterkast naar twee ruimtes op de eerste verdieping.

UTP kabel's trekken door drie verdiepingen

Wij zouden graag een aantal UTP kabels aan willen leggen. Vanuit de Patchkast (benedenverdieping) naar een kamer op de eerste verdieping 3 stuks en naar de 2e verdieping 6 stuks.

aardpen slaan

Ik heb een oud huis gekocht en heb zelf de meterkast aangelegd maar de aardpen mist. Ik zou graag deze willen laten zetten. Ik moet ook bij liander de aansluiting laten aansluiten van 1 groep situatie naar een 8 groepen situatie. graag uw visie op de situatie of ik iets heb gemist natuurlijk. Aardlekschakelaar is aanwezig.

aardpen slaan

Momenteel is er een inpandige aardpen, maar die is onvoldoende. Dat blijkt nu de waterleiding buiten vervangen gaat worden en de aarding is gecontroleerd. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Hoofdschakelaar monteren in meterkast

Voor zonnepanelen moeten we de hoofdschakelaar monteren in de meterkast - NEN gecertificeerd,.

Verplaatsen van stopcontacten in keuken

Er zijn twee stopcontacten die met spoed verplaatst moeten worden in een nieuwe keuken.

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Ik wil graag krachtstroom aanleggen voor een inductiekookplaat. Perilex aansluiting is niet aanwezig. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is 5 a 6 meter. Er is ook een kruipruimte aanwezig.

Herplaatsen wandcontactdozen

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen om de contactdozen (stopcontacten en lichtschakelaars) terug te plaatsen in de wanden, dit ivm stuc - en schilderwerk.

Offerte schakelaar plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die een schakelaar kan plaatsen voor de afzuigventilator. Er is een afzuigventilator aanwezig die niet functioneert. De schakelaar is eerder verwijderd. Boven het plafond van de verschillende ruimten is een kanalensysteem van PVC buis. Deze afzuigkanalen zuigen boven het plafond af. Er zijn geen roosters of luchtdoorlatende voorzieningen in het plafond, afzuig geschiedt door de ‘kieren’ van het plafond. Er zijn geen voorzieningen ten behoeve van luchttoevoer. Toevoervoorzieningen in de gevel zijn nodig. Wij hebben ook geen ramen die open kunnen. Allereerst willen wij een schakelaar inzetten die gekoppeld zal zijn aan de afzuigventilator om te kijken of deze goed functioneert.Daarom zouden wij graag willen weten wat het kost om een schakelaar te plaatsen voor de huidige ventilatiesysteem, om de ventilatieproblematiek tegen te gaan. Is deze informatie voldoende om een offerte te kunnen opstellen? Of kunt u dit op locatie beoordelen?

Meterkast stopcontact aanvullen

We missen een stopcontact in onze meterkast. Het gaat om een stopcontact ter behoeve van onze wifi versterker. Onze modem zit namelijk in de meterkast, net als de wifi versterker, maar het kabeltje van de wifi versterker is erg kort. We missen daarom toch echt een stopcontact. Graag laten we deze maken.

Groepenkast uitbreiden/vervangen

Ik wil de groepenkast uitbreiden/vervangen tbv inductieplaat en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.