Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Haarlem of directe omgeving.

3451 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Haarlem:

Groepenkast uitbreiden incl aardlek plaatsen

Het huis is uit 1987. Er zijn 3 groepen zonder aardlek. Gevraagd: 1. uitbreiden van de groepenkast inclusief aardlek (wellicht groepenkast aanleggen) 2. aansluiting op 1e verdieping aanleggen voor wasmachine en droger 3. afvoergoot douche aarden Ik krijg de sleutel van de woning op 2 juli. Graag zou ik de week van 6 juli dit willen laten uitvoeren

Extra groep in meterkast voor nieuwe (doorstroom)boiler en inductie

Thuis in ons appartement hebben wij momenteel een warm water geiser van het type: Vaillant MAG Turbo 19/2. Deze geiser willen wij dit jaar vervangen door een elektrische doorstroomboiler en daarom hebben we een extra groep nodig in de meterkast voor deze boiler. Mocht u instaat zijn de boiler ook te installeren horen wij dat graag. Ook willen wij af van het gas en elektrisch gaan koken dmv een inductie kookplaat, hiervoor zal een perilex aansluiting en een nieuwe groep moeten worden gerealiseerd.

Aardpen slaan

Deze woning wordt door ons gerenoveerd. Liander komt een nieuwe 3 fase 40A aansluiting aanleggen. Ik ben opzoek naar een partij die een aardpen kan slaan. De meterkast zit direct naast de voorgevel.

Aansluiten inductie kookplaat

Ik wil weten wat het kost om een twee fasen aansluiting aan te laten aanbrengen voor een inductie kookplaat. 10 meter hemelsbreed, er is een betonnevloer dus geen kruipruimte meer.

Ethernetkabel laten trekken

Wij hebben in de schuur een klein kantoortje ingericht. Helaas is het internet daar slecht. Graag zouden wij een kabel willen laten doortrekken van het huis naar de schuur. Afstand meterkast naar schuur is ongeveer 20 meter.

Verplaatsen stopcontact + stopcontact plaatsen

Stopcontact moet omhoog verplaatst worden. En een nieuw stopcontact plaatsen.

Aanleg stopcontact en lichtpunt ivm uitbreiding keuken

In verband met de uitbreiding van onze keuken met een keukenblok, willen we graag een lichtpunt met schakelaar + een dubbel stopcontact aan laten leggen. Voor het leidingwerk moet ongeveer 1 meter in de muur gefreesd worden.

Nieuwe stoppenkast

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het plaatsen / aansluiten van een nieuwe groepen/stoppen kast. Ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.

Electra bij verbouwing

Woonkamer: - 9x dubbele wcd's, 6 bestaand - 3x schakelaar lichtpunt plafond - 5x lichtpunt plafond - 1x aansluitpunt thermostaat verplaatsen -2x coax aansluiting - 2x utp aansluiting keuken: - 1x schakelaar tbv 5x spot boven werkblad - 5x spot wit katelbaar met led lamp leveren en plaatsen - 4x dubbele wandcontactdoos algemeen gebruik boven werkblad -1x enkele wandcontactdoos afzuiger - 1x groep vaagtwasser - 2x groep tbv oven - 1x groep quooker - 1x enkele wandcontactdoos koelkast - 1x enkele waancontactdoos vriezer - 1x perilex wcd tbv kookgroep -1x schakelaar tbv 4x spot boeideel - 4x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen Toilet: 1x schakelaar tbv lichtpunt plafond 1x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen bestaande ventilator terug plaatsen en aansluiten, exclusief omleggen afzuig buis - gangkast (2x): - 1x kastschakelaar met 1 aansluitpunt lamp - 1x aansluitpunt lamp - 1x dubbele wandcontactdoos Entree: schakel materiaal vernieuwen, alle punten blijven zitten, 1x dubbele slagvaste wandcontactdoos op buitengevel plaatsen Schuur: - 1x combinatie slagvast leveren - plaatsen schakelaar, wandcontactdoos en 1x aansluitpunt licht - 2x dubbele wandcontactdoos slagvast leveren en plaatsen - loopt een grondkabel, onder de grond, van huis naar in de schuur. betreft 3x2,5 ymvkas. dmv een schakelaar bij de keuken is het mogelijk om later vanfaf de schuur de buiten verlichting te schakelen. Meterkast: uitbreiden groepenkast Hager met hoofdschakelaar 3 fase, 1x aardlek schakelaar met 3x automaat 16 ampere en 1x kookgroep. Aanvraag bij engergiebedrijf naar 3 fase aansluiting

Wandcontactdoos plaatsen

In de keuken hebben wij een aansluiting voor de wasmachine maar geen elektriciteit, hier moet dus een wandcontactdoos geplaats worden. In de keuken is een kruipruimte waar volgens mijn ook iets van elektra uitkomt maar dat weet ik niet zeker .

Vervangen van Electra en extra groepen

Electra vervangen in een 1915 appartment, keuken (inductie) eet en zitkamer en Kleine studie.

Buiten tuinverlichting en overig elektra werk aanleggen

Ik zoek een elektricien die kan constateren waarom mijn buiten elektra het niet meer doet en dit kan verhelpen. Daarnaast moeten er 3 nieuwe wandlampen opgehangen worden buiten.

Vervangen elektra, uitbreiden groepen

Hallo, we hebben net een jaren 30 woning gekocht en deze moet volledig gerenoveerd worden.We willen graag alle elektra vervangen en het aantal groepen uitbreiden. Daarnaast moeten we alle stopcontact punten verplaatsen en uitbreiden. Woning heeft 3 verdiepingen en is in totaal 140 m2.

Nieuwe keuken / extra stroompunten & groepenkast uitbreiden

Begin juli wordt bij ons een nieuwe keuken geinstalleerd waarvoor wij hoogstwaarschijnlijk uitbreiding van de groepenkast nodig hebben in verband met nieuwe inbouwapparatuur. Tevens zouden we voor de keuken een aantal extra stroompunten willen laten aanleggen voor verlichting in bovenkastjes, koelkast en enkele extra stopcontacten. Graag zouden wij een offerte hiervoor willen aanvragen. Alvast vriendelijk bedankt.

Aardpen slaan

Ik wil een nieuwe aarding aansluiten op zekeringkast en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Groepenkast vervangen

Er zit nu een groepenkast van 7 groepen met 1x 25 Ampere . Ik heb een aanvraag bij Liander gedaan voor 3x 25 Ampere. Daarvoor moet eerst de meterkast worden aangepast. Ik wil dus 3 fase hoofdschakelaar en 3 fase aanpassing meterkast naar 10 groepen. Om in de toekomst zonnenpanelen en airco en te kunnen plaatsen en misschien elektrische te kunnen koken.

Vervangen fase 1 meterkast

Fase 1 meterkast met 4 groepen dient vervangen te worden voor een kast met 6 groepen. Momenteel koken wij op inductie, of hier krachtstroom voor nodig is, durven wij niet te zeggen. Graag zsm een offerte. Dank!

Reparatie verlichting badkamer

Inbouw halogeenverlichting badkamerplafond gaat niet meer aan. Dacht eerst dat het alleen aan de (dimmer)schakelaar lag maar het is mij niet gelukt om het probleem te verhelpen (ik ben geen elektricien). Inmiddels zijn enkele maanden verstreken, zonder licht. Kunt u dit oplossen?

Stoppenkast vervangen of groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen in mijn stoppenkast, vanwege vele apparaten in de keuken. Ik heb een zeer verouderde stoppenkast (zie foto). Graag hoor ik wat de prijs is voor deze klus en of ik wellicht beter de hele stoppenkast kan laten vervangen en wat daar dan de prijs voor is.

2 UTP CAT6 kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP CAT6 kabels laten trekken door ons huis om een vaste internetverbinding te leveren in de slaapkamers van onze kinderen: 1 kabel naar de 1e verdieping voorkant en 1 kabel naar de 2e verdieping achterkant. Er ligt al een goot vanaf het modem (Fritzbox 7581) bij de voordeur, waar internet ons huis binnenkomt, met twee vaste kabels die naar de 2e verdieping voorkant (kantoor) lopen. Graag een offerte voor oplevering hiervan inclusief gespecificeerde reiskosten.

Lampen ophangen huis

Ophangen van 6 spots, 5 wandlampen en een eetkamer lamp. Op korte termijn.

Slaan aardpen

Slaan aardpen inpandig onder groepenkast en aansluiten op groepenkast (geen water en gasleiding)

Elektra doormeten en aansluiten

Niet overal in huis heb ik elektra. De groepen, aardlekschakelaars en hoofdschakelaars zijn uit en aan gezet, maar dit heeft geen verschil gegeven. De spanning in de meterkast op alle groepen gemeten en dit is in orde. Het probleem lijkt dus na de meterkast te zitten, maar hier houdt mijn kennis op. Graag wil ik dit probleem oplossen zodat er weer overal in huis elektra is.

Aanpassingen stoppenkast ivm inductiekookplaat

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor aanpassingen /vervangingen aan de stoppenkast in verband met overstappen naar inductie koken. Ook moet er een daarvoor daarvoor bestemd stopcontact aangelegd worden. De foto in de bijlage is de huidige situatie.

Stopcontact in de badkamer plaatsen

Ik wil graag 1 stopcontact in de badkamer plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.