Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Haarlem of directe omgeving.

3447 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra vervangen, bliksem beveiliging voor nieuw gebouwd huis ontwerpen en aanleggen, vervangen elektra jaren 40 huis, nieuwe groepenkast leveren en plaatsen, laadpaal aanleggen voor elektrische auto incl. Meterkast uitbreiding, elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten, compleet vervangen elektra incl nieuwe groepenkast, wij willen stoppen toevoegen aan onze meterkast en stopcontacten (ver)plaatsen, vervangen elektriciteit, vervangen + moderniseren gehele elektrische installatie, electra vervangen, vervangen van electra benedenverdieping, stopcontacten laten vervangen, vervangen van alle electra, extra groepen bij plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Haarlem:

Aardpen slaan

Aardpen slaan in Haarlem met hoge grondwaterstand. Binnenhuis door luik kruipruimte in trapkast of buiten vlak naast de gevel. Alleen slaan van pen, aansluiten hoeft niet.

Een aardpen slaan voor mijn garage

Ik wil een aardpen slaan voor naar mijn garage. Alles op de meterkast is klaar om aangesluiten te worden.

3 groepen bijplaatsen

Er moeten 2 groepen bij voor airconditioning (buitenunit op 2 nieuwe dakkapellen) en 1 groep bij voor een inductie kookplaat. De groepenkast is 10 jaar geleden reeds vervangen en heeft nog 6 plekken over voor het aansluiten van de nieuwe groepen (zeg ik als leek, zie ook foto). Hiervoor moet dan ook de bekabeling getrokken worden. Er is mogelijk nog wat meerwerk in de toekomst in verband met plaatsing nieuwe dakkapellen en wanden, gunfactor van toepassing :) Het betreft een jaren 30 woning te Haarlem. Alvast bedankt voor de offerte! Er is trouwens geen kruipruimte, de afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 6 meter.

Vervangen elektriciteit

Wij hebben een jaren 50 bovenwoning gekocht. Wij gaan deze woning opknappen. Wij wilde in eerste instantie alle stopcontacten laten verlagen en laten bijmaken. Nu blijkt dat de elektriciteit hoogstwaarschijnlijk aan volledige vervanging toe is, ik wil dan ook graag een offerte bij jullie opvragen om dit te laten doen. via de Het gaat vooralsnog vooral om de eerste woonetage. De zolder gaan wij later opknappen, maar wellicht moet hier ook dan nieuwe elektriciteit al naar doorgetrokken worden. Wij krijgen 30 oktober de sleutel. Er zal eerst een kleine week gesloopt worden

Inbouwspots repareren

2x inbouwspots doen het niet meer. Lampjes zijn niet defect, denk dat in bedrading zit. Daarnaast een dimmerschakeleaar die niet helemaal goed functioneert.

Vervanging van intercom system en openings mechanisme

Het betreft een systeem voor 2 appartementen, waarvan alles moet worden vervangen. het systeem moet 1 grote deur (voordeur) openen, het openings mechanisme van deze deur is ook aan vervanging toe. voor bovenste woning is er een tweede deur waarvan ook het openingsmechanisme aan vervanging toe is.

Aardpen slaan

Graag offerte voor het slaan van een aardpen in de voortuin en verbinden met de groepenkast (achter de voordeur), die reeds voorzien is van aardlekschakelaar. Ik kan eventueel zelf de doorvoer boren.

Peralex aansluiting maken tbv kookplaat

Een peralex aansluiting maken voor toekomstige kookplaat en ook extra groep in meterkast bijplaatsen. Ook 2 stopcontacten omhoog brengen in nieuwe keuken

Groepen aansluiten in meterkast

In verband met een nieuwe keuken zoeken we een elektricien om 3 groepen + een fornuisgroep in de meterkast aan te sluiten. Draden zijn al getrokken naar de meterkast. extra groepen zitten er ook al in.

Nieuwe lichtschakelaar plaatsen

Mijn muur is gesloopt, echter zat daar ook mijn lichtschakelaar knop op. Om toch licht te krijgen zal er uitwendig ( dus zonder vrezen) licht gecreëerd moeten worden. De bekabeling hangt nog aan de muur..

Tuinverlichting aanleggen

Bij 2 bomen in onze achtertuin willen we verlichting aanleggen. De bomen staan op 2,5 en 4 meter afstand van de schuur waar al elektra is.

Vervangen en uitbreiden van elektra van de gehele woning

Electra gehele woning moderniseren + vervangen. Uitbreiden groepen (momenteel 1 aardlek met 3 groepen) en verplaatsen meterkast.

Aardpen slaan

Aardpen laten slaan

Groepenkast uitbreiden incl aardlek plaatsen

Het huis is uit 1987. Er zijn 3 groepen zonder aardlek. Gevraagd: 1. uitbreiden van de groepenkast inclusief aardlek (wellicht groepenkast aanleggen) 2. aansluiting op 1e verdieping aanleggen voor wasmachine en droger 3. afvoergoot douche aarden Ik krijg de sleutel van de woning op 2 juli. Graag zou ik de week van 6 juli dit willen laten uitvoeren

Extra groep in meterkast voor nieuwe (doorstroom)boiler en inductie

Thuis in ons appartement hebben wij momenteel een warm water geiser van het type: Vaillant MAG Turbo 19/2. Deze geiser willen wij dit jaar vervangen door een elektrische doorstroomboiler en daarom hebben we een extra groep nodig in de meterkast voor deze boiler. Mocht u instaat zijn de boiler ook te installeren horen wij dat graag. Ook willen wij af van het gas en elektrisch gaan koken dmv een inductie kookplaat, hiervoor zal een perilex aansluiting en een nieuwe groep moeten worden gerealiseerd.

Aardpen slaan

Deze woning wordt door ons gerenoveerd. Liander komt een nieuwe 3 fase 40A aansluiting aanleggen. Ik ben opzoek naar een partij die een aardpen kan slaan. De meterkast zit direct naast de voorgevel.

Aansluiten inductie kookplaat

Ik wil weten wat het kost om een twee fasen aansluiting aan te laten aanbrengen voor een inductie kookplaat. 10 meter hemelsbreed, er is een betonnevloer dus geen kruipruimte meer.

Ethernetkabel laten trekken

Wij hebben in de schuur een klein kantoortje ingericht. Helaas is het internet daar slecht. Graag zouden wij een kabel willen laten doortrekken van het huis naar de schuur. Afstand meterkast naar schuur is ongeveer 20 meter.

Verplaatsen stopcontact + stopcontact plaatsen

Stopcontact moet omhoog verplaatst worden. En een nieuw stopcontact plaatsen.

Aanleg stopcontact en lichtpunt ivm uitbreiding keuken

In verband met de uitbreiding van onze keuken met een keukenblok, willen we graag een lichtpunt met schakelaar + een dubbel stopcontact aan laten leggen. Voor het leidingwerk moet ongeveer 1 meter in de muur gefreesd worden.

Nieuwe stoppenkast

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het plaatsen / aansluiten van een nieuwe groepen/stoppen kast. Ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.

Electra bij verbouwing

Woonkamer: - 9x dubbele wcd's, 6 bestaand - 3x schakelaar lichtpunt plafond - 5x lichtpunt plafond - 1x aansluitpunt thermostaat verplaatsen -2x coax aansluiting - 2x utp aansluiting keuken: - 1x schakelaar tbv 5x spot boven werkblad - 5x spot wit katelbaar met led lamp leveren en plaatsen - 4x dubbele wandcontactdoos algemeen gebruik boven werkblad -1x enkele wandcontactdoos afzuiger - 1x groep vaagtwasser - 2x groep tbv oven - 1x groep quooker - 1x enkele wandcontactdoos koelkast - 1x enkele waancontactdoos vriezer - 1x perilex wcd tbv kookgroep -1x schakelaar tbv 4x spot boeideel - 4x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen Toilet: 1x schakelaar tbv lichtpunt plafond 1x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen bestaande ventilator terug plaatsen en aansluiten, exclusief omleggen afzuig buis - gangkast (2x): - 1x kastschakelaar met 1 aansluitpunt lamp - 1x aansluitpunt lamp - 1x dubbele wandcontactdoos Entree: schakel materiaal vernieuwen, alle punten blijven zitten, 1x dubbele slagvaste wandcontactdoos op buitengevel plaatsen Schuur: - 1x combinatie slagvast leveren - plaatsen schakelaar, wandcontactdoos en 1x aansluitpunt licht - 2x dubbele wandcontactdoos slagvast leveren en plaatsen - loopt een grondkabel, onder de grond, van huis naar in de schuur. betreft 3x2,5 ymvkas. dmv een schakelaar bij de keuken is het mogelijk om later vanfaf de schuur de buiten verlichting te schakelen. Meterkast: uitbreiden groepenkast Hager met hoofdschakelaar 3 fase, 1x aardlek schakelaar met 3x automaat 16 ampere en 1x kookgroep. Aanvraag bij engergiebedrijf naar 3 fase aansluiting

Wandcontactdoos plaatsen

In de keuken hebben wij een aansluiting voor de wasmachine maar geen elektriciteit, hier moet dus een wandcontactdoos geplaats worden. In de keuken is een kruipruimte waar volgens mijn ook iets van elektra uitkomt maar dat weet ik niet zeker .

Vervangen van Electra en extra groepen

Electra vervangen in een 1915 appartment, keuken (inductie) eet en zitkamer en Kleine studie.

Buiten tuinverlichting en overig elektra werk aanleggen

Ik zoek een elektricien die kan constateren waarom mijn buiten elektra het niet meer doet en dit kan verhelpen. Daarnaast moeten er 3 nieuwe wandlampen opgehangen worden buiten.