Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Haarlem of directe omgeving.

3389 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen, stroom in gehele garage aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, thuisnetwerk nieuwe woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Haarlem:

Herplaatsen wandcontactdozen

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen om de contactdozen (stopcontacten en lichtschakelaars) terug te plaatsen in de wanden, dit ivm stuc - en schilderwerk.

Offerte schakelaar plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die een schakelaar kan plaatsen voor de afzuigventilator. Er is een afzuigventilator aanwezig die niet functioneert. De schakelaar is eerder verwijderd. Boven het plafond van de verschillende ruimten is een kanalensysteem van PVC buis. Deze afzuigkanalen zuigen boven het plafond af. Er zijn geen roosters of luchtdoorlatende voorzieningen in het plafond, afzuig geschiedt door de ‘kieren’ van het plafond. Er zijn geen voorzieningen ten behoeve van luchttoevoer. Toevoervoorzieningen in de gevel zijn nodig. Wij hebben ook geen ramen die open kunnen. Allereerst willen wij een schakelaar inzetten die gekoppeld zal zijn aan de afzuigventilator om te kijken of deze goed functioneert.Daarom zouden wij graag willen weten wat het kost om een schakelaar te plaatsen voor de huidige ventilatiesysteem, om de ventilatieproblematiek tegen te gaan. Is deze informatie voldoende om een offerte te kunnen opstellen? Of kunt u dit op locatie beoordelen?

Meterkast stopcontact aanvullen

We missen een stopcontact in onze meterkast. Het gaat om een stopcontact ter behoeve van onze wifi versterker. Onze modem zit namelijk in de meterkast, net als de wifi versterker, maar het kabeltje van de wifi versterker is erg kort. We missen daarom toch echt een stopcontact. Graag laten we deze maken.

Groepenkast uitbreiden/vervangen

Ik wil de groepenkast uitbreiden/vervangen tbv inductieplaat en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Zolder van elektriciteit voorzien (alles nieuw aanleggen)

Zolder was één grote ruimte, willen we nu 3 slaapkamers en badkamer in maken (zie plattegrond), gipsplaten wanden staan al dus nu moet de elektriciteit aangelegd worden. Kan zsm worden uitgevoerd.

Extra groep voor inductiekookplaat

Extra groep + aansluiting naar de keuken voor inductiekookplaat.

Storing oplossen tuinverlichting

6 jaar geleden is onze tuinverlichting aangelegd. 1 circuit zorgde regelmatig voor de aardlekschakelaar die uitsprong. Het is een gecombineerde aardlekschakelaar/zekering in de meterkast. Ook met dit ene circuit uit zorgt het andere circuit nu af en toe voor de aardlekschakelaar die uitspringt. En wat nog vervelender is, de gecombineerde aardlekschakelaar functioneert niet altijd waardoor de achterliggende aardlekschakelaar met nog andere groepen erop uitspringt. Aangezien de meterkast recent vergroot is, is er nu misschien ruimte om de tuinverlichting helemaal apart te installeren. Hier graag sowieso naar kijken en eigenlijk willen we de tuinverlichting natuurlijk weer werkend hebben.

nieuwe elektragroep aanmaken in meterkast

Er moet een nieuwe elektragroep worden geplaatst in de meterkast. betreft een urgente installatie.

gehele woning elektra vervangen en up to date maken

in een jaren 30 huis van 147m2 wil ik geheel nieuwe elektra laten aanleggen: * 10 groepen totaal denk ik aan * nwe keuken incl inductie-kookplaat/vaatwasser/elektrische oven * 1 nieuwe badkamer komt er op 1e, alvast een groep aanleggen voor badkamer op 2e * stopcontacten en verlichting op begane grond en 1e etage, 2e etage en op vliering 2 stopcontacten en 2 lichtaansluitingen * op 2e etage aansluiting wasmachine en droger * aparte groep voor buiten/achter * Richtprijs +/- 20% voldoende

Vervangen groepenkast

In verband met het laten plaatsen van zonnepanelen moeten er 1 of 1 nieuwe groepen worden aangelegd in mijn meterkast. Daarnaast moet er een aardlekschakelaar komen.

Stopcontact plaatsen

Graag zou ik een stopcontact (4x) bij mijn tv-meubel willen plaatsen. Het probleem is dat deze midden in de ruimte staat. Op dit moment heb ik een verlengsnoer door de woning heen liggen, maar dit is niet handig. Vanaf de stoppen kast zou er een snoer geplaatst kunnen worden (boven de voordeur langs en dan naar beneden onder de verwarming door, zie foto's) en naast de verwarming een stopcontact voor het aansluiten van mijn tv, lamp en 2 andere apparaten. Graag ontvang ik een offerte. Er hoeft NIET in de muur gevreesd te worden, ik vind het niet erg dat de witte stoomkabel zichtbaar. Ik kijk uit naar de offerte.

Het plaatsen van een nieuwe groepenkast

Ik zoek een elektricien voor het plaatsen van een groepenkast, nu is er geen, enkel nuts-aansluiting (1-fase). Ik wil een groepenkast met 1 fase met 16 groepen met aardlekautomaten. De voorkeur voor de maten gaat uit naar afmetingen 550 bij 220 mm. Dit alles inclusief een beltrafo en fornuisgroep. Daarnaast moeten er 3 stopcontacten in de meterkast aanwezig zijn.

aardpen slaan en aansluiten

Graag uw offerte voor het slaan van een aard pen in Haarlem -kruipruimte niet toeganglijk -kelder aanwezig -eigen grote voortuin -foto van nieuwe zekeringkast bijgevoegd -werkzaamheden zouden zsm moeten plaatsvinden Alvast bedankt voor uw offerte!

Aardpen slaan

Graag laat ik een aardpen slaan. Er is geen aardpen aanwezig in de woning. De ondergrond is zand.

Vervangen groepenkast

Ik zoek iemand om kortsluiting op te sporen en ratelende groepenkast te vervangen.

Extra elektra aanleggen op zolder

Wij zijn momenteel een tussenwand aan het plaatsen op zolder om 2 slaapkamers te realiseren. Voordat wij deze wand helemaal dichtmaken en isoleren zouden we graag zorgen dat beide kamers goed van licht kunnen worden voorzien en dat er wat extra stopcontacten worden aangelegd. Bijgevoegd een foto van de situatie nu.

Krachtgroep bijplaatsen

Voor de overgang van koken op gas naar koken op inductie dient de groepenkast aangepast te worden. Er is reeds een bevestiging van de netbeheerder ontvangen voor de aanpassing van de aansluitwaarde naar 3 x 25 ampère. Van Baarsen Buisleidingen BV uit Badhoevedorp is langs geweest voor een inspectie t.b.v. de aanpassing van de aansluitwaarde. Het perilex opbouw wcd is aanwezig en de bedrading is al getrokken naar de groepenkast toe (2,5 mm bruin, zwart, grijs, blauw, groen/geel). Er is nu een 1-fase groepenkast die te klein is voor de overgang naar 3-fase plus een kookgroep/krachtgroep. (Zie foto bijgevoegde foto voor de huidige groepenkast.) (De laatste stukken leidingen naar de groepenkast zijn allemaal flexibel.) De huidige groepenkast is slechts vijf jaar in gebruik. De aansluitwaarde van het inductiefornuis heeft een aansluitwaarde van 9700 W. Zover bij mij bekend zijn er twee mogelijkheden om de krachtgroep te realiseren: 1. Bestaande HS 1P vervangen voor HS 3P en kast bij plaatsen (bijvoorbeeld voor 4 modulen breed) voor de krachtgroep plus fases verdelen over groepen 2. Bestaande HS 1P vervangen voor HS 3P, bestaande ALS’s en automaten vervangen voor 4 x aardlekautomaten 1P, plus bij plaatsen 1 x aardlekautomaat 3P (bestaande groepenkast heeft een DIN rail dus groepenkast kan hergebruikt worden). 3. Nieuwe groepenkast volledig afgemonteerd en voorbedraad bestellen en laten installeren. Indien mogelijk en als het prijstechnisch interessanter is zou ik voor de overgang de bestaande materialen willen overnemen om de kosten te drukken. Voor €106,3

Traceren kortsluiting

Bij het aanzetten van de oven, ontstaat er telkens kortsluiting. Het is een hetelucht oven Graag dit probleem verhelpen.

Stopcontacten en zo nodig bedrading vervangen

Bij het ontdooien van de vriezer zag ik dat één gat van het stopcontact zwart was geworden. De bedrading op de zolder (en ook de andere stopcontacten) zijn behoorlijk oud, dus waarschijnlijk is er meer nodig dan alleen een nieuw stopcontact bij de vriezer.

Elektra groepen controleren en herstellen

Electra groep valt telkens uit terwijl in de meterkast alle schakelaars goed staan. Dit moet worden gecheckt.

Extra groepen bijplaatsen

Vanwege aanschaf warmtepomp graag een of twee groepen in de meterkast bijplaatsen. Hoeveel groepen er geplaatst worden is afhankelijk van de kosten.

Profiel voor TV-kabels infrezen

Ik zou graag een profiel in mijn bakstenen muur laten infrezen voor de bekabeling naar de TV. Het gaat om ongeveer 1 meter, verticaal. Idealiter past een normale 220 v stekker ruim door het profiel. Het profiel dient onzichtbaar te zijn, ik neem aan door het af te stucen. Wat zouden hiervoor de kosten zijn?

Uitgevallen groep herstellen

Uitgevallen groep bovenste (2e) verdieping. De groep bevat drie airco's. Ik weet niet wat hier de oorzaak

Aansluitingen maken voor keukeneiland

Ik wil graag krachtstroom aansluiten voor een keukeneiland, extra groepen voor quooker, vaatwasser, oven en stoomoven. Aanpassen elektra bestaande situatie. Geen kruipruimte aanwezig.

Vervangen groepenkast

Vervangen van huidige groepenkast (4 groepen met ALS) door nieuwe groepenkast (6 groepen met 2 x ALS) inclusief levering nieuwe groepenkast. De nieuwe groepenkast dient een afmeting van 220 x 220 te hebben ivm beschikbare ruimte in de meter kast. Werkzaamheden kunnen per direct (of zsm) plaatsvinden. Er hoeft geen leidingwerk te worden uitgevoerd. Ook geen speciale fornuisgroepen oid