Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor electra vernieuwen:

Electra vernieuwen

Ik heb een benedenwoning gekocht uit 1942. In 2009 is er al een groot gedeelte van de elektra vervangen. Echter zal er nog een en ander vernieuwd moeten worden en de elektra in de badkamer moet nog worden geaard. Ook de groepenkast wil ik laten vervangen. Hiervoor zou ik graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een benedenwoning van 60 m2 met een keuken badkamer en een slaapkamer een voor en achterkamer.
Onze klant uit Duivendrecht (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor electra vernieuwen uit heel Nederland:

Nieuwe woning Amsterdam opknappen

Ik heb een woning gekocht. In oktober krijg ik de sleutel en in november wil ik er in. Het klussen zou dus in oktober moten plaatsvinden. Te verrichten werkzaamheden: • Vervangen glasplaten/ groot daklicht • Vervangen kozijnen • Nieuwe vloer werkkamer (laminaat) Huidig linoleum • Vervangen deur logeerkamer • Hekwerk op muur in de achtertuin vervangen • Keukenkraan vervangen (Quooker) • Nieuwe tegelvloer douche boven • Opnieuw betegelen achteringang • Terras (houtwerk) en balkon (tegels) opknappen • Schilderwerk binnen • Schilderwerk buiten • Electra / afwerking snoeren • Verlichting • Airco's vernieuwen • Rookmelders/alarm

Vernieuwen en uitbreiding elektra

We gaan ons hele huis verbouwen en daar hoort ook elektra bij. Ik heb een nauwkeurige lijst met zaken die gedaan moeten worden. Hier in het kort omschreven wat er moet gebeuren: - De keuken wordt verplaatst. Hiervoor moet electra worden aangelegd. - Nieuwe meterkast in verband met extra groepen. - Op zolder moet electra komen. - In de woonkamer moeten extra aansluitpunten komen.

Woning modernisering

Wij zijn voornemens een woning te kopen. Alles ia goed onderhouden, maar zit er in sinds de bouw. Woonkamer: Nu plavuizen met vloerverwarming. Bij voorkeur nieuwe vloer over huidige vloer. Nieuwe plinten. Nieuw toilet beneden. Vervangen stoppenkast door groepenkast en indien nodig vervangen electra. Open haard vernieuwen, stuk blad eraf en muur stuken. Eerste verdieping een dakraam of dakkapel plaatsen in de slaapkamer boven de garage. Verfwerk buiten. Verfwerk binnen

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.

Elektra in een appartement vernieuwen

Huidige situatie: Appartement/studio van 30m2 met oude electra, en slechts 1 stop in de meterkast, zonder aardlek. Er moet compleet nieuwe electra gerealiseerd worden, en er moet een aardlekschakelaar komen. Het is nog onduidelijk of de netwerkbeheerder de juiste kabels door heeft gevoerd naar de meterkast, ik ga er vanuit dat dat nog niet het geval is. Momenteel is er slechts 1 (electriciteits)stop, dit moeten er meer worden, 4 is voldoende. De electriciteit moet in de muren gefreezd worden. We overleggen waar de nieuwe stopcontacten komen, en de prijs moet ook inclusief nieuwe stopcontactdozen en lichtschakelaars e.d. zijn. Ik heb niet veel verstand van het bovenstaande, en ik hoop dat ik het goed hebt uitgelegd, en het kan zijn dat er nog meer bij komt kijken dan ik weet, aangezien ik er echt teweinig vanaf weet, dat kunt u beter bepalen.

Electra in huis vervangen

In slaapkamer twee inbouw dubbele stopcontacten vernieuwen, waarvan 1 met lichtschakelaar. Op de tweede verdieping een lichtschakelaar aanbrengen in relatie met een schakelaar op de eerste verdieping (hotelschakeling) en lamp aanbrengen. In badkamer een motorische luchtafvoer vervangen.

Elektra vernieuwen in een appartement

Pand is een oude bakkerij: moet van krachtstroom in de meterkast naar gewone aansluiting, nieuwe meterkast met 8 groepen en geheel nieuwe electra draden plaatsen door woonkamer, keuken en 3 slaapkamers. Men kan er makkelijk bij omdat er overal voorzetwanden komen waar de electra zo in kan.

Vernieuwen electra van de hele woning

Ik wil graag de elektra in de complete woning vernieuwen, stopcontacten aanleggen, meterkast op bestaande plek vernieuwen.

Vernieuwen van electra

Groepenkast is al vervangen, nu zijn er 8-10 groepen waarvan de nieuwe nog niet aangesloten zijn. Verder moet alle elektra in het huis gecontroleerd en eventueel vervangen worden, want dat is een nogal een rommeltje. Het betreft een vrijstaande woning.

Woning compleet verbouwen en uitbouwen

- Uitbouw keuken voor realiseren grotere woonkeuken. 4,5 meter breed en uitbreiden met 2 meter lengte met plat dak. Vervangen gehele keuken, opnieuw stucen en schilderen. Voorbereidingen voor plaatsen nieuwe keuken, uitbouw realiseren in stijl jaren 30 met openslaande deuren naar tuin, zoveel mogelijk in stand houden van originele details. - Verbouwen zolder (55m2). Weghalen huidige (houten wanden, geen draagmuren), realiseren 2 aparte slaapkamers, nieuw stuc werk, upgraden electra en lichten, Realiseren aanleg nieuwe badkamer. Afvoer voor 2 wasbakken is al aanwezig. Realiseren aansluiting voor droger en wasmachine - Opnieuw betegelen muren, bad (vloer blijft) en aanbrengen douchecabine 1e verdieping - Vernieuwen en verzwaren stoppenkast naar 3*25A. Ook nodig voor aanleg electrische laadpaal 11kw. De nieuwe keuken en het sanitair voor de badkamer(s) schaffen wij zelf aan. Enkele foto's en tekeningen zijn bijgesloten. Graag apart offrereren van de verschillende werkzaamheden.