Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Duivendrecht of directe omgeving.

233 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Duivendrecht:

Vernieuwen/ extra lichtpunten op zolder

Extra aansluiting punt(en) voor een lamp/lampen realiseren. Het licht op zolder kan je aan en uit doen op de 1e verdieping, maar niet op de zolder zelf, dus ik zou graag een extra lichtschakelaar op zolder laten maken.

Stoppenkast vervangen van 1 fase naar 3 fase

Er hangt nu een 1 fase stoppenkast van 8 jaar oud deze moet vervangen worden voor een 3 fase stoppenkast zodat we een uitbreiding op de aansluiting kunnen krijgen. De nieuwe stoppenkast moet nog besteld worden. Deze zal tenminste 12 groepen bevatten. Ook gaat er op termijn zonne-energie elektra terug geleverd worden maar misschien heeft dit niks met de stoppenkast te maken. Ik ben benieuwd wat t gaat kosten en op welke termijn deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Extra groepen aanleggen

Het betreft het aanleggen van extra groepen voor een nieuwe keuken (vaatwasser, oven/magnetron combi, koelkast en vriezer) via de kruipruimte. Daarnaast wil ik graag 2 aparte groepen aanleggen op de tweede verdieping voor een wasmachine en een droger. Huidige groepenkast is verouderd en bevat 4 groepen. Opdracht betreft het klaarleggen van de leidingen en bedrading in de meterkast.

Elektra aanleggen in woning

We hebben een jaren '30 huis gekocht waarin 50 jaar geleden alle elektriciteit vervangen is. We willen dit graag allemaal vernieuwen want vragen ons af of dit nog veilig is. Verder moet de meterkast uitgebreid, gemoderniseerd worden en eventueel een halve meter opgeschoven worden. De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 144 m2 en bestaat uit een begane grond, eerste etage en zolder. Wij zullen de woning volledig strippen, de vakman zal dus overal goed bij kunnen.

Electra in de woning vervangen

De meterkast wil ik graag laten verplaatsen. Op dit moment zit de kast links van het toilet en deze zal rechts geplaatst moeten worden. Dit is ongeveer 1 meter verder op. Daarnaast zal de elektra in de gehele eengezinswoning vervangen moeten worden en aangesloten. De woonoppervlakte is 170 m2.

Electra vernieuwen

Ik heb een benedenwoning gekocht uit 1942. In 2009 is er al een groot gedeelte van de elektra vervangen. Echter zal er nog een en ander vernieuwd moeten worden en de elektra in de badkamer moet nog worden geaard. Ook de groepenkast wil ik laten vervangen. Hiervoor zou ik graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een benedenwoning van 60 m2 met een keuken badkamer en een slaapkamer een voor en achterkamer.

Elektra in de gehele woning vervangen

De woning van 100 m2 groot gaan wij volledig strippen. Hierna dient de elektra door de gehele woning vervangen te worden. Er moeten een nieuwe meterkast komen met aardlekschakelaar en 8 tot 120 groepen. De stopcontacten in alle ruimtes moeten worden vervangen en in de keuken komen er spots. De woning heeft een kruipruimte ie goed toegankelijk is.

Nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar plaatsen

Mijn huidige groepenkast heeft geen aardlekschakelaar. Zie bijgevoegde foto. Kan daar een aardlekschakelaar worden bijgeplaatst of is het raadzaam een nieuwe groepenkast te plaatsen? In geval van een nieuwe groepenkast, dan wellicht eentje met een hoofdschakelaar. Heb nu drie groepen, en dat volstaat, maar bij een nieuwe groepenkast wellicht meteen een kast nemen met de mogelijkheid om later één of twee extra groepen in gebruik te nemen. Graag uw advies en offerte.

TL-verlichting vernieuwen

Bij het vervangen van tl-buizen in de schuur en trapgatkast braken tl-buizen en/of kregen wij ze niet verwijderd. De armaturen zijn volgens ons verouderd (uit ca. 1970).

Stroom voor de inductieplaat aanleggen

Aansluiting voor 3 inductie platen aanleggen, nieuwe groep hiervoor. Zekering vervangen klik aan klik uit. Afstand ongeveer 10 m. Het is een appartement/geen kruipruimte.

Elektra keuken verplaatsen

Keuken wordt verplaatst DIV apparatuur, close in boiler, Vaatwasser ,oven, magnetron, Koelkast Ik wil dit samen met een elektricien doen Wat is het uurtarief Ik wil dus geen offerte voor de klus

Vervanging van de stoppenkast

Ik wil graag de stoppenkast voor een moderne meterkast laten vervangen. We krijgen de 15e de sleutel van ons nieuwe huis, dus graag zo snel mogelijk!

Combimagnetron repareren

Inbouw combi Oven/magnetron van Siemens functioneert niet meer naar behoren. Alleen de ovenfuncties doen het maar de magnetron niet meer. Na enkele seconden op magnetron-stand stop hij er automatisch mee (3 sec. ) Oven en andere functies doen het prima alleen de magnetron moet het weer doen.

Lampjes boven aanrechtblad vervangen

De 2 geschakelde lampjes onder de keukenkastjes moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Telkens is dan het ene en dan het andere lampje stuk. Wij weten niet of het de trafo is of dat het de lampjes zelf zijn die stuk zijn. We kiezen nu voor vervanging met driehoekige lampjes met LED lampjes erin. De vraag is of de trafo dan nog nodig is. En moet er bedrading gekocht worden voor de nieuwe lampjes? Wat moeten we in huis halen of kunt u dat soort materialen meenemen? Kunt u ons informeren en een opgave van de kosten doen?

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Gehele groepenkasten vervangen en uitbreiden. We hebben nu nog porseleinen stoppen, dat zijn er te weinig. Waarschijnlijk willen we een kast met 10 a 12 groepen. En mogelijk een krachtstroomaansluiting. Mogelijk ook een deel of geheel de bedrading vervangen. Graag even komen kijken en offerte maken.

Stoomgenerator repareren

Stoomgenerator Philips GC8280. Na ontkalking komt er uit de strijkzool zwarte, kleverige troep. Wij veronderstellen, dat de slang is aangetast en moet worden vervangen. Kunt u, dat (doen) verzorgen?

Groep in verdeelkast bijplaatsen

Graag wil ik een groep bij laten plaatsen in mijn verdeelkast. De reden hiervan is als ik de vaatwasser aan zet de steenen zekering warm wordt van groep 1, ik heb 3 groepen en wil hier voor graag een offerte ontvangen.

Extra groep aanleggen naar stoppenkast ...

Extra groep aanleggen naar stoppenkast en een paar schakelaars plaatsen in een casco opgeleverde woning, met keuken die eruit gaat.