Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast aanpassen voor inductie, warmte pomp en perilex:

Meterkast aanpassen voor inductie, warmte pomp en Perilex

Graag een offerte van aanpassing van de meterkast. Meterkast moet geschikt gemaakt voor inductie en voor een eventuele warmte pomp. Tevens moet de stekker in de keuken geplaatst worden. keuken is bereikbaar via de kruipruimte afstand ongeveer 3 meter. Zie foto meterkast voor de benodigde aanpassingen.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast aanpassen voor inductie, warmte pomp en perilex uit heel Nederland:

Meterkast aanpassen en perilexaansluiting aanleggen

Wij overwegen om een inductie fornuis te plaatsen in onze keuken. Perilex hoort daar bij. Wat kost het klaar maken van de meterkast en doortrekken naar de keuken, ongeveer 6 meter.

Vervangen van electra

Electra in gehele appartement vervangen, gaat om 66 m2. Alsmede meterkast aanpassen. Contactdozen en schakelaars zo nodig vervangen. Het betreft een monumentaal appartement in Blijdorp uit 1933.

Groepenkast aanpassen voor een inductiekookplaat en een perilex stopcontact aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die de groepenkast kan aanpassen voor een inductiekookplaat, 2 fase. Er zitten loze leidingen in de meterkast die waarschijnlijk naar de keuken lopen en daar uitkomen. Een perilex stopcontact moet nog aangelegd worden. Ik denk dat de afstand tussen de meterkast en de kookplaat ongeveer 4-5 meter is. Ik heb geen kruipruimte, ik heb een appartement op de bovenste verdieping.

Aardpen slaan en bedrading aanpassen

Ik wil een aardpen laten slaan en heb bedrading tot aan de meterkast nodig op 1 hoog. Ik beschik over een aardlekschakelaar. Ik weet helaas niet op welke wijze deze klus uitgevoerd moet worden en waar de aardpen moet komen. Ik hoop hierover geïnformeerd te worden. Klopt het dat je een aardpen kunt delen met de buren?

Electriciteitsinstallatie aanpassen in meterkast

Installatie in meterkast voldoet niet aan de veiligheidsnormen. (1 aardlekschakelaar en hoofdschakelaar ontbreken) Aardlekschakelaar aanwezig voor 3 groepen sinds 1990, getest dmv testknopje en werkt. Extra geplaatste groepen door vorige eigenaar (oven en vaatwasser) zitten niet achter aparte aardlekschakelaar. Werkzaamheden: plaatsen hoofdschakelaar en aardlekschakelaar indien mogelijk in huidige kast, professioneel testen van de bestaande aardlekschakelaar.

Groepenkast aanpassen voor jacuzzi plus inductie koken

Ik wil van gas koken naar inductie koken, daarnaast wil ik een jacuzzi in de tuin plaatsen. Hiervoor is een aanpassing nodig in de meterkast. Ons huis is van 2006 Dus er zitten diverse groepen en een aardlek schakelaar in.

Electra keuken aanpassen

In juni 2020 moet onze oude keuken worden verwijderd. Elektra moet worden aangepast, ivm koken van gas naar inductie. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 6 meter Kruipruimte is aanwezig, perilex aansluiting niet.

Aanpassen meterkast voor inductiekoken

Graag laat ik de meterkast aanpassen zodat de inductie kookplaat aangesloten kan worden. Electra kabel naar de keuken wil ik zelf aanleggen. Zal 10 meter zijn ongeveer, perilex aansluiting is niet aanwezig.

Aanleggen krachtstroom voor keramisch fornuis

We hebben een keramisch fornuis die nu aangesloten is op een fornuisgroep die niet sterk genoeg is en bij gebruik van meer dan 2 grote kookplaten de fornuisgroep elke keer uitvalt. Zoals ik het zelf kan zien, hebben we denk ik een 1 fase groepenkast. En een kleine huisaansluiting bij Liander die we zullen moeten laten aanpassen naar een standaard huisaansluiting. De bedoeling is om de groepenkast aan te passen of te vervangen voor een 3 fase kast, en het verdelen van de groepen en fornuisgroep. Als bijlage een foto van de huidige meterkast. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Keuken aanpassen voor elektrisch koken

Ik wil graag elektrisch koken en ben mij aan het oriënteren. Ik beschik over een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en de toekomstige kookplaat bedraagt al gauw 7 a 8 meter.

Partners

Partners van Casius