Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Diemen of directe omgeving.

1111 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Diemen:

Verlagen en bij boren van wandcontact dozen

Graag zou ik willen weten wat het kost om 4 stopcontact te verplaatsen en 6 bij te plaatsen. Het betreft een betonnen muur.

Verplaatsen meterkast

Wij willen de meterkast van de gang naar de direct aansluitende schuur laten verplaatsen en een extra electra groep ivm inductie koken/oven.

Tuinverlichting aanleggen

Tuin verlichting in de tuin aanleggen. Er is een schakelaar in huis voorbereid vanuit de bouw en een kabel buiten. Soort verlichting nog te bespreken

Vervangen meterkast

Ik heb een meterkast met oude stoppen. Ik wil deze graag vervangen voor een nieuwe met schakelaars en een fase erbij ivm inductie koken en nieuwe oven. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mij verouderde groepenkast vervangen, afvoeren optioneel.

Meterkast aanpassen voor inductie, warmte pomp en Perilex

Graag een offerte van aanpassing van de meterkast. Meterkast moet geschikt gemaakt voor inductie en voor een eventuele warmte pomp. Tevens moet de stekker in de keuken geplaatst worden. keuken is bereikbaar via de kruipruimte afstand ongeveer 3 meter. Zie foto meterkast voor de benodigde aanpassingen.

Aanpassen van electra

Ik zoek een elektricien die kabels kan trekken en de meterkast kan aanpassen. In verband met verplaatsen van keuken naar woonkamer elektra het verplaatsen en uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast. Ik weet niet wat er exact gedaan moet worden, dus dat bespreek ik graag met de vakman.

Verplaatsen van een stopcontact met lichtschakelaar

Ik zoek een elektricien die een lichtschakelaar en stopcontact kan splitsen en verplaatsen. De schakelaar moet 4 meter verplaatst worden. Daarnaast moet ook een andere schakelaar worden gerealiseerd die met elkaar in contact staan. Ook moet een stopcontact in de nieuwe inbouwkast geplaatst worden. Verdere specificaties bespreek ik met de vakman.

Aardpen slaan

Het warme water wordt niet echt warm meer na werkzaamheden buiten door de gemeente. Daarom zou ik graag een aardpen willen laten slaan.

Vervangen elektra in gehele woning

Ik wil de elektra vervangen in de gehele woning plus de groepenkast vervangen. Ook wil ik extra groepen plaatsen en nieuwe stopcontacten plaatsen. Eventueel ook de schakelaars vervangen in de woning.

Slaan en aansluiten aardpen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan en aansluiten van een aardpen. Aangezien mijn elektra nu niet geaard is zou ik dit graag snel laten doen.

Tekening maken voor elektra en elektrawerk

In mijn hal en woonkamer moeten de volgende werkzaamheden gebeuren: Adviseren hoe de elektra buizen (pvc) moeten lopen in de lichtkoof met behulp van een te begrijpen tekening. Ik leg zelf de pvc buizen aan. Het trekken van de draden en aansluiten van alles zodat ik over twee type licht beschik: spotjes en indirect met behulp van ledstrip. Ik heb een tekening die ik kan mailen. In de slaapkamer: Verleggen van stopcontact in betonmuur 30 cm. Aanbrengen van 2 spots boven nachtkastje in de lichtkoof. Aanbrengen van schakelmateriaal naast het bed. Aftappen van de hoofdlamp naar de ledstrip.

Elektra regelen voor de keuken

Ik wil de elektra voor de keuken die nog ingebouwd moet worden, laten verzorgen. Er moeten 3 sleuven met stofzak gefreesd worden. Daarnaast moeten er twee dubbele contactdozen gemonteerd worden en vervolgens ook een wasemkap plaatsen. Verder liggen er oude leidingen in dus hoop ik dat de vakman weet hoe hij met een leiding detector om moet gaan. Ook moet er een kookplaat geplaatst worden.

Elektra aanpassen voor nieuwe keuken

De elektra meterkast moet uitgebreid worden, oftewel vervangen. Kunt u dat doen? Materialen kan ik mogelijk kopen, maar heb ik grotendeels nog niet in mijn bezit. Want er komt een nieuwe keuken, die veel meer energie vraagt. We gaan van gas naar een grote inductieplaat. De woning is uit 1975 en het elektra is nooit uitgebreid, denk ik. Graag ook advies met hoeveel energiecapaciteit we voor 20 jaar goed zitten. En misschien het elektra in de keuken voorbereiden! De nieuwe keuken wordt in de laatste week van september geplaatst.

Plafondventilatoren op laten hangen

Ik heb 2 ventilatoren gekocht, merk Handson, type Ravenna. Deze moeten worden opgehangen aan het plafond. Het zijn ventilatoren met verlichting en afstandsbediening.

Meterkast vervangen

Voor ons nieuwe huis willen we graag een nieuwe meterkast hebben. We hebben een huishouden van 2 volwassenen en we hebben de reguliere elektrische apparaten

Nieuwe elektragroep aanleggen

Vanwege het plaatsen van een Quooker in de keuken dient een extra aansluiting gemaakt te worden in het gootsteenkastje. Deze aansluiting moet op een aparte groep in de meterkast komen te zitten. Er ligt een loze leiding in het gootsteenkastje. Ik ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Ik hoor graag van u.

Aardlekschakelaars vervangen

Graag zou ik graag een prijsindicatie willen voor het vervangen van 2 aardlekschakelaars.

Stopcontact verplaatsen in Diemen Holland Park

De Inbouwkast staat half voir de Stopcontacten.. Wat kost het deze naar links te verzetten incl. Alles.

Aansluiting voor plafondverlichting vernieuwen

Wij willen graag nieuwe verlichtings-aansluiting aan het plafond. Hiervoor moet er een sleuf van 2,5 meter in een betonnen muur gefreesd worden alsmede een gat voor het plaatsen van de serieschakelaar. Graag ontvangen wij uw offerte inclusief materiaal en ophangen van de twee plafondlampen (schakelaar koop ik zelf).

Aardingspen slaan

De elektrische installatie is zojuist vernieuwd. Enige wat nog ontbreekt is een aardpen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Meterkast aarden

Aarden van een meterkast.

Nieuwe meterkast met krachtstroom

Waarschijnlijk hebben we een nieuwe meterkast nodig. Wij hebben overigens 360 volt voor een keramische kookplaat.

Extra groep voor een Quooker plaatsen

Er dient een extra groep geplaatst te worden voor een quooker.

Vervangen electra

Electra gehele woning vervangen. Inclusief nieuwe stoppenkast. Woning begane grond maar geen kruipruimte. Woning wordt momenteel verbouwd dus geen sprake van ect vloer eruit. Totale vierkante meter circa 40 m2. Bijgevoegd plattengrond met verbouwingsplan