Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen plaatsen:

Aardpen plaatsen

Het plaatsen van een aardpen in de kruipruimte.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen plaatsen uit heel Nederland:

Aardpen slaan in noordwijk met spoed

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen kan slaan en een bouwstroomkast kan plaatsen in de gemeente Noordwijk. Kan ik ook meteen de bouwstroomkast huren die voldoet aan de criteria van Liander? De aardlekschakelaar is afhankelijk van de bouwstroomkast. Volgende week woensdag komt Liander het aansluiten, voor die tijd zou het gedaan moeten zijn.

Indie nodig plaatsen aardlekschakelaar

Extra groep plaatsen i.v.m. kunnen gebruiken van oven een perilex aansluiting en vier tot zes nieuwe stopcontacten realiseren. Er zit ook geen aardlekschakelaar of aardpen in.

Extra groepen plaatsen en een aardlekschakelaar

Ik wil graag 3 extra groepen laten plaatsen en een aardlekschakelaar. Een aardpen hebben we al. We hebben geen extra groep nodig voor inductie.

Huiskamer electra nakijken

Nieuwe stoppenkast met aardlek plaatsen. Huidige situatie is een zwart kastje met zwart grijzen stoppen er in. Ik weet niet zo goed of er een aardpen geslagen moet worden, graag wil ik dit laten beoordelen door de vakman.

Een aardpen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een aardpen tbv de nieuwe groepenkast.

Slaan aardpen in dijkwoning

Slaan van een aandpen in dijkwoning. Gebouwd in 1937. Optioneel plaatsen van groepenkast (al in bezit).

Aardpen plaatsen

Aardpen plaatsen en aardedraad naar meterkast zonder aansluiten. Er wordt volgende week een nieuwe meterkast geplaatst dus de aardlekschakelaar hoeft niet.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Aarpen in verband met het plaatsen van zonnepanelen

Ik ga op mijn serre zonnepanelen plaatsen en wil deze incl constructie aarden. Kan deze aarding op mijn bestaande huis, in de zin van een aard leiding met vertakking naar douch keuken etc. Of is een aardpen hier de oplossing. Graag een antwoord op deze vraag, en een offerte voor beide opties.

Partners

Partners van Casius