Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Helder of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Helder:

Aanbrengen van extra groep

Ik ben op zoek naar een vakman die een extra groep voor de oven kan aanbrengen, vanwege overbelasting.

3 fase groepen kast installeren

Ik heb een drie fase groepenkast met 25 empare per groep nodig zodat 1 groep volledig is aangesloten op een jacuzzi. Ik heb momenteel een 3 fase voorbereidende kast waarvan twee aansluiten nog los zijn. Volgens Leander.

Krachtstroom voor inductie realiseren

Graag laat ik krachtstroom voor in de keuken voor de nieuwe inductiekookplaat realiseren. Wij gaan namelijk van gas over op inductie. Meterkast zit op 8 meter afstand. Er is een kruipluik aanwezig.

Slaan van Aardpen

Het enkel slaan van een aardpen en deze aansluiten op de bestaande aardedraad van de kortgeleden vervangen groepenkast. De locatie voor de pen is in de kruipruimte onder het vloerluik welke vrij toegankelijk is.

Verplaatsen meterkast

Wij zouden graag de meterkast uit de hal verplaatsen naar de uitsparing in de garage, dit is ongeveer 3/ 4 m verderop. Bestaande meterkast opnieuw aansluiten. Dit kunnen wij of zelf doen of laten doen. Nu is mij verteld dat er niet zomaar gesleuteld mag worden aan een meterkast, dus graag een bedrijf dat hiervoor bevoegd is en ook de certificaten heeft. De meterkast moet het doen, maar nog niet verbonden met elektra in huis. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor alle werkzaamheden (het liefst uitgespecificeerd).

Kortsluiting in elektrische vloerverwarming

Kortsluiting in elektrische vloerverwarming onder tegels in badkamer opsporen. Wanneer de verwarming wordt aangezet springt de aardlekschakelaar eruit. Thermostaat is wel goed. Oppervlakte is 2,5 m bij 2,5 .

Aardpen plaatsen

Het plaatsen van een aardpen in de kruipruimte.

Vervangen groepenkast

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductie kookplaat daarvoor heb ik een andere groepenkast nodig en de huidige is ook verouderd. De inductie kookplaat kan op 2/3 fasen maar zou graag van jullie advies willen wat het beste past en wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten. Er is nog geen perilex aansluiting aanwezig en de afstand van de meterkast naar de kookplaat is 6 a 7 meter.

Vervangen elektra bedrading jaren 60 woning

Gaat ons om een indicatie wat het kost om de bedrading in een huis en meterkast te vervangen met extra groepen. we zijn vandaag huis wezen bekijken maar geen enkel stopcontact had randaarde evt het aansluiten van zonnepanelen gaat om huis in de zandkreek weg den helder bij.makelaardij noordstad

Meerdere lampen aan plafond

Ik zou graag meerdere lampen (3x) boven mijn eettafel aan het plafond willen hebben. Momenteel zit er 1 punt voor een lamp, dit zou te weinig licht geven dus willen we 3 lampen aan een plank vast maken en dit alles aan het plafond boven de eettafel.

Slaan aardpen

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het slaan van een aard pen onder het vloerluik van de kruipruimte. Ik ontvang graag een offerte.

Krachtstroom aanleggen

Het gaat om de uitbreiding van de groepenkast met 1 krachtstroom aansluiting en het aanbrengen van een hoofdschakelaar (verplicht bij meer dan 6 groepen). Huidige groepenkast bestaat uit zes groepen, waarvan vier groepen via een aardlekschakelaar gaan. Daarnaast een extra groep voor zonnepanelen aangebracht

Advies en offerte over mogelijkheid extra groep voor inductiekoken

Ik wil een extra groep laten plaatsen voor een inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 10 meter. Wij wonen 3 hoog en hebben de groepenkast boven maar de meterkast beneden. Ik heb meerdere verhalen gehoord dat hierdoor alle kabels vervangen moet worden. Daarom wil ik graag eerst deskundig advies over wat het meest geschikt is in dit geval.

Plaatsen van een elektra groep

Ik wil een extra groep laten plaatsen voor een inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 10 meter.

Groepenkast vervangen, aanleggen perilex stopcontact in de keuken

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en een perplex aansluiting in de keuken laten aanleggen. Ik wil graag 7 groepen en een keukengroep met 2 aardlekschakelaars, bel transformator en een dubbele contactdoos in de meterkast. Ik heb nu 7 groepen met 1 aardlekschakelaar.

Aansluiten elektra in schuur/tuin

Ik wil graag een aansluiting voor elektra in onze nieuwe schuur in de achtertuin. Hierop willen we straks 3 lampen aansluiten, dit doen we zelf, maar het aansluiten van elektra willen we uitbesteden. Het gaat om het plaatsen van 3 lichtpunten en 2 binnen en 2 buiten stopcontacten. De afstand tussen de meterkast en de schuur is ongeveer 25 meter. Graag ontvangen we een offerte hiervoor zodat we kunnen bepalen of we dit willen uitbesteden.

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Ik wil mijn huidige oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met meerdere groepen. Heb momenteel een aanvraag lopen bij Liander voor het verzwaren van 1 fase naar 3 fase, omdat ik in de toekomst wil koken op inductie. De nieuwe groepenkast dient te bestaan uit 9 of 10 groepen, een kook/fornuisgroep, Beltrafo, de verplichte schakelingen en waarschijnlijk hoofdschakelaar.

Extra groep in meterkast maken

Ik wil een extra groep in de meterkast laten maken voor het plaatsen van een inductiekookplaat. Er moet waarschijnlijk ook een perilex stekker geplaatst worden omdat ik niet weet of er een dubbele stekker zit. De afstand is 5-6 meter.

Aansluiting maken voor inductiefornuis

Ik wil een aansluiting laten maken voor mijn inductiefornuis. Nu is er een lichte huisaansluiting van 25A. Gewenst is een 3 x 25 of 35S plus perilex stopcontact op de plek van het fornuis. Afstand van de meterkast tot het fornuis is 3,5 meter.

Extra groepen plaatsen en aanleggen

Ik wil twee extra groepen aanleggen naar de keuken. De kabels kunnen wellicht in bestaande verbindingen worden doorgetrokken. Er dienen 3 stopcontacten te worden verplaatst. Freeswerkzaamheden en plaatsen van de leidingen wordt van te voren door ons zelf gedaan. Verder moeten er twee punten voor lampen in de muur gemaakt worden. Deze dienen aangesloten te worden op een bestaande schakelaar in de keuken. Freeswerkzaamheden en plaatsing van leidingen wordt van te voren gedaan. Bijgaand een foto van de bestaande groepenkast en een indicatie van waar de electra dient te komen. Uitvoering in september.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Er dient een extra groep geplaatst te worden voor het inductie koken in een appartement.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Extra groep tbv elekrisch koken. Groepekast aan vorzide van huis, keuken aan achterzijde afst ca 15mtr.

Drie fasen aanleg in bestaande meterkast

3 fasen groep aanleggen voor in de toekomst te realiseren inductie kookplaat. Graag een offerte met de totaal prijs inclusief manuren en materialen en dergelijke.

Extra groep aanleggen / plaatsen

Ik wil een extra elektra groep aan laten leggen ter behoeve van een inductiekookplaat. Afstand van de meterkast naar de keuken is 6 meter. Deze is ondergronds via de kruipruimte aan te leggen.

Elektra voor camping aanleggen

Wij zijn bezig met het opstarten van een camping, met 30 staanplaatsen. Graag willen wij een offerte aanvragen voor het aanleggen van elektriciteit naar 30 plekken, een sanitairgebouw en receptie. Het is nu nog een agrarisch stuk land. In december gaan de bollen er uit en kan er aan de realisatie begonnen worden.