Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Helder of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Helder:

Meerdere lampen aan plafond

Ik zou graag meerdere lampen (3x) boven mijn eettafel aan het plafond willen hebben. Momenteel zit er 1 punt voor een lamp, dit zou te weinig licht geven dus willen we 3 lampen aan een plank vast maken en dit alles aan het plafond boven de eettafel.

Slaan aardpen

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het slaan van een aard pen onder het vloerluik van de kruipruimte. Ik ontvang graag een offerte.

Krachtstroom aanleggen

Het gaat om de uitbreiding van de groepenkast met 1 krachtstroom aansluiting en het aanbrengen van een hoofdschakelaar (verplicht bij meer dan 6 groepen). Huidige groepenkast bestaat uit zes groepen, waarvan vier groepen via een aardlekschakelaar gaan. Daarnaast een extra groep voor zonnepanelen aangebracht

Advies en offerte over mogelijkheid extra groep voor inductiekoken

Ik wil een extra groep laten plaatsen voor een inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 10 meter. Wij wonen 3 hoog en hebben de groepenkast boven maar de meterkast beneden. Ik heb meerdere verhalen gehoord dat hierdoor alle kabels vervangen moet worden. Daarom wil ik graag eerst deskundig advies over wat het meest geschikt is in dit geval.

Plaatsen van een elektra groep

Ik wil een extra groep laten plaatsen voor een inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de keuken en de meterkast is ongeveer 10 meter.

Groepenkast vervangen, aanleggen perilex stopcontact in de keuken

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en een perplex aansluiting in de keuken laten aanleggen. Ik wil graag 7 groepen en een keukengroep met 2 aardlekschakelaars, bel transformator en een dubbele contactdoos in de meterkast. Ik heb nu 7 groepen met 1 aardlekschakelaar.

Aansluiten elektra in schuur/tuin

Ik wil graag een aansluiting voor elektra in onze nieuwe schuur in de achtertuin. Hierop willen we straks 3 lampen aansluiten, dit doen we zelf, maar het aansluiten van elektra willen we uitbesteden. Het gaat om het plaatsen van 3 lichtpunten en 2 binnen en 2 buiten stopcontacten. De afstand tussen de meterkast en de schuur is ongeveer 25 meter. Graag ontvangen we een offerte hiervoor zodat we kunnen bepalen of we dit willen uitbesteden.

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Ik wil mijn huidige oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met meerdere groepen. Heb momenteel een aanvraag lopen bij Liander voor het verzwaren van 1 fase naar 3 fase, omdat ik in de toekomst wil koken op inductie. De nieuwe groepenkast dient te bestaan uit 9 of 10 groepen, een kook/fornuisgroep, Beltrafo, de verplichte schakelingen en waarschijnlijk hoofdschakelaar.

Extra groep in meterkast maken

Ik wil een extra groep in de meterkast laten maken voor het plaatsen van een inductiekookplaat. Er moet waarschijnlijk ook een perilex stekker geplaatst worden omdat ik niet weet of er een dubbele stekker zit. De afstand is 5-6 meter.

Aansluiting maken voor inductiefornuis

Ik wil een aansluiting laten maken voor mijn inductiefornuis. Nu is er een lichte huisaansluiting van 25A. Gewenst is een 3 x 25 of 35S plus perilex stopcontact op de plek van het fornuis. Afstand van de meterkast tot het fornuis is 3,5 meter.

Extra groepen plaatsen en aanleggen

Ik wil twee extra groepen aanleggen naar de keuken. De kabels kunnen wellicht in bestaande verbindingen worden doorgetrokken. Er dienen 3 stopcontacten te worden verplaatst. Freeswerkzaamheden en plaatsen van de leidingen wordt van te voren door ons zelf gedaan. Verder moeten er twee punten voor lampen in de muur gemaakt worden. Deze dienen aangesloten te worden op een bestaande schakelaar in de keuken. Freeswerkzaamheden en plaatsing van leidingen wordt van te voren gedaan. Bijgaand een foto van de bestaande groepenkast en een indicatie van waar de electra dient te komen. Uitvoering in september.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Er dient een extra groep geplaatst te worden voor het inductie koken in een appartement.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Extra groep tbv elekrisch koken. Groepekast aan vorzide van huis, keuken aan achterzijde afst ca 15mtr.

Drie fasen aanleg in bestaande meterkast

3 fasen groep aanleggen voor in de toekomst te realiseren inductie kookplaat. Graag een offerte met de totaal prijs inclusief manuren en materialen en dergelijke.

Extra groep aanleggen / plaatsen

Ik wil een extra elektra groep aan laten leggen ter behoeve van een inductiekookplaat. Afstand van de meterkast naar de keuken is 6 meter. Deze is ondergronds via de kruipruimte aan te leggen.

Elektra voor camping aanleggen

Wij zijn bezig met het opstarten van een camping, met 30 staanplaatsen. Graag willen wij een offerte aanvragen voor het aanleggen van elektriciteit naar 30 plekken, een sanitairgebouw en receptie. Het is nu nog een agrarisch stuk land. In december gaan de bollen er uit en kan er aan de realisatie begonnen worden.

Extra elektragroep aanleggen voor bijkeuken/buiten

Graag ontvang ik een indicatie voor het aanleggen van een extra elektragroep voor de bijkeuken en de buiten verlichting. Tevens dienen er 2 buitenstopcontacten te worden aangelegd.

Elektrakast vervangen

Er is een meterkast met nu 5 groepen, aardlek en er zijn zonnepanelen op aangesloten. Het zijn nog porseleinen stoppen. De kast wil ik laten vervangen door een moderne.

Groepenkast vernieuwen

Nieuwe groepenkast plaatsen

3-fase aanleggen voor de inductiekookplaat

Betreft 3 fasen aanleggen voor inductie kookplaat. De meterkast voorzien van de juiste automaat en gereedmaken voor 3 fasen. De 3 fasen vanuit de meterkast naar de keuken brengen. Via kruipruimte over een afstand van ongeveer 8 meter. Er loopt nu al een kabel, maar die is niet geschikt, route kan wel gebruikt worden. Stekkerdoos aansluiten in keuken.

Lamp en lichtpunt op het plafond aanbrengen

Er zit nog geen lichtpunt op de plek waar ik de lamp wil hebben. Maar er is wel direct daarboven, via een open trap te bereiken, een stopcontact.

Verlichting in huis laten monteren

De klus betreft het plaatsen van verlichting aan het plafond op de centraaldozen. Ik wil ze graag laten plaatsen in de gehele woning, 7 lampen in totaal. Er zijn al stroompunten aanwezig.

Lichtschakelaar en stopcontact verplaatsen

Lichtschakelaar en stopcontact verplaatsen: - het verplaatsen van een lichtschakelaar (opbouw) in de gipsen wand, 50 cm verplaatsen; - het verplaatsen van een stopcontact (opbouw) in de betonnen wand, 50 cm verplaatsen. De leidingen moeten in de wanden gefreesd worden want er moet een Lundia kast komen te staan.

3-fase aansluiting in de meterkast

I.v.m. jacuzzi is een aansluiting 3 fasen nodig in meterkast

Verouderde groepenkast vervangen

In verband met een vreemd elektrische luchtje van mijn verouderde groepen wil ik de hele kast vervangen, ook omdat dit al jaren op de "todo" lijst staat. Een foto van mijn huidige groepenkast heb ik toegevoegd. Graag een passende moderne groepenkast leveren en monteren met minimaal 6 groepen. Er zijn best veel elektrische apparaten in huis. Wat er in ieder geval bij moet komen is een kookgroep, beltrafogroep en stopcontact complementeren mijn wensenlijst. Graag advies over het aantal groepen dat nodig is, nu en mogelijk in de toekomst. De montage het liefst zo spoedig mogelijk.