Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Den Helder of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electra aanleggen in nieuwe woning, elektricien voor elektrawerk nodig, meterkast en totale vernieuwing van alle elektra, vervangen electra, vervangen groepenkast 7 appartementen, renovatie van de elektra, intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, vervangen electra, vervangen groepenkast, div kabels trekken, oude meterkast vervangen, vervangen electra en verplaatsen meterkast, vervangen van elektra, intercom vervangen bij appartementen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Den Helder:

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Ik wil mijn huidige oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met meerdere groepen. Heb momenteel een aanvraag lopen bij Liander voor het verzwaren van 1 fase naar 3 fase, omdat ik in de toekomst wil koken op inductie. De nieuwe groepenkast dient te bestaan uit 9 of 10 groepen, een kook/fornuisgroep, Beltrafo, de verplichte schakelingen en waarschijnlijk hoofdschakelaar.

Extra groep in meterkast maken

Ik wil een extra groep in de meterkast laten maken voor het plaatsen van een inductiekookplaat. Er moet waarschijnlijk ook een perilex stekker geplaatst worden omdat ik niet weet of er een dubbele stekker zit. De afstand is 5-6 meter.

Aansluiting maken voor inductiefornuis

Ik wil een aansluiting laten maken voor mijn inductiefornuis. Nu is er een lichte huisaansluiting van 25A. Gewenst is een 3 x 25 of 35S plus perilex stopcontact op de plek van het fornuis. Afstand van de meterkast tot het fornuis is 3,5 meter.

Extra groepen plaatsen en aanleggen

Ik wil twee extra groepen aanleggen naar de keuken. De kabels kunnen wellicht in bestaande verbindingen worden doorgetrokken. Er dienen 3 stopcontacten te worden verplaatst. Freeswerkzaamheden en plaatsen van de leidingen wordt van te voren door ons zelf gedaan. Verder moeten er twee punten voor lampen in de muur gemaakt worden. Deze dienen aangesloten te worden op een bestaande schakelaar in de keuken. Freeswerkzaamheden en plaatsing van leidingen wordt van te voren gedaan. Bijgaand een foto van de bestaande groepenkast en een indicatie van waar de electra dient te komen. Uitvoering in september.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Er dient een extra groep geplaatst te worden voor het inductie koken in een appartement.

Extra groep plaatsen in groepenkast

Extra groep tbv elekrisch koken. Groepekast aan vorzide van huis, keuken aan achterzijde afst ca 15mtr.

Drie fasen aanleg in bestaande meterkast

3 fasen groep aanleggen voor in de toekomst te realiseren inductie kookplaat. Graag een offerte met de totaal prijs inclusief manuren en materialen en dergelijke.

Extra groep aanleggen / plaatsen

Ik wil een extra elektra groep aan laten leggen ter behoeve van een inductiekookplaat. Afstand van de meterkast naar de keuken is 6 meter. Deze is ondergronds via de kruipruimte aan te leggen.

Elektra voor camping aanleggen

Wij zijn bezig met het opstarten van een camping, met 30 staanplaatsen. Graag willen wij een offerte aanvragen voor het aanleggen van elektriciteit naar 30 plekken, een sanitairgebouw en receptie. Het is nu nog een agrarisch stuk land. In december gaan de bollen er uit en kan er aan de realisatie begonnen worden.

Extra elektragroep aanleggen voor bijkeuken/buiten

Graag ontvang ik een indicatie voor het aanleggen van een extra elektragroep voor de bijkeuken en de buiten verlichting. Tevens dienen er 2 buitenstopcontacten te worden aangelegd.

Elektrakast vervangen

Er is een meterkast met nu 5 groepen, aardlek en er zijn zonnepanelen op aangesloten. Het zijn nog porseleinen stoppen. De kast wil ik laten vervangen door een moderne.

Groepenkast vernieuwen

Nieuwe groepenkast plaatsen

3-fase aanleggen voor de inductiekookplaat

Betreft 3 fasen aanleggen voor inductie kookplaat. De meterkast voorzien van de juiste automaat en gereedmaken voor 3 fasen. De 3 fasen vanuit de meterkast naar de keuken brengen. Via kruipruimte over een afstand van ongeveer 8 meter. Er loopt nu al een kabel, maar die is niet geschikt, route kan wel gebruikt worden. Stekkerdoos aansluiten in keuken.

Lamp en lichtpunt op het plafond aanbrengen

Er zit nog geen lichtpunt op de plek waar ik de lamp wil hebben. Maar er is wel direct daarboven, via een open trap te bereiken, een stopcontact.

Verlichting in huis laten monteren

De klus betreft het plaatsen van verlichting aan het plafond op de centraaldozen. Ik wil ze graag laten plaatsen in de gehele woning, 7 lampen in totaal. Er zijn al stroompunten aanwezig.

Lichtschakelaar en stopcontact verplaatsen

Lichtschakelaar en stopcontact verplaatsen: - het verplaatsen van een lichtschakelaar (opbouw) in de gipsen wand, 50 cm verplaatsen; - het verplaatsen van een stopcontact (opbouw) in de betonnen wand, 50 cm verplaatsen. De leidingen moeten in de wanden gefreesd worden want er moet een Lundia kast komen te staan.

3-fase aansluiting in de meterkast

I.v.m. jacuzzi is een aansluiting 3 fasen nodig in meterkast

Verouderde groepenkast vervangen

In verband met een vreemd elektrische luchtje van mijn verouderde groepen wil ik de hele kast vervangen, ook omdat dit al jaren op de "todo" lijst staat. Een foto van mijn huidige groepenkast heb ik toegevoegd. Graag een passende moderne groepenkast leveren en monteren met minimaal 6 groepen. Er zijn best veel elektrische apparaten in huis. Wat er in ieder geval bij moet komen is een kookgroep, beltrafogroep en stopcontact complementeren mijn wensenlijst. Graag advies over het aantal groepen dat nodig is, nu en mogelijk in de toekomst. De montage het liefst zo spoedig mogelijk.

Stopcontact slaapkamer aansluiten

Op het stopcontact in mijn slaapkamer zit geen stroom. Eind deze maand is mijn huis verkocht en wil dit wel laten maken. Graag uw hulp.

Slaan van een aardpuls bij de meterkast

Het gaat om het slaan van een aardpuls bij de meterkast in een standaard woonhuis plus het verzorgen en verstrekken van een meetrapport met betrekking tot de AVW van de puls.

Extra stopcontacten in slaapkamer en woonkamer

Ik wil graag 2 extra dubbele stopcontacten in de slaapkamer en 1 extra stopcontact in de woonkamer.

Aardpen slaan

Een aardpen slaan. De pen slaan en aansluiten in de meterkast. We krijgen een nieuwe groepenkast.

Elektra aanleggen en groepen bijplaatsen

Ik ben voornemens een huis te kopen uit 1970. Er zijn 3 groepen in het huis aanwezig volgens mij zonder aardlek. Ik wil 6 groepen in mijn huis laten aanleggen. Ik denk dat vervangen van de bestaande de elektra de beste oplossing is. Of zou het met het vervangen van de groepenkast en het bijzetten van groepen ook kunnen?

Extra groep plaatsen voor de keuken

Ik wil in verband met een nieuwe keuken een extra groep aanleggen in de groepenkast. Er moet een leiding getrokken worden en een dubbele wandcontactdoos gemonteerd worden, net boven de vloer, aan de wand onder de kastjes.

Schotelantenne afstellen

Het betreft het afstellen van een schotel antenne.