Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Castricum of directe omgeving.

352 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: tL-bakken vervangen, plafonnières vervangen, elektra vervangen, tL- door LED-verlichting vervangen, stopcontacten installeren en meterkast aanpassen, elektra laten aanleggen of vervangen, stoppenkast in een nieuwbouwhuis aanleggen, groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast plaatsen, elektrische installatie opwaarderen, groepenkast vervangen, groepenkast installeren, stoppenkast vervangen en groepen uitbreiden, nieuwe intercom installeren, bestaande groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Castricum:

Stopcontact verplaatsen en extra stopcontact maken

Een stopcontact verplaatsen in de buitenmuur en een extra stopcontact in een tussenmuur in de slaapkamer. De verplaatsing is anderhalve meter.

Elektra aanpassen

In een stolpboerderij zijn 5 appartementen gerealiseerd, dit worden er 6. Iedere woning wordt voorzien van een eigen elektriciteitsmeter, deze meters bevinden zich in een installatieruimte. Er komen dus in totaal 6 aparte elektriciteitsmeters in de installatieruimte. De eerste aansluiting is gerealiseerd, maar voordat alles aangesloten kan worden moet er wel een goede aarding aanwezig zijn. Ik vraag u daarom een offerte voor een goede aarding voor 6 appartementen.

Extra kookgroep aanleggen

Bestaande situatie is 4 groepen in de stoppenkast. Er moet een extra kookgroep bij in verband met een inductieplaat in de nieuwe keuken.

Krachtstroom aanleggen naar schuur

We willen graag krachtstroom hebben voor in de schuur. De meterkast staat in de woonkamer en we hebben al stroompunten in de tuin en schuur.

Aardpen slaan

Ik wil gaarne een prijsopgave voor het slaan van een aardpen inclusief materiaal. Ik heb een nieuwe 12-groepenkast met randaarde. De aardfpen slaan en aansluiten. Wat zijn de kosten en wanneer zou dit uitgevoerd kunnen worden?

Kookgroep aansluiten

In verband met aanschaf van een inductiekookplaat moet er een kookgroep (2 x 16 Amp) worden aangebracht in de meterkast.

Oude groepenkast vervangen

Oude groepenkast vervangen met een nieuwe. De groepenkast moet ondersteuning bieden voor een perilax aansluiting in de keuken zodat er met een inductiekookplaat kan worden gewerkt.

Elektrische deuropener repareren

Elektrische deuropener werkt niet goed meer. Reparatie nodig of vervanging.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan, de meterkast is al volledig vernieuwd

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Wij willen de meterkast verplaatsen naar een andere ruimte. Hiervoor moet een nieuwe meterkast geplaatst worden waarin ook extra groepen geplaatst moeten worden. Omdat we nog aan het verbouwen zijn en we wachten op de schouwing van gas/elektrabedrijf, willen we de kast eerst tijdelijk doorlussen naar de nieuwe kast en vervolgens als de kast gesloopt kan worden, in werking brengen.

Groepenkast vervangen

Mijn dochter heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1956 en we zijn die nu aan het verbouwen. Het is een woning met 3 woonlagen. We willen er een nieuwe groepenkast laten plaatsen met 6 groepen en een stopcontact. Ik kan dan zelf allerlei leidingen trekken en op de groepen aansluiten. Ik ontvang graag een offerte met een aparte post voor de te leveren materialen, zodat ik kan beoordelen of ik die zelf zal aanschaffen.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen bij een woonhuis en aansluiten op de installatie.

Diepteaarding slaan

Aardpen slaan ten behoeve van een nieuwe meterkast, waarbij alles achter de aardlekschakelaar komt. Ik heb een royaal kruipluik direct bij meterkast met een bodem van zand. Liander komt binnenkort de boel aansluiten.

Oude groepenkast vervangen

Wij hebben een woning uit bouwjaar 1974 gekocht, waarvan wij naar verwachting in augustus de sleutel zullen krijgen. Er zit nog een oude groepenkast in met smeltzekeringen. Wij willen die laten vervangen door een ABB groepenkast met 9 groepen van 16 ampère, 3 aardlekschakelaars van 40 ampère en een hoofdschakelaar van 40 ampère. Wij ontvangen graag een offerte voor de levering en montage.

Elektrische bedrading controleren

De elektra in de schuur dient te worden gecontroleerd daar de verlichting niet meer werkt. Wellicht dient er een nieuwe geaarde stopcontactdoos geplaatst te worden.

Stopcontact en telefoonaansluiting verlagen

We willen graag een stopcontact + telefoonaansluiting van midden (120 cm hoogte) op de muur naar net boven de plint laten verplaatsten. Daarvoor moet de muur daar dus open, de aansluiting verleggen en de muur weer dicht. De muur is een gemetselde buitenmuur van een jaren '30 woning. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Meterkast laten vervangen

Oude meterkast met 4 groepen en 1 aardlekschakelaar uit 1981 vervangen voor een nieuwe kast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Hoofdzekering vervangen

Het betreft het vervangen van de hoofdzekering.

Groepenkast en aardlekschakelaar vervangen

Gaarne wil ik geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor een nieuwe groepenkast en aardlekschakelaar. Verdere informatie kan later.

Extra groep in meterkast laten plaatsen

Wij hebben nu 2 groepen in de meterkast, en willen dit uitbreiden tot 6 groepen. Het hebben van 4 groepen achten wij nodig, en 6 wenselijk. Anders moeten we later weer iemand laten komen. Liefst op redelijk korte termijn willen wij dit uitgevoerd hebben.

Aardpen slaan voor aarding

Gaarne een prijsindicatie voor het slaan van een aardpen.

Aardpen plaatsen en slaan

Het plaatsen en slaan van een 6 m aardpen gecontroleerde vrije toegang om de pen te slaan.

Krachtstroom aanleggen

Huis uit 1982, 4 groepen en aardlekschakelaar aanwezig. De krachtstroom is voor een sauna. Deze bevindt zich op de eerste verdieping, 12 tot 14 meter van de stoppenkast.

Elektra vervangen in een oud huis

Ik ben van plan een oud huis te kopen met 3 slaapkamers en een woonkamer. De stoppenkast is er een van het oude type met één keramieken stop. Het huis is van ongeveer 1930. Wat kost het de elektra in dit huis te vernieuwen inclusief nieuwe stoppenkast met vier groepen en aardlekschakelaar?

Hoog elektra verbruik nagaan

Uit het recent van Nuon ontvangen verbruiksoverzicht over de maanden september/oktober blijkt een totaal energieverbuik over 2 maanden van 1141 kwh. Dit is voor een 2 persoonshuishouden. Vooral het verbruik 's nachts van bijna 500 kwh over 2 maanden komt ons onbegrijpelijk hoog voor, omdat we nooit 's nachts wassen, drogen, vaatwassen, geen zonnebank hebben, wel twee ijskasten en buitenverlichting. Kan het zijn dat de meter niet deugt (een digitale) of gebruiken we ongemerkt extreem veel? Graag willen we dit laten nakijken.