Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van meterkast:

Vervangen van meterkast

Nieuwe meterkast met montage daarnaast dienen er extra groepen tbv keukenboiler 9 automaten 1P+N 16 amp 1 hoofdschakelaar 4P 40 amp 3 aardlekschakelaars
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van meterkast uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Meterkast vervangen maar nog geen aarde. Dus er moet een aardpen geslagen worden in zandgrond.

Groepenkast vervangen + aansluiten

We willen onze oude groepenkast vervangen en zorgen voor voldoende groepen in de keuken en rondom het huis. Kruipruimte aanwezig. Afstand van meterkast naar de kookplaat nog niet bekend.

Meterkast vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast kan vervangen. Ik ontvang graag een offerte.

Advies over de meterkast

Ik ga 40 zonnepanelen aanschaffen. Ik heb momenteel een aansluiting van 1 x 35 watt. Ik zou graag willen weten of ik naar 3 x 35 watt moet of dat 3 x 25 watt voldoende is. De meterkast heeft nu 16 groepen waar er nog 2 bij moeten voor een inductie-plaat. Ik zou graag weten of de meterkast vervangen moet worden of dat hij voorbereid is op 3 fase. Daarnaast graag een opgave voor de kosten van het uitbrengen van het advies en eventueel te maken aanpassingen.

Thermostaatklep van de stadsverwarming vervangen

Uit mijn meterkast komt al enige tijd een ratelend geluid. Soms duurt het langere tijd en slaat dan ineens af. En soms wordt het luider of minder luid als ik de thermostaat hoger of lager zet. De laatste week is het geluid veel harder geworden en slaat het op de leidingen, waardoor het in het hele huis te horen is. Na overleg met de Eneco werd mij duidelijk dat de thermostaatklep mogelijk defect of los zit. Ik ontvang graag een offerte voor het verhelpen van dit probleem.

Vervangen elektra jaren 60 woning

Op het moment zitten er 3 groepen in de meterkast. Dit willen we graag uitbreiden naar voldoende groepen voor een moderne keuken, wasmachine e.d. dus 2-3 extra groepen, ongeveer 5 nieuwe stopcontacten. Daarnaast moet er een perilex aansluiting komen.

Vervangen van de groepenkast\stoppenkast

Wegens ouderdom het vervangen van de meterkast, groepenkast, stoppen kast. Zit geen aardlek op daarom vervangen naar wel aardlek.

Meterkast vervangen

Grotere meterkast met meer groepen ivm toekomstige plaatsing zonnepanelen en verbouwing keuken. Indien noodzakelijk 3 fasen. Nu staat de hele keuken op 1 groep incl vaatwasser en wasmachine. In de toekomst komt daar waarschijnlijk inductie koken bij.

Elektra meterkast vervangen

We willen de stoppen vervangen voor nieuwe groepen in de meterkast en een extra groep aanleggen voor de keuken.

Meterkast vervangen

Vervangen van de meterkast, nieuwe meterkast is al bedraad. De oude groepen moeten terug komen in de nieuwe

Partners

Partners van Casius