Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van meterkast:

Vervangen van meterkast

Nieuwe meterkast met montage daarnaast dienen er extra groepen tbv keukenboiler 9 automaten 1P+N 16 amp 1 hoofdschakelaar 4P 40 amp 3 aardlekschakelaars
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van meterkast uit heel Nederland:

Thermostaat verplaatsen en nieuwe digitale thermostaat plaatsen

Thermostaat moet verplaatst worden van de wand boven de tv (zie foto) naar om de hoek naast de deur. Achter deze wanden zit de meterkast. Het is nu een analoge draaithermostaat. Deze willen we vervangen door een digitale met tijdklok, liefst bedienbaar via app. Graag een offerte voor de verplaatsing en de vervangende thermostaat (graag de optie digitaal met tijdklok en de optie digitaal met tijdklok en bediening via een app).

Vervangen meterkast Horecazaak

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het vervangen van onze verouderde meterkast in onze horecaonderneming. Als ik het goed heb gaat om een 3x63A aansluiting. Wellicht moeten ook de groepen worden aangepast, op dit moment staat het volgende aangesloten: koelcel, vriescel, boven een friteuse twee donerspiezen, twee koelkasten, saladedresser, koelwerkbanken, verlichting.

Vervangen meterkast en verplaatsen

Meterkast verplaatsen met 2 meter en nieuwe groepenkast installeren met 380.

Vervangen electra

Per 2 maart ben ik trotse eigenaar van mijn nieuwe huis. Bij de bouwkundige keuring kwam naar voren dat de electra oud is: uit het plafond kwamen een zwarte en bruine draad waarop dit is geconcludeerd. Er zijn vorig jaar extra groepen aangelegd heb ik me laten vertellen (zie ook foto meterkast) het is onduidelijk of de aardlek is aangesloten. mijn vraag is: - op welk bedrag moet ik rekenen om de electra te vervangen + ? meterkast? + aardlek? - en is dat een kwestie van draden doortrekken of moet er opnieuw gevreesd worden? Hiervoor nodig ik t.z.t. graag uit in mijn nieuwe woning. Ik hoop van u te horen.

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Nieuwe meterkast extra groepen

Twee jaar terug hebben wij ons huis gekocht. En zouden nu graag de meterkast laten vervangen en 1 of twee groepen erbij willen. We denken dat we een fase 1 hebben bijgaande heb ik foto's van onze oude meterkast. Zijn erg benieuwd naar de offerte.

Meterkast vervangen

Hebben reeks sterkstroom. Gaan zonnepanelen (20) en hybryde warmtepomp laten installeren. Daarom moet de meterkast vervangen worden.

Extra groep of vervangen van stoppenkast

Offerte en advies over onze stoppenkast. Volgend jaar willen wij onze keuken verbouwen. Wij koken nu op gas en willen naar inductie, waardoor een groep met krachtstroom geplaatst moet worden. Ik heb geen idee of onze meterkast het überhaupt aan kan, of dat het vernieuwd moet worden. We hebben wel een aardlek, 2x zelfs, maar nog wel stoppen.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Vervangen elektra hele huis

Mijn meterkast te oud. Het lijkt mij dat deze vervangen moet worden, maar ik zou er graag iemand naar laten kijken. Ik heb nu 7 groepen en ik zou graag weer 7 groepen willen hebben. Er hoeft geen groep voor inductie te komen. Mogelijk moet in ge hele woning de elektra vervangen worden. Het is een jaren' 20/ 30 woning van 85m2. Voorkeur totaal pakket inclusief afwerking. Als alleen de meterkast vervangen moet worden, kan ik zelf het materiaal regelen, als alles vervangen moet worden dan niet.

Partners

Partners van Casius