Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bussum of directe omgeving.

676 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bussum:

Slaan aardpen

Ivm naar binnen brengen van watermeter heb ik aardpunt nodig. Kan vlak bij huis en bestaande aardleiding (denk ik)

Woning aarden met aardpen

De aarding van mijn woning is nu aangesloten op de waterleiding. Ik heb begrepen dat dit van 1980 af al niet meer mag. Ik woon in dit huis sinds 1990 en niemand heeft mij hierop gewezen tot recent. Ik heb begrepen dat er mogelijk een aardpen voor de woning geslagen dient te worden. Graag wil ik de aarding laten controleren/meten en een aardpen laten slaan + vereffening. Graag ontvang ik daarvoor offertes van bedrijven die voldoen aan de certificering BRL K 14038 (zoals door de PWN voorgeschreven.

Stopcontacten verplaatsen

Ik wil 4 stopcontacten verplaatsen, zelfde plaats maar dan lager naar de vloer. Stopcontacten zijn niet geaard. In de woonkamer.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een aardpen. Onze groepenkast is recentelijk vernieuwd, zie bijgaande foto's Aardpen kan in kruipruimte komen, huis is gelegen op zandgrond Aardlekschakelaars in groepenkast zijn aanwezig Werkend stopcontact is aanwezig

Perilex stopcontact verplaatsen

Graag laat ik mijn perilex aansluiting verplaatsen. Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alleen is de plek niet meer correct. Ik wil graag het stopcontact ongeveer 2 meter verplaatst hebben. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 2 m (waar deze moet komen), nu zit die op 5 m. Wij hebben geen kruipluik. Ik woon in een appartement op de middelste verdieping. Het gaat via denk ik een nieuw geplaatst muurtje. Ik geloof dat deze huidige perilex aansluiting nog voldoet.

Vervangen van meterkast

Nieuwe meterkast met montage daarnaast dienen er extra groepen tbv keukenboiler 9 automaten 1P+N 16 amp 1 hoofdschakelaar 4P 40 amp 3 aardlekschakelaars

Cat6 internetkabels trekken

Ik wil graag een internet kabel naar de 1e etage trekken. Wij hebben een soort kast waarin allerlei draden en buizen naar boven lopen (niet de meterkast). Ik heb denk ik ongeveer 10 meter kabel nodig.

Garagedeur elektrisch bedienbaar maken

Ik wil mijn garagedeur elektrisch kunnen bedienen en ik ben nu op zoek naar iemand die dit voor mij kan realiseren.

Garagedeur electrisch maken

Ik zoek een deurenspecialist/elektricien die mijn garagedeur elektrisch kan maken. De deur bevindt zich bij een garagecomplex.

Vervangen oude stoppenkast

Ik woon in een oude woning met een zeer oude stoppenkast. Deze week is er een stop vervangen daar deze was doorgeslagen. Echter zou ik graag een afspraak willen wat de kosten zijn om mijn stoppenkast met 12 stoppen te vervangen en advies hierover te ontvangen.

Stopcontacten aanleggen

De zolder wordt opgesplitst in 2 kamers, dit is nu 1 kamer. Er zijn nu 4 opbouw stopcontacten. Deze moeten worden vervangen door 13 inbouwstopcontacten verdeeld over kamer. Allemaal gelijke hoogte 30 cm vanaf grond. Verder moeten er 10 led inbouwspots aangebracht worden. Deze moeten dimbaar zijn. Verder 3 lichtschakelaars aanbrengen.

Groepenkast installeren

Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de bestaande groepenkasten (met uitzondering van de kookgroep die in 2009 is aangelegd en opgeslagen dient te worden voor hergebruik). Vervolgens het plaatsen van een nieuwe 3-fase installatiekast met 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars 30 mA en 8 installatieautomaten 16A. Daarna het plaatsen van een lege kast naast de installatiekast en herplaatsen van de kookgroep. Aanpassen van de afgaande leidingen en aansluiten op de installatieautomaten.

Kookgroep en Perilex aansluiting plaatsen

Ik wil mijn stopcontact laten vervangen door een inbouw Perilex stopcontact (is aanwezig). Hiervoor wil ik een extra groep laten aanleggen in de meterkast, die zich ongeveer 1,5 à 2 meter van het stopcontact bevindt.

Netwerkkabels en extra stopcontacten door laten trekken

Ik wil netwerkkabels (UTP CAT-6) van de meterkast door laten trekken naar een aantal kamers. De buizen liggen er al dus het gaat om de kabels doortrekken en afwerken. Het gaat om 8 netwerkkabels en 10 extra stopcontacten (5 kabels met allebei 2 stopcontacten) verspreid over de begane grond en 2 verdiepingen.

Nieuwe aardpen laten slaan

De 'oude' uit 2011 is verroest en te kort gebleken. Er dient nu een nieuwe met 6 meter diepte geslagen te worden. Zowel bij ons als bij onze buurman uitvoeren.

Spotjes laten plaatsen

Graag wil ik wat inbouw spotjes laten plaatsen op verschillende plekken in huis. Keuken: 2 stuks Gang: 2 stuks Overloop: 2 stuks Badkamer: 2 stuks Kleine kamer: 2 stuks Het zijn allemaal plafonds van gipsplaat bevestigd aan dwarsbalken. Er zijn al verlichting/stroompunten aanwezig.

Hoofdzekering vervangen

Vervangen van 1 hoofdzekering 25 ampere i.v.m. defect. Door iem. Met zegelrecht (doorbranden door onhandigheidje in de groepenkast)

Stopcontact in badkamer maken

Wasmachine moet vervangen. Deze werkt met trekkoord. Schijnt niet goed te zijn. Graag stopcontact in badkamer voor wasmachine en droger.

Meterkast verplaatsen

Wij zouden graag de meterkast verplaatsen/vervangen. De meterkast willen wij graag in de gang plaatsen. Er moet dus een nieuw meterkast aangelegd worden en alles moet verlegd worden. De mantelbuizen moeten aangelegd worden. De werkzaamheden buiten het huis zijn al aangemeld. Ik verneem graag een globale schatting van de kosten.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Het elektriciteitsverbruik van 2 personen komt uit op 7200 kw per jaar!! Dit klopt volgens mij niet en zoek daarvoor iemand die dit voor mij kan nakijken en oplossen.

Lampen monteren en controleren

Ik wil 9 lampen monteren. Ik wil een aantal ingebouwde lampjes checken.

Extra groep maken voor elektrische terrasverwarming

We hebben een veranda en daarin moet een extra wandcontactdoos worden gemaakt in het plafond. Die wcd moet een aparte groep krijgen omdat daar een terrasverwarming gaat komen van 3000 watt.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen het leidingwerk voor twee buitenlampen in een muur (zie foto) gefreesd hebben, en een lamp voor onder een boom aanleggen. Dit moet in de keuken aangesloten worden op een bestaande schakelaar. Liefst een dimmer. Dit willen we voordat de tuin opnieuw aangelegd wordt.

Aardpen slaan bij een appartement

Betreft een appartement op de eerste woonlaag, eronder bergingen en garages. Bouwjaar 1960. Er is nu geen goede aarding. Wel een meter met aardlekschakelaar. Ik wil dat in orde laten maken. Wil graag weten wat de kosten van een aardpen slaan zijn en of je dan op eerste woonlaag het elektriciteitsnet buitenom daarop kan aarden.

Krachtstroom aanleggen naar de schuur

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen naar de schuur. Aansluiting en kabel van meterkast (door kruipruimte en dan in de tuin ingraven door klant) naar de schuur, de afstand is ongeveer 18 meter, ik kan het graafwerk et cetera doen en de kabel in de kruipruimte en tuin leggen. Het gaat om het deskundig monteren in de meterkast en de schuur en dat inclusief materiaal.