Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor uitbreiden groepenkast met kookgroep:

Uitbreiden groepenkast met kookgroep

Uitbreiden huidige groepenkast met extra kookgroep (2 fasen).
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiden groepenkast met kookgroep uit heel Nederland:

uitbreiden groepenkast

huidige groepenkast heeft 6 groepen en deze moet naar 8 of 9 ivm airco en nieuwe keuken en inductiekookplaat

Renovatie van onze woning

Hierbij stuur ik u een beknopte toelichting op de gewenste verbouwing van mijn huis. Het gaat om de voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe keuken en het vervangen van de vloer in de badkamer en de WC. Ik zou de werkzaamheden graag uit laten voeren in grofweg de 2e helft van juni. Het gaat dus om 2 sub-projecten: 1. De voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, dit gebeurt door een keukeninstallateur. Belangrijk hier is dat de keuken van de ene naar de andere kant van de voorkamer zal worden verplaatst. Onder andere moeten er hiervoor leidingen worden verlegd, moet er een stukje muur worden gesloopt, moet de groepenkast worden uitgebreid en moet er e.e.a. gestuct worden. Ik zal zelf de oude keuken slopen/afmonteren. De vloer zal van tevoren worden opengemaakt zodat er gemakkelijk toegang is tot de leidingen. 2. De vloer van de badkamer en de WC: tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe vloer(tegels) leggen. Onderstaand in meer detail, bijgevoegd ook een aantal foto’s ter ondersteuning: 1 Aannemer > Keuken voorbereidingen (volledige zijde voorkamer, ca. 5m) A Slopen vitrinekast B Aanbrengen leidingen (gas, water, electra) C Afmonteren leidingen in keuken D Nieuw gat boren in de gevel voor afzuigkap (diameter 150mm) E Bestaand gat in gevel dichtmaken (diameter 150mm) F Electra uitbreiden t.b.v. verlichting keuken G Stucen wanden H Groepenkast uitbreiden 2 Aannemer Badkamer & WC A Oude vloer slopen ca. 7-8m2 B Vloer egaliseren ca. 7-8m2 C Nieuwe vloer leggen ca. 7-8m2 Ik verneem graag de uw indicatieve offerte (uren * prijs / materiaal), doorlooptijd en planning van de werkzaamheden, en zo mogelijk referenties van afgeronde projecten. Zie bijgevoegd bestand met opdrachtbeschrijving en foto's

Groepenkast uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast uit laten breiden omdat iik elektrisch ga koken. Het moet fase 2 worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vervangen van electra

Electra gehele woning vervangen incl uitbreiden groepenkast ( van 3 naar 10 groepen) 20 nieuwe stopcontacten, 20 nieuwe schakelaars.

Uitbreiding groepenkast

Groepenkast uitbreiden met 7 extra groepen ivm nieuwe keuken en zonnepanelen en op termijn voor elektrisch rijden. Na deze uitbreiding zal Stedin kunnen omzetten naar een 3 fase aansluiting

Vernieuwen groepenkast

Huidige groepenkast vervangen en verder uitbreiden. Nog 2 extra groepen erbij en gereed maken voor elektrisch koken en bedrijfs gereed maken voor elektrisch rijden.

Controle en waarschijnlijk uitbreiden groepenkast

Controleren of groepenkast nog aan de hedendaagse standaard voldoet, eventueel moderniseren / vervangen. Adviseren over elektranet, in het bijzonder de zolder, waar we een kamer willen bijmaken. Indien noodzakelijk groep bijplaatsen en beschikbaar maken op de zolder.

Nieuwe keuken / extra stroompunten & groepenkast uitbreiden

Begin juli wordt bij ons een nieuwe keuken geinstalleerd waarvoor wij hoogstwaarschijnlijk uitbreiding van de groepenkast nodig hebben in verband met nieuwe inbouwapparatuur. Tevens zouden we voor de keuken een aantal extra stroompunten willen laten aanleggen voor verlichting in bovenkastjes, koelkast en enkele extra stopcontacten. Graag zouden wij een offerte hiervoor willen aanvragen. Alvast vriendelijk bedankt.

3 extra stroomgroepen ( ruimte al aanwezig in kast )

We hebben nu 4 stroomgroepen en willen dat uitbreiden naar 8. 1 daarvan moet gereserveerd worden tbv de zonnepanelen. Er zouden nog 3 aangelegd moeten worden en voorzover ik het kan beoordelen is daar ook ruimte voor in de huidige groepenkast.

1 fase groepenkast uitbreiden met 2 kookgroepen

2 kookgroepen aanbrengen en een perilex stopcontact aanleggen achter de plint van de keuken voor een inductieplaat. De afstand van de groepenkast naar de kookplaat is ca 2,5 meter) De 2e kookgroep is voor een toekomstige sauna met een 1 fase (2 x 230V) kachel. Ik vermoed dat er een

Partners

Partners van Casius