Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Beverwijk of directe omgeving.

562 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra, meterkast verplaatsen, een stopcontact verplaatsen, meterkast, bedrading en overige elektra renoveren, nieuw elektra aanleggen, vervangen electra installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Beverwijk:

Uitbreiden groepenkast met kookgroep

Uitbreiden huidige groepenkast met extra kookgroep (2 fasen).

vervangen groepenkast + elektra keuken + evt aardpen

Mijn woning uit de jaren 30 heeft ook nog elektra uit de jaren 30 lijkt het. Ik wil de meterkast vervangen, elektra in de keuken en een aardpen laten slaan. ik ben wel gebonden aan een budget dus naar uw oordeel kan ik aan de slag met 1 of meerdere van deze zaken.

Aanbrengen voeding voor buitenunit airco

Ik wil graag elektriciteit aanbrengen op het dak garage voor buitenunit airco. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Groepenkast vervangen

Ik wil namens de VvE onze groepenkast laten vervangen in onze centrale E-ruimte.

Vervangen elektra

Graag laat ik de elektra vervangen door het gehele huis inclusief serre en schuur. Nu lopen er nog stalenbuizen, denken we. Stoppenkast vervangen voor nieuwe groepenkast met 5 groepen. Hoeft niet een voor inductie, we zitten op gas. het huis is uit 1929. De oude stoppenkast graag afvoeren. We krijgen pas 20 december de sleutel van het huis.

Extra groepen plaatsen

Er moeten twee extra groepen worden aangelegd ten behoeve van extra stroom in de tuin. (1 voor de heater en 1 voor zwembadverwarming) Deze groepen moeten worden aangesloten op kabels die we in de voortuin laten ingraven

Vervangen alle electra in de woning

Al het electra moet opniew worden aangelegd. Vanaf binnenkomst in de woning, nieuwe stoppenkast incl krachtstroom en daarna al het leidingwerk door de woning. Drie verdiepingen, Woning is 120 m2.

Krachtstroom aansluiten

Ik heb een perilex / krahcstroom nodig i.v.m. inductie fornuis aanschaffen.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan, eventueel in kruipruimte bereikbaar onder voordeurmat. Deze grenst op 2 meter van de groepenkast. (Bereikbaar via kruipruimte) Aardpen kan ook buiten in de steeg. Bereikbaar via buitenmuur langs rioolbuis eventueel. Daarnaast offerte vernieuwen groepenkast, 1 fase 7 groepen.

Uitbreiding groepenkast met 2 fase schakelaar

Omdat ik wil koken op een inductiekookplaat moet mijn groepenkast aangepast worden met een 2 fasenschakelaar. Ook moet er een leiding met wandcontactdoos voor deze inductiekookplaat aangebracht worden. De meterkast heeft genoeg ruimte en de lengte van de leiding van de groepenkast naar de Perilex wandcontactdoos bedraagt ongeveer 2 meter. Meterkast zit aan de andere kant van de muur waar de kookplaat komt.

Vervangen van gedateerde meterkast

Het vervangen van de meterkast. Momenteel hebben we een antieke meterkast met de witte stoppen. Binnenkort wordt er een nieuwe keuken geplaatst met elektrische kookplaat en vaatwasser dus dat moet in orde zijn daarvoor. De meterkast is aan vervanging toe en het moet ook voldoen voor de nieuwe keuken.

Elektrische groep bijplaatsen

In onze meterkast is in 2012 een nieuwe groepenkast gemonteerd met zes groepen. Nu moet er voor onze nieuwe keuken een nieuwe groep in deze kast bij voor een aansluiting van de oven. Het zal plaats vinden na 24 maart als de oude keuken verwijderd wordt.

De aardpen-waarde aanpassen

Aardpen waarde te hoog. Ik zoek een elektricien die de waarde van 178 naar 166 kan brengen.

Elektra volledig vernieuwen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Het gaat om 10 tot 12 nieuwe groepen die geplaatst moeten worden. Één aansluiting voor krachtstroom en daarnaast nog wat werk.

Nieuwe stoppenkast met extra groep

Ik wil de elektra aanpassen in de woning. De bestaande stoppenkast wil ik vervangen en 1 extra groep moet erbij.

Aantal groepen uitbreiden ten behoeve van de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken en het gaan koken op inductie en het aanleggen van 1 of 2 nieuwe stopcontacten in de keuken wil ik graag nieuwe groep of groepen aan laten leggen.

Gehele meterkast vervangen

Meterkast vervanging. Wij willen een woning kopen die heeft een oude meterkast die vervangen moet worden zonder aardlekschakelaar en zonder hoofdschakelaar. Wat zou dit gaan kosten hoeveel groepen heeft gemiddeld een tussenwoning nodig en wat zou het ongeveer gaan kosten incl installeren.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Graag wil ik mijn groepenkast laten vervangen. De huidige kast heeft 4 groepen en is verouderd. Tevens wil ik een extra groep in de nieuwe kast.

Volledige elektra in de woning vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarbij en elektra vervangen moet worden. Het gaat om het volgende: - Woonkamer met 2 lichtpunten, 3 stopcontacten en 2 schakelpunten - Gang met 1 lichtpunt en schakelpunt - Gang boven met 1 lichtpunt en schakelpunt - 2 Slaapkamers met 2 lichtpunten, 2 stopcontacten en 2 schakelpunten Daarnaast willen wij de groepenkast laten vervangen door een nieuwe kast met 8 groepen.

Aarding testen en certificeren in een nieuwe woning

Ik heb in eigen beheer een woning gebouwd. Daarbij heb ik de aarding op de wapening van de fundering geplaatst. De energieleverancier vraagt mij nu om een certificaat. Daarom wil ik de aarding laten testen en certificeren door een daartoe bevoegde elektricien. Ik hoor graag vooraf even wat hiervoor de kosten zijn.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een thuisnetwerk. De woning heeft 4 ruimtes en maken wij gebruik van KPN met UTP. Ook de wifi is slecht. Graag wil ik alle ruimtes late bekabelen.

Groepenkast en tussenmeter plaatsen

Een bedrijfspand wordt gesplitst in twee delen. Er dient een tussenmeter en groepenkast in de rechter ruimte van het bedrijfspand te worden geplaatst. Meteen naast de huidige meterkast. Hierop worden de bestaande TL-lampen aangesloten (inclusief een aan/uit schakelaar) en wandcontactdozen (3 stuks). Tevens moet er aantal groepen vaststaan (3 groepen, 1 voor de verlichting, 2 voor de WCD's ).

Vervangen van elektrakast

Wij hebben nu een groepenkast met 4 groepen. Er zal een nieuwe kast geplaatst moeten worden met 6 a 7 groepen. Hier ontvang ik graag advies over.

Stroom aanleggen in garage

Offerte voor nieuwe aansluiting garagebox, garage staat niet bij eigen huis, zodat er ook bij de netwerkbeheerder een aansluiting aangevraagd dient te worden. Betreft het plaatsen en aansluiten van de stoppenkast, zodat ik later zelf bijvoorbeeld verlichting, stopcontacten en bijvoorbeeld een acculader op kan aansluiten.

Groepenkast ombouwen naar 3 fasen

Ombouwen groepenkast van 1 naar 3 fase.