Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bennebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bennebroek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bennebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bennebroek of directe omgeving.

118 klanten uit Bennebroek bevelen een bij Casius in Bennebroek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bennebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, complete Installatie in en nieuw bouw, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast+keukengroep vervangen, groepenkast uitbreiden naar 3 fasen, nieuwe meterkast, vervangen stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bennebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bennebroek:

Vervangen stoppenkast

Het gaat om het vervangen van de meterkast en mogelijk uitbreiden hiervan (in overleg). Ik heb nu 6 groepen en wil eventueel ook al rekening houden met elektrisch koken en rijden. Ik heb al wel zonnepanelen. Ik heb ook een extra groep in de schuur zitten.

Tuinverlichting aanleggen en herstellen

In onze tuin van ongeveer 12 x 5 zijn diverse kabels voor in totaal 5 lichtpunten. Er is kortsluiting in 3 daarvan, de andere 2 werken. Dit willen wij laten herstellen.

Vervanging van de groepenkast

We willen graag overstappen op inductiekoken. Onze huidige groepenkast is daar denk ik niet geschikt voor, en is ook verouderd, 1980. Volgens mij hebben we nu een 1x25A aansluiting en die zal aangepast moeten worden naar een 3x25 A. Daarnaast zal dan de groepenkast vervangen moeten worden. Op dit moment hebben we 5 groepen, waarvan er 3 achter een aardlekschakelaar. In de nieuwe groepenkast minimaal 6 groepen en een 3 fasen groep om de inductiekooplaat op termijn op te kunnen aansluiten. Gaarne advies/offerte hoe de ombouw het beste kan gebeuren, moet eerst de aansluiting omgebouwd worden naar 3x25 of moet eerst de groepenkast vervangen worden Communicatie bij voorkeur via mail, ik ben overdag telefonisch slecht bereikbaar. Ik heb deze vraag ook via het contactformulier op jullie website proberen te versturen, maar het bericht lijkt niet verzonden te worden.

Stopcontacten aanpassen en toevoegen

De oude opbouwstopcontacten verlagen van 1.10 meter hoogte naar circa 30 cm hoog. Inbouwstropcontacten plaatsen. En waarschijnlijk wat extra stopcontacten plaatsen. De woning is 11 meter lang en circa 5 meter breed. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. In elke slaapkamer wil ik 8 stopcontacten. In de badkamer drie en op de overloop drie. In de woonkamer zijn alle wanden van beton. In de woonkamer op meer plekken dubbele stopcontacten, circa 16 in totaal en in de keuken iets van 6 stopcontacten. Graag een indicatie van de kosten. Per september krijg ik de sleutel van de woning.

Keukenkastverlichting vervangen

Keukenkast verlichting (driehoekjes 4 stuks) vervangen door 4 nieuwe (rond). De verlichting is aangesloten op het netwerk, bedrading is aanwezig.

Kabels trekken en afmonteren

Waar de kabel van de tv het huis in komt in de woonkamer, ziet er niet uit. De contactdoos waar de kabel uitkomt is stuk. In deze contactdoos zit ook de telefoonaansluiting. Deze moet in geheel vervangen worden en opnieuw aangesloten worden. Eventueel wil ik ook netwerkkabels door het huis laten trekken, eventueel waar vroeger de kabel van de tv naar boven liep. Graag het beste materiaal gebruiken.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

In verband met verplaatsen voordeur door verbouwing jaren 30 huis moet onze meterkast wellicht verplaatst. Ca. 5m langs zelfde gevel. Wellicht moet de meterkast ook met 1 of 2 groepen worden uitgebreid.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen. Deze is niet aanwezig in de woning.

Aardpen slaan bij de voordeur

Wij zijn op zoek naar een collega bedrijf voor het slaan van een aardpen bij de voordeur ten behoeve van een nieuwe verdeelkast in de woning waarin alles achter de aardlekschakelaars geplaatst wordt.

Tuinverlichting repareren

Met de hevige regelval is de tuinverlichting uitgeslagen. Alle 5 de lampen doen het niet meer. Deze moet gerepareerd worden. Ben redelijk zeker van waar het probleem zich bevindt, waarschijnlijk in 2 van de 5 lampen. Bedrading ligt nu ondergronds.