Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stoppenkast inclusief aardlekschakelaar vervangen:

Stoppenkast inclusief aardlekschakelaar vervangen

Vervangen van de huidige stoppenkast voor twaalf groepen met aardlekschakelaar. (Huis recentelijk gekocht, overdracht na de zomer). Er is een aardlekschakelaar, deze mag ook vervangen worden.
Onze klant uit Beets (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoppenkast inclusief aardlekschakelaar vervangen uit heel Nederland:

Elektra en groepenkast vervangen

Mijn stoppenkast van mijn nieuwe woning is verouderd en er mist een aardlekschakelaar. Tijdens het bouwkundig rapport kwam dit eruit en was er kans in de toekomst op brandgevaar. De kast heeft nu 4 groepen en wij denken aan het plaatsen van 4 bij 5 groepen.

Aardlekschakelaar installeren

Aardlekschakelaar plaatsten. Die is er nu niet. Wat gaat dat kosten om aan te leggen en evt een nieuwe stoppenkast voor 6 aanwezige stoppen.

Stoppenkast moderniseren

Ik wil een aardlekschakelaar op 3 à 4 groepen aanbrengen. Ik kan even een foto sturen.

Vervanging van de oude stoppenkast

Graag zie ik een offerte tegemoet voor het vervangen van een stoppenkast. Er zijn nu tien groepen zoals ik het zie met een drie fasen aansluiting. Er zit ook een aardlekschakelaar in.

Stoppenkast met aardlekschakelaar vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een stoppenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar.

Stoppenkast verplaatsen en aardlek aanleggen

Het gaat om het verplaatsen van de groepenkast en aanleggen van een aardlekschakelaar in de groepenkast. De groepenkast zit nu in een vast kast in de woonkamer, maar deze wordt verwijderd. De groepenkast moet naar de overkant van de gang liefst naast de water- en gasmeter. Wellicht is er ook een extra groep nodig naar de keuken.

Extra groep aan laten leggen

In verband met een electrische oven wil ik een bestaand stopcontact op een aparte groep in de stoppenkast laten plaatsen. Volgens mij zitten er twee aardlekschakelaars in mijn huidige stoppenkast en zitten er 2 groepen per aardlekschakelaar. Er kan nog maximaal 1 groep bij in de kast voor zover ik het kan beoordelen. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn. Vriendelijke groet, Ynse

Groepenkast vervangen

Huidige 4x porselein, stoppenkast vervangen voor 6 groepenkast inclusief de aparte stop die er nu zit voor 6 zonnepanelen. Inclusief stopcontact en of beltrafo? Inclusief centrale schakelaar en aardlek zoveel als nodig. Er is al wel een aardlekschakelaar maar wellicht verouderd.

Stoppenkast in meterkast vervangen

De bestaande meterkast heeft 5 groepen en 1 aardlekschakelaar. Wij willen deze oude meterkast laten vervangen voor een nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. Wij zouden graag willen weten wat de kosten gaan worden. Wij kunnen niet goed zien of het een fase 1 of fase 3 meterkast is. Het betreft de meterkast in de woning die wij vanaf 4 januari gaan kopen. Om die reden hebben wij niet de volledige informatie.

Aardpen slaan en aardlekbeveiliging aansluiten

Een aardpen slaan en montage en installatie in de groepenkast inclusief een aardlekbeveiliging. Er is een 'nieuwe' stoppenkast in met aardlekschakelaar.

Partners

Partners van Casius