Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpennen slaan:

Aardpennen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen slaan op 2 locaties. Er moet 1 pen aan de waterkant van max 25A geslagen te worden en 1 pen ten behoeve van de loods van max 25 A.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpennen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan bij woningen

Ik wil graag 3 aardpennen laten staan. Het gaat om 3 woningen naast elkaar.

Aardpennen slaan

Ik zou graag 2 aardpennen laten slaan, één voor de meterkast en de andere voor een aparte audiogroep.

Aardpennen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan voor twee garages. Ik wil namelijk stroom laten aanleggen in beide garages.

Aardpennen slaan voor nieuwbouw / bouwstroom aansluiting

Het betreft hier 3 afzonderlijke aardpennen op 3 kavels op nieuwbouwproject 't zand te Roosendaal. Graag totaalprijs maken voor het slaan van 3 afzonderlijke aardpennen. Grondsoort onbekend.

Aardpennen slaan

Ik wil graag bij 2 huizen een aardpen laten slaan. De woningen staan in dezelfde staat waarbij de meterkast op 1.5 en 2 meter afstand staan, gemeten vanaf de voordeur.

Aardpennen slaan voor bedrijfspand

Ik ben op zoek naar een elektricien die totaal 6 aardpennen voor een drietal gebouwen kan slaan, omdat de aarding van deze panden niet juist is. In de huidige situatie zijn de drie panden aangesloten op een staalconstructie die gedeeld wordt met 9 andere panden, ieder met zijn eigen nutsaansluiting.

Aardpennen twee nieuwe woningen laten slaan

Hebben twee nieuwe woningen met 2 meterkasten gemaakt in een bestaand gebouw. Alles is reeds aangesloten maar we moeten nog een aardpen laten slaan. Wellicht is 1 aardpen voldoende omdat de meterkasten 'met de rug' tegen elkaar liggen en de appartementen op de begane grond liggen tegen elkaar aan.

Aardpennen slaan / aanbrengen

Heb een kavel met 2 app en moet 2 aardpennen laten plaatsen.

Aardpen slaan bij meerdere woningen

Ik wil op meerdere locaties in Eindhoven aardpennen laten slaan. Het gaat om zeker 6 woningen. Deze zitten allemaal in dezelfde straat.

Prijs voor slaan van meerderen aardpennen

Voor de verbouwing van een oude school moeten een aantal nieuwe aardpennen geslagen worden. We zijn nog in overleg of we per schacht een pen laten slaan of dat we deze intern doorverbinden. Het betreft 7 schachten met in totaal 13 meterkasten. De hoogste groep is B16A. Graag ontvang ik van u een prijsopgave per aardpen zodat we zelf nog even kunnen rekenen of het interessanter is intern door te verbinden of om per schacht een pen te slaan.

Partners

Partners van Casius