Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Badhoevedorp of directe omgeving.

350 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto, groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Badhoevedorp:

Krachtstroom aanleggen en gebruiksklaar maken voor de keuken

Ik zoek een elektricien die krachtstroom kan realiseren in mijn meterkast en hier een kabel van kan trekken naar de keuken. De meterkast en keuken bevinden zich op dezelfde verdieping op ongeveer 3 meter afstand van elkaar.

De stoppenkast uitbreiden en overige elektra werkzaamheden

Ik ben opzoek naar een elektricien die 2 groepen kan plaatsen in de meter kast. Deze groepen zijn voor buiten (stopcontact al aanwezig). Los daarvan moet er ook een aardedraad naar de badkamer worden aangelegd. (elektriciteit is al aanwezig). Ik ben op zoek naar een partij die hier mee kan helpen.

Aanleg 16 ampere fornuisgroep

Ik ben op zoek naar een elektricien voor de aanleg van een 16 ampère fornuisgroep plus een perilex stopcontact.

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers: 2 wandschakelaars, 4 wandcontactdozen en 6 inbouwspots per kamer realiseren, in totaal 3 kamers. Graag op aparte groepen aansluiten, hoofdmeterkast is op dezelfde verdieping aanwezig.

Elektrisch fornuis en oven aansluiten en elektra verzorgen tbv inductie koken

Ik heb het volgende fornuis besteld en geleverd gekregen zonder stekker, een AMICA fornuis SHC 11595 E met een keramische kookplaat en deze moet geïnstalleerd worden. Het betreft een woning waar ook een gasaansluiting bestaat en al langere tijd elektrische gekookt wordt. Er moet een perilex aansluiting komen en mogelijk een aanpassing van de meterkast. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 4 meter Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Automaten in de groepenkast aansluiten

Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om 2 automaten te leveren en aan te sluiten in de groepenkast. De voorbereidingen heb ik al uitgevoerd. De draden liggen op de groepenkast.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de oude groepenkast. Nieuwe groepenkast 15 groepen. Oude groepenkast heeft 12 groepen verdeeld over verschillende kastjes. Gebeurt wegens plaatsen van een nieuwe keuken.

Aardpen slaan

Slaan van een aardpen t.b.v. de nieuwe groepenkast. Hij mag in de kelder. Gat door de afdekvloer heen boren. Graag ook een meetrapport.

Vervangen en uitbreiden groepenkast

De groepenkast werkt prima maar is wat verouderd (zie foto). Wij willen deze laten vervangen en daarnaast ook uitbreiden met extra groepen, in totaal circa 8 tot 10, denk ik? Graag hoor ik, liefst per mail, wat dit zal kosten.

Aardpennen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen slaan op 2 locaties. Er moet 1 pen aan de waterkant van max 25A geslagen te worden en 1 pen ten behoeve van de loods van max 25 A.

Lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in een woonkamer/eethoek van een appartement. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij hebben nu een groepenkast met 5 groepen. Deze wil ik graag laten vervangen door een nieuwe kast met 10 of 12 groepen. Hier ontvangen wij graag advies over.

Internet kabel door de kruipruimte laten leggen

Ik wil 2 internetkabels cat 6a (snelheid 10 gigabit) laten leggen door de kruipruimte van de meterkast naar de woonkamer en studeerkamer, beide ca 15 m lang. Met stekker te monteren aan beide uiteinden. Kruipruimte is ruim, voor een deel mogelijk vochtig. (Mijn huidige kabels zijn cat 5 en te traag; ze liggen los in de kruipruimte)

Aardelektrode slaan

Ik zoek een bedrijf wat voor mij bij mijn klant een aardpen kan slaan, inclusief meetrapport, in Amsterdam oud-zuid.

Elektra aanleggen in meerdere hotelkamers

In een bestaand pand (14 meter x 14 meter, bouwjaar 1991) worden door middel van metaal studwanden hotelkamers gemaakt. Voor in totaal 13 kamers (ook op andere verdiepingen) moet elektra worden aangelegd. En dat moeten zo'n 5 contactdozen per kamer en 4 lichtpunten zijn.

Groepenkast en alle bedrading vervangen in een woning uit 1980

Wij zitten in het aankooptraject van een grote hoekwoning uit bouwjaar 1980. Het elektra is daar verouderd en er zit nog een ouderwetse stoppenkast in. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen van een elektricien wat de kosten ongeveer zijn voor het vernieuwen van de groepenkast, vervangen van alle bedrading in de woning en maken van CAT-6 aansluitingen in elke kamer. Op een later moment kan ik u dan uitnodigen voor het maken van een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Internetkabel naar boven doortrekken

Mijn zoon heeft een gamecomputer gekocht, maar met Wifi is het downloaden en spelen een ramp. Met bekabeling zou beter zijn. Ook mijn dochter klaagt wel eens dat het Wifi soms weg valt. We hebben al versterkers, maar die helpen niet. Aangezien we het "doortrekken" wel mooi en goed weggewerkt willen hebben laten wij het graag aan vakmensen over zodoende de aanvraag voor een offerte.

Groepenkast en overig elektrawerk vervangen

Ik wil dat de groepenkast vervangen wordt (8 groepen, geen krachtstroom). Daarnaast vervangen van 2 dubbele stopcontacten en de bedrading in schuur inclusief het aanbrengen van een nieuw lichtpunt.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag de meterkast 'verplaatsen' door deze een kwartslag te laten draaien.

Sleuven laten frezen in betonnen plafond en muur

In de woonkamer wil ik 4 wandcontactdozen van 1 meter naar 30 cm boven de vloer laten infrezen, inclusief 4 ronde gaten waar de dozen in gaan. Achter de kast wilik ook 4 gaten laten boren en doorfrezen vanaf het onder punt van ongeveer 1.5 meter.

Ouderwetse stoppenkast vervangen

De oude stoppenkast met 4 stoppen wil ik graag laten vervangen. In de nieuwe kast dienen er ook 4 stoppen te komen inclusief de aardlekschakelaar.

Aarding geeft een rare waarde

Mijn ketel is al 2 keer de printplaat van stukgegaan en de cv monteur meet hier een hoge waarde. Dus weet nu niet of de aardpen niet goed geslagen is. Dat wil ik nagekeken hebben.

Extra groep voor droger aanlegen

Ik heb in de woning een traditionele groepenkast, maar bij de droger aanzetten slaan mijn stoppen door. De woningbouw wil niks voor mij doen en de kosten zijn voor mij. Ik vraag me af hoeveel zoiets zal kosten om groep aan te maken in mijn meterkast.

Intercom met Comelit deuropener aansluiten

Ik heb een appartement op de eerste etage waar de oude telefoon van de intercom is verwijderd. Ik heb een nieuwe Comelit deuropener gekocht, maar die heeft de bedrading op een andere plek zitten dan de oude. Daardoor weet ik niet precies hoe ik dit moet aansluiten. Ik roep hier graag de hulp bij in van een professional.

Elektra verleggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verleggen van de elektra in het washok, 1 stopcontact. Daarnaast wil ik de elektra laten controleren door de gehele woning en eventuele problemen op late lossen.