Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Badhoevedorp of directe omgeving.

352 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Badhoevedorp:

Verplaatsen contactdoos en loze leiding

Ik ben op zoek naar iemand voor het verplaatsen van een contactdoos en een loze leiding van 2 meter door betonmuur. - Loze leiding maken van 80 cm lang. - Loze leiding maken van verdieping 1 naar verdieping 2. Leggen jullie ook UTP kabel aan? Dan graag ook 5 cat6 utp kabels doortrekken via loze leidingen.

Nieuwe E-aansluting door Liander voorbereiden

Ik heb een nieuwe e-aansluiting aangevraagd bij Liander (3 x 25A). Onze woning en die van de buren worden namelijk gesplitst. Er dient bij mij dus een nieuwe groepenkast aangelegd te worden. E.e.a dient voorbereid te zijn voor Liander daadwerkelijk de nieuwe kabel binnen brengt. Ik overleg graag met de elektricien hoeveel groepen het moeten worden. En hoe de omzetting tzt moet gebeuren.

Groep bij plaatsen

Ik heb een inductie plaat op 220 v gekocht maar denken dat er overbelasting gaat komen als wij ook de oven tegelijk willen gebruiken en daarom denken wij dat het verstandig is om een groep er bij te laten plaatsen.

Meterkast aanpassen/vervangen

I.v.m. plaatsing zonnepanelen moet mijn meterkast voldoen aan de huidige NEN1010 norm met minimaal 2 aardlekschakelaars. Mijn huidige meterkast heeft 1 aardlekschakelaar op 6 groepen en 3 groepen die nergens op zijn aangesloten. Bijgaand 2 foto's. Doorlaatwaarde van de meter is 3x25 ampère.

Leidingen aanleggen voor wandlampen

In een nieuwbouw woning willen we vanaf een bestaand wandcontactdoos de electra leiding doortrekken naar 2 wandlampen, er moet 1 schakelaar tussenkomen. Dit willen we op 3 plekken doen. Dus 3 keer 2 wandlampen met schakelaar. 1 van de 3 wanden is een betonnen muur, de andere 2 wanden zijn gipswanden. De muren zijn behangklaar en we willen graag dat ze weer behangklaar worden afgeleverd. De situatie heb ik geprobeerd te schetsen in de bijlage.

Stopcontact bijplaatsen in meterkast

Ik wil graag een extra stopcontact in de meterkast laten plaatsen.

Glasvezel kast verplaatsen naar de meterkast

In de woonkamer is er een grote kast voor de glasvezel. Die moet ongeveer 2-3 m verplaatst worden naar de meterkast.

Krachtstroom aanleggen en gebruiksklaar maken voor de keuken

Ik zoek een elektricien die krachtstroom kan realiseren in mijn meterkast en hier een kabel van kan trekken naar de keuken. De meterkast en keuken bevinden zich op dezelfde verdieping op ongeveer 3 meter afstand van elkaar.

De stoppenkast uitbreiden en overige elektra werkzaamheden

Ik ben opzoek naar een elektricien die 2 groepen kan plaatsen in de meter kast. Deze groepen zijn voor buiten (stopcontact al aanwezig). Los daarvan moet er ook een aardedraad naar de badkamer worden aangelegd. (elektriciteit is al aanwezig). Ik ben op zoek naar een partij die hier mee kan helpen.

Aanleg 16 ampere fornuisgroep

Ik ben op zoek naar een elektricien voor de aanleg van een 16 ampère fornuisgroep plus een perilex stopcontact.

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers: 2 wandschakelaars, 4 wandcontactdozen en 6 inbouwspots per kamer realiseren, in totaal 3 kamers. Graag op aparte groepen aansluiten, hoofdmeterkast is op dezelfde verdieping aanwezig.

Elektrisch fornuis en oven aansluiten en elektra verzorgen tbv inductie koken

Ik heb het volgende fornuis besteld en geleverd gekregen zonder stekker, een AMICA fornuis SHC 11595 E met een keramische kookplaat en deze moet geïnstalleerd worden. Het betreft een woning waar ook een gasaansluiting bestaat en al langere tijd elektrische gekookt wordt. Er moet een perilex aansluiting komen en mogelijk een aanpassing van de meterkast. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 4 meter Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Automaten in de groepenkast aansluiten

Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om 2 automaten te leveren en aan te sluiten in de groepenkast. De voorbereidingen heb ik al uitgevoerd. De draden liggen op de groepenkast.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de oude groepenkast. Nieuwe groepenkast 15 groepen. Oude groepenkast heeft 12 groepen verdeeld over verschillende kastjes. Gebeurt wegens plaatsen van een nieuwe keuken.

Aardpen slaan

Slaan van een aardpen t.b.v. de nieuwe groepenkast. Hij mag in de kelder. Gat door de afdekvloer heen boren. Graag ook een meetrapport.

Vervangen en uitbreiden groepenkast

De groepenkast werkt prima maar is wat verouderd (zie foto). Wij willen deze laten vervangen en daarnaast ook uitbreiden met extra groepen, in totaal circa 8 tot 10, denk ik? Graag hoor ik, liefst per mail, wat dit zal kosten.

Aardpennen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen slaan op 2 locaties. Er moet 1 pen aan de waterkant van max 25A geslagen te worden en 1 pen ten behoeve van de loods van max 25 A.

Lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in een woonkamer/eethoek van een appartement. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij hebben nu een groepenkast met 5 groepen. Deze wil ik graag laten vervangen door een nieuwe kast met 10 of 12 groepen. Hier ontvangen wij graag advies over.

Internet kabel door de kruipruimte laten leggen

Ik wil 2 internetkabels cat 6a (snelheid 10 gigabit) laten leggen door de kruipruimte van de meterkast naar de woonkamer en studeerkamer, beide ca 15 m lang. Met stekker te monteren aan beide uiteinden. Kruipruimte is ruim, voor een deel mogelijk vochtig. (Mijn huidige kabels zijn cat 5 en te traag; ze liggen los in de kruipruimte)

Aardelektrode slaan

Ik zoek een bedrijf wat voor mij bij mijn klant een aardpen kan slaan, inclusief meetrapport, in Amsterdam oud-zuid.

Elektra aanleggen in meerdere hotelkamers

In een bestaand pand (14 meter x 14 meter, bouwjaar 1991) worden door middel van metaal studwanden hotelkamers gemaakt. Voor in totaal 13 kamers (ook op andere verdiepingen) moet elektra worden aangelegd. En dat moeten zo'n 5 contactdozen per kamer en 4 lichtpunten zijn.

Groepenkast en alle bedrading vervangen in een woning uit 1980

Wij zitten in het aankooptraject van een grote hoekwoning uit bouwjaar 1980. Het elektra is daar verouderd en er zit nog een ouderwetse stoppenkast in. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen van een elektricien wat de kosten ongeveer zijn voor het vernieuwen van de groepenkast, vervangen van alle bedrading in de woning en maken van CAT-6 aansluitingen in elke kamer. Op een later moment kan ik u dan uitnodigen voor het maken van een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Internetkabel naar boven doortrekken

Mijn zoon heeft een gamecomputer gekocht, maar met Wifi is het downloaden en spelen een ramp. Met bekabeling zou beter zijn. Ook mijn dochter klaagt wel eens dat het Wifi soms weg valt. We hebben al versterkers, maar die helpen niet. Aangezien we het "doortrekken" wel mooi en goed weggewerkt willen hebben laten wij het graag aan vakmensen over zodoende de aanvraag voor een offerte.

Groepenkast en overig elektrawerk vervangen

Ik wil dat de groepenkast vervangen wordt (8 groepen, geen krachtstroom). Daarnaast vervangen van 2 dubbele stopcontacten en de bedrading in schuur inclusief het aanbrengen van een nieuw lichtpunt.