Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Assendelft of directe omgeving.

261 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Assendelft:

Uitbreiden meterkast

Uitbreiden met 1 extra groep en 1 nog vrije groep in gebruik nemen

Plaatsen muurspots

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen en aansluiten van ca 10 muurspots tegen de buitenmuur. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Extra stopcontact aanleggen

Graag willen wij een extra stopcontact op zolder. Het gaat om een dubbele stopcontact inbouw in een betonnen muur 6 meter verderop van een bestaande stopcontact. (Zie tekening) Graag wil ik weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn.

Electra voorbereiden nieuwe keuken en meerdere lichtpunten aanleggen

Opdracht bestaat uit aanleggen stroom voor volgende apparatuur: - Falcon fornuis (nexus 90 inductie) - stoom magnetron Miele - Quooker - vaatwasser - afzuigkap - koel/vries combi - 3 lichtpunten, gefreesd in muur - voorbereiden van 4 stopcontacten - optioneel: 2 lichtpunten in woonkamer gefreesd in muur Waarschijnlijk is al veel elektra aanwezig, maar zijn deze verbindingen doorgetrokken naar de huidige keuken. De nieuwe keuken komt dichterbij de meterkast te staan. Er komt ongeveer 1 m tussen de kookplaat en de meterkast te zitten. Er is geen kruipluik aanwezig. De huidige bewoners van het huis hebben toen ter tijd de keuken verplaats naar een plek waar wij het niet willen hebben, dus er is waarschijnlijk al veel elektra aanwezig. Ik zou graag in de eerste week van februari willen beginnen. Wellicht is het handig als er even iemand komt kijken. Hopelijk kan u met bovenstaande gegevens een prijsindicatie geven.

Aardpuls slaan nieuw bedrijfspand

Ik wil graag een aardpuls slaan in een nieuw bedrijfspand van 135m2. Er is geen aardlekschakelaar aanwezig en de grondsoort is niet bekend.

Aansluiting bouwkast

Ik heb een bouwkast waar ik een aansluiting voor nodig heb.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil een uitbreiding van de meterkast realiseren voor elektrisch koken, zonnepanelen en een laadpaal. Ik zou graag willen weten wat hierbij komt kijken en wat ik nodig heb.

Elektrapunten en extra groepen aanmaken

- 6 wandlamp aansluitingen maken, 5/8 pijp laten uit de muur op 176 cm hoogte. - 2 schakelaars op de muur ter behoeve van de wandlampen. - 2 groepen extra inclusief WCD op de vloer van de keuken. 1 voor de Quooker, en de andere is omdat er nu maar 1 wcd op een groep zit voor de inductieplaat.

Groepenkast vervangen/uitbreiden

Ik wil graag de gehele groepenkast laten vervangen. De groepen moeten uitgebreid worden en verzwaard worden van 1 x 35 ampère naar 3 x 35 ampère. Ook wil ik wat ruimte voor toekomstige apparaten.

Aanleg extra groep voor droger

Wat kost het om een nieuwe groep te laten aanleggen door u. Ik heb nu 1 stopcontact in het washok waar mijn wasmachine staat maar wil ook mijn droger hier aansluiten. Ik hoor graag van u. Met vr gr

Wandverlichting en extra lichtpunt op zolder maken

Graag reactie per mail. Ten behoeve van mijn nieuwbouwwoning wil ik op zolder graag een extra lichtpunt (moet vermoedelijk in de wand). Tevens in de woonkamer wandverlichting op een aantal plekken aanleggen. Er zijn geen voorbereidende werkzaamheden gedaan in de woning voor het verplaatsen dan wel extra aanleggen. Gaat om begin mei.

380 Volt aanleggen in de keuken en op zolder

Ik heb in de keuken 2 x 380 nodig, misschien ligt er al 1, maar kan ik die ook splitsen of moet er een nieuwe kabel gelegd worden en ik heb op zolder ook 380 Volt nodig. Neem contact met me op via email of telefoon.

Groep bij laten plaatsen

Voor de tuinelektra wil ik 1 groep laten bij plaatsen in de groep kast. Er is nog een uitsparing over. Mijn groepenkast is van het merk Hager.

Plafondlamp in keuken ophangen

Wegens revalidatie ben ik niet in staat om zelf goed een Gamma lamp trioplaat plaque trio te bevestigen en aan te sluiten.

Gehele groepenkast vervangen

Ik heb een kast met 12 groepen, graag wil ik deze laten vervangen voor een nieuwe met 8 groepen, 4 groepen kunnen vervallen of gecombineerd met andere groepen. Kunt u laten weten wat dit kost?

Cat7 netwerkkabel laten trekken

Ik wil vanaf mijn meterkast een kabel, door een loze leiding, trekken naar een wandcontactdoos in de woonkamer. Kabel volledig werkend opleveren dus incl. patchen en testen. De kabel is reeds aanwezig, de overige spullen niet. Uitvoeren graag voor 14 november en mailen heeft de voorkeur.

Doortrekken van internetkabels

Ik heb een (nieuwbouw)huis uit 2007. Er zijn bij de bouw circa 7 loze pvc-leidingen geplaatst. Daarin loopt een zwarte draad maar die zit vast. Deze leidingen + draad komen allemaal uit in de meterkast. 1 pvc-leiding komt aan de andere kant uit op zolder (2de etage). Ik wil hier 1, of indien mogelijk 2 UTP-kabels doorheen hebben, maar de zwarte draad zit vast en ook de trekveer komt zowel vanaf de meterkast als vanaf de zolder op den duur niet verder. Ik weet vanaf de meterkast niet welke pvc-leiding naar zolder gaat.

Krachtstroom aansluiten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aansluiten van een kabel voor krachtstroom. Ik heb al een 3 x 25A aansluiting. In de meterkast zijn nog 2 plekken vrij voor automatische zekeringen. Er ligt al een kabel tot in de meterkast, deze hoeft er alleen maar op aangesloten te worden.

UTP-kabel naar zolder trekken

Ik wil graag een UTP kabel tussen de zolder en de meterkast laten trekken, de kabel en een loze leiding is aanwezig. Ik heb het zelf geprobeerd maar de trekveer blijft ergens achter hangen.

Groepenkast verplaatsen

Het verplaatsen van de groepenkast binnen de meterkast met een afstand van een maximaal 1 meter. Ik wil de smeltzekering naast de Kw/h meter. Tevens ontvang ik graag separaat een offerte voor vervangen smeltveiligheid 1 x 35 Ampere naar 3 x 25 Ampere. Er is een foto beschikbaar.

Meterkast vernieuwen en verplaatsen

In ons nieuwe huis willen we de meterkast vernieuwen en verplaatsen (de helft van de meterkast gaat nog op reguliere stoppen). De meterkast willen we graag ongeveer 3 meter verderop onder in de berging onder de trap maken. Kunt u een indicatie van prijzen hiervoor toesturen?

Inbouwspots monteren

Graag wil ik twee inbouwspots laten monteren in mijn woonkamer. In het plafond zijn 2 elektriciteitspunten voor plafonnières en op deze 2 plekken zou ik inbouwspots willen. Ik denk dat de bestaande gaten misschien nog verder moeten vergroot. Het betreft een betonnen plafond. De spots heb ik reeds. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

COAX- en UTP-kabel trekken

Coax kabel en evt lan-verbinding door buis trekken van slaapkamer naar zolder. Buis en gaten zijn al aanwezig.

Aardpen slaan na aanpassen waterleiding

Aardpen tbv verplaatsen watermeter

Elektrakabel naar buiten en aparte groep aanleggen

Tbv laden electrische auto moet er een kabel van de meterkast naar buiten getrokken worden + plaatsen waterdicht stopcontact + aparte groep in meterkast + aan/uitschakelaar binnen. Kruipruimte aanwezig.