Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Ankeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Ankeveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Ankeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Ankeveen of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Ankeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Ankeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ankeveen:

Aardpennen slaan voor bedrijfspand

Ik ben op zoek naar een elektricien die totaal 6 aardpennen voor een drietal gebouwen kan slaan, omdat de aarding van deze panden niet juist is. In de huidige situatie zijn de drie panden aangesloten op een staalconstructie die gedeeld wordt met 9 andere panden, ieder met zijn eigen nutsaansluiting.

UTP-kabel trekken

In verband met een overstap van KPN draadloos naar Vodafone thuis moet ik UTP kabels trekken in huis. Kan iemand mij een indicatie geven van de kosten hiervan en hoe lang dit duurt. Het zou gaan van de meterkast, onder de grond naar een kastje achter in huis. En vanaf dat kastje beneden naar de bovenverdieping via een verwarmingsbuis. Graag bij bellen na 17:00 aub, mits mogelijk.

Kabel naar 1ste verdieping en zolder laten trekken

Ik heb Ziggo en wil graag ook op de slaapkamer en de zolder tv kunnen aansluiten op de kabel. Wat zijn de kosten incl. BTW, werk, materiaal en netjes afgewerkt?