Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanleggen stopcontact badkamer:

Aanleggen stopcontact badkamer

Ik wil een stopcontact hebben in de toilet ruimte dat is zo'n 3 meter van de meterkast vandaan, ik woon net in deze woning en heb geen idee hoe de elektra bedradingen lopen hier.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen stopcontact badkamer uit heel Nederland:

Aanleggen van twee dubbele buitenstopcontacten

Het aanleggen van 2 buiten stopcontacten. 1 aan de buitenkant van de schuur (waarbij elektriciteit uit de schuur gehaald kan worden) en 1 aan de buitenkant van de geïsoleerde tuinkast. (ook daar zit een stopcontact) De 12 volts tuinverlichting ligt er al maar moet daar uiteindelijk op aangesloten worden met een timer ertussen. (we hebben alle spullen in huis)

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Stopcontact aanleggen

2 stopcontacten aanleggen in bestaande woning

Stopcontact aanleggen in bestaande badkamer

Ik zou graag een stopcontact in de badkamer aan laten leggen. Tegens zitten voor twee derde van de hoogte van de muur er op. Het gaat om een muur waarop in de slaapkamer die er tegen aan ligt al een stopcontact zit. Ik zou graag weten met wat voor een kosten plaatje rekening gehouden moet worden. Het liefst een dubbele contact doos enkel is ook prima. Opbouw is prima. Alvast bedankt.

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Eind juni wordt onze nieuwe keuken geleverd (evt uitloop mogelijk). We willen graag de ruimte gereed maken zodat de nieuwe keuken kan worden geplaatst. Dit houdt in: demonteren en afvoeren huidige keuken (3.8 m), verplaatsen leidingen en stopcontact en aanleggen extra groep. Een overzicht van waar de aansluitpunten moeten komen is al aanwezig.

Stopcontactdoos aanleggen in WC

Het is een woning uit 1960, ik woon onlangs in het huis en heb geen idee waar de bedradingen lopen. Ik zou een geaard stopcontact willen aanleggen in de WC.

Perilex stopcontact

Ik wil graag een perilex stopcontact laten aanleggen vanuit de meterkast naar zolder voor de wtw unit wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?? Er is al een bestaande wtw maar deze gebruikt alleen 230 en heeft geen perilexstekker

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Nieuw stopcontact ten behoeve van spa-bad buiten aanleggen

Voor de installatie van een spa-bad is een stopcontact (stekker blauw CEE 220 V, 16 ampere), nodig op een aparte groep die aan de buitenkant van ons huis geplaatst moet worden. Meterkast heeft voldoende capaciteit. Kruipruimte aanwezig.

Stopcontact aanleggen

Goedemorgen, graag willen wij een extra stopcontact aansluiten in onze voorraadkast i.vm. gebruik printer. In de kast is een lamp aanwezig en evt zou vanuit de keuken stroom getapt (geboord) kunnen worden. Ik hoor graag wat de prijs hiervan is. Mvg, Chantal

Partners

Partners van Casius