Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen meterkast:

extra groepen meterkast

We denken aan een kleine sauna buiten. Het minimale vermogen van de benodigde kachel is 3,6 kW. Misschien zijn er twee groepen nodig. Het dichtstbijzijnde stopcontact binnen maakt onderdeel uit van veel gebruikte groep en is hierdoor niet geschikt. Daar vlak naast loopt een loze leiding met een interneverbinding die ik niet gebruik. Misschien kunnen hier twee groepen worden aangesloten. Een andere optie is in de berging waar een stopcontact is aangesloten op dezelfde groep. Deze zou ook kunnen worden gebruikt. (ik weet niet of twee groepen door een buis kunnen. afstand eerste optie is ca. 10 meter. tweede optie is ca. 20 meter
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen meterkast uit heel Nederland:

Uitbreiden groepenkast en kabel trekken naar keuken

Betreft om het uitbreiden van mijn meterkast met 2 groepen ten behoeve van koken op inductie. Vanaf de meterkast moeten de draden langs plafond door muurtje naar de keuken (max 3 meter). Inductieplaat is een 7,4Kw plaat.

Vervangen electra en nieuwe stoppenkast

Electra in hele huis vervangen. Bouwjaar huis is 1949. Huidige meterkast met 2 groepen vervangen. Afmetingen: woonkamer: 6.90 x 3.48 m. keuken: 2.40 x 1.70 m. slaapkamer voorzijde: 3.49 x 2.88 m. slaapkamer achterzijde: 3.92 x 3.49 m. kleine slaapkamer achterzijde: 2.75 x 1.68 m. badkamer: 1.68 x 1.00 m. vliering: 5.29 x 3.02 m.

Aardpen slaan

aardpen slaan op de plek van de meterkast in woonhuis. Meterkast en vloer zijn eruit gesloopt. Aarding is bedoeld voor een groepenkast met 10 groepen van 16A op 3 aardlekschakelaars. Wellicht krachtstroom of kookgroepen in de toekomst.

2 á 3 groepen erbij maken

2 á 3 groepen erbij maken in de meterkast die naar de keuken lopen.

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van meterkast met 8 groepen en telefoonaansluiting. Geen gas. Verplaatsing is naar andere plek in de hal ongeveer op 2 meter afstand van de huidige plaats.

Vervangen electra

Electra gehele woning, nieuwe meterkast groepen uitbreiden.

Uitbreiden bestaande kast met 3 groepen en aardlek

Ivm aanschaf nieuwe keuken en in de toekomst airco wil ik een betere verdeling van de verbruikers.ik heb nu 7 groepen (stots schakelaars 16 A.) De groepen zijn al bedraad en liggen in de meterkast om aangesloten te worden

Nieuwe veilige meterkast aanpassen

Mijn meterkast Voldoet niet aan de NEN1010 norm. Er zijn niet genoeg aardlekschakelaars. Tevens zijn de groepen flink verouderd. Er is ook niet genoeg ruimte om de schakelaars van de zonnepanelen te plaatsen, die ik op het oog heb. Ik wil een offerte voor een toekomstbestendige veilige meterkast met 8 groepen plus PV groep en kookgroep.

2 Groepen bijmaken in de meterkast

2 extra groepen plaatsen. 1 voor boiler en 1 voor infraroodpanelen

Groepenkast geschikt maken voor 3 fase aansluiting

Ik zou graag mijn groepenkast geschikt willen maken voor een 3 fase aansluiting. De 3 fase aansluiting installeert de netbeheerder. Ik heb deze verzwaring van de aansluiting aangevraagd, hiervoor dient de bestaande meterkast te worden voorbereid i.v.m. een keuken renovatie. Momenteel betreft het 8 groepen en een Enphase relais voor de zonnepanelen. Ook graag advies over de aansluiting voor de keuken om een fornuis met inductie aansluiting te plaatsen. Het bevindt zich op de begane grond.

Partners

Partners van Casius