Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen electra:

Verplaatsen electra

Graag zou ik willen informeren wat een kosten indicatie is voor het verplaatsen van een meterkast op de begane grond van een appartementsgebouw in Amsterdam. Het gaat om het 1m horizontaal verplaatsen van de kast, aansluitingen zouden eventueel via de vloer/kruipruimte kunnen. Ik hoor het graag.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen electra uit heel Nederland:

Aanbrengen en verplaatsen electra

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht die volgend jaar opgeleverd wordt. De aannemer heeft ook een electra bedrijf ingeschakeld en daar hebben wij een offerte van gekregen. Graag willen wij een offerte hebben van 1 of meerdere partijen. De offertes zal ik meesturen.

Interne woning verbouwing

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in mijn woning kan uitvoeren. Keuken: wasemkap afvoer kanaal naar buiten realiseren. Keuken plafond verlagen met inbouw spots.Radiator plintverwarming plaatsen. Hal/keuken muur: nieuwe muur plaatsen met schuifdeur. Oude deur kozijn dicht maken. Design radiator verplaatsen. Trapkast: muur trap kast verwijderen en onderkant trap aftimmeren. Hierbij komt het nodige leiding werk voor het verplaatsen van de radiator en electra. Alles stuc klaar afwerken, alles zal zelf gedemonteerd worden op de trapkast na omdat beoordeel moet worden wat mogelijk is om een gedeelte van de muur te behouden. Bij mij is niet bekend of de trap ook gedragen word door de gibo muur.

Verplaatsen meterkast

Wij willen de meterkast van de gang naar de direct aansluitende schuur laten verplaatsen en een extra electra groep ivm inductie koken/oven.

Uitbouw woning

Uitbouw woonkamer 3 x 5,5 meter. Heipalen bestaan reeds. Bestaande kozijnen verplaatsen. Uitbouw moet voorzien van electra en radiator. Metselwerk.

Complete meterkast verplaatsen

complete meterkast moet verplaatst worden niet ver ongeveer 1 meter gaat dus om gas water electra en communicatie

Verplaatsen electra

We willen graag een offerte opvragen voor het verlagen van verschillende stopcontacten in de woonkamer en advies over de groepenkast voor nieuwe apparatuur in de keuken. Tevens advies over het eventueel plaatsen van een lichtknop bij de trap voor licht op de eerste etage. Alvast bedankt!

Vervangen van electra

Meterkast verplaatsen, vernieuwen met extra groep voor inductiekookplaat. Stroom naar de boven verdieping bevind zich in verlaagd plafond. Graag willen wij geïnformeerd worden hoe dit anders te maken zodat het oude balken plafond weer zichtbaar wordt.

Vervangen van de electra

Wij hebben deze woning (Zwolseweg 445 te Wenum-Wiesel) aangekocht, foto's op Funda geven een goede indicatie van de woning. De oplevering is gepland op 15-06-2020. Wij willen de complete electra vervangen, inclusief de groepenkast, en mogelijk tuinverlichting aanleggen (voor en achter). Ook een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatsen of bijplaatsen etc. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor deze klus. Planning uitvoering is ongeveer een week na oplevering, dus in de week van 22-06-2020.

Uitbouw keuken

Wij willen de achterzijde van onze woning uitbouwen en de keuken daarnaartoe verplaatsen. Het betreft een oppervlak van 5 bij 4 meter en komt aan 1 zijde aan de garage. De keuken plaatsen we zelf. Het verwijderen van de huidige keuken zullen wij zelf doen. Wel is het omleggen van waterleidingen en electra noodzakelijk. Ook zouden wij graag een daklicht in het plafond willen. Wij horen graag van u, bvd!

Electra klus, stopcontact verplaatsen en infrezen

Stopcontact verplaatsen en infrezen.

Partners

Partners van Casius