Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen stopcontact:

Verplaatsen stopcontact

In onze nieuwbouwwoning moet een stopcontact verplaatst worden. Het gaat om een dubbele wandcontactdoos die vanwege een tekenfout van de aannemer niet op de goede plek zit. De aannemer wil het probleem alleen niet oplossen, dus moeten wij het nu zelf regelen. De muur moet dus open en weer dicht. Ik ben ook bezig om een schilder te contracteren. De spatplaat zal tijdelijk worden verwijderd door de keukenleverancier.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen stopcontact uit heel Nederland:

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Verplaatsen internet wandcontactdoos (binnen 1 meter)

Oude wandcontactdoos van oude telefonie aansluiting hangt een internetkabel los aan vast op het midden van de wand. Wil deze graag en verplaatsen en ter vervanging een nette nieuwe internet wandcontactdoos eventueel mét stopcontact indien mogelijk

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Eind juni wordt onze nieuwe keuken geleverd (evt uitloop mogelijk). We willen graag de ruimte gereed maken zodat de nieuwe keuken kan worden geplaatst. Dit houdt in: demonteren en afvoeren huidige keuken (3.8 m), verplaatsen leidingen en stopcontact en aanleggen extra groep. Een overzicht van waar de aansluitpunten moeten komen is al aanwezig.

Verplaatsen van stopcontact

Ik zou graag 1 stopcontact naar links verplaatsen zodat mijn bed in de slaapkamer mee naar links kan. Nu komt het hoofdbordt tegen het stopcontact aan. Het liefste zou ik dit zonder frezen doen.

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Graag zouden wij de badkamer gedeeltelijk renoveren en bruikbare zaken laten zitten of hergebruiken. - Douche cabine willen we graag vervangen door inloopdouche - Afhankelijk van de kosten ook wc vervangen door hangend toilet - Tegels vervangen - Lichtknop van trektouwtje naar schakelaar verplaatsen. - Stopcontact maken - Radiator toevoegen en aansluiten - Badkamermeubel en bad kan blijven. - Alle kranen kunnen blijven (kranen van bad, douche en badkamermeubel) Afhankelijk van de kosten ook wc beneden aanpakken in dezelfde stijl (tegels, hangend toilet, kraantje vervangen)

Een stopcontact verplaatsen

Graag één stopcontact verplaatsen (zit nu laag bij de plint, maar moet op minimaal 1,18 hoogte komen i.v.m. plaatsing nieuwe koelkast (die 91 cm breed is), die precies van muur tot muur loopt. Koelkast past, maar het stopcontact zit dan in de weg! Vandaar dat deze hoger of op een ander plaats wil.

Stopcontact verplaatsen dus frezen en muur weer dichten

Stopcontact verplaatsen in muur + freezen en dichtmaken. 40 cm

Nieuwe stopcontacten plus verzwaren meterkast

verplaatsen stopcontact, maken nieuwe stopcontacten tbv keuken, verzwaren meterkast, vervangen oud stopcontact

Draagmuur verwijderen

Omdat het een draagmuur is zal er waarschijnlijk eerst een constructietekening gemaakt moeten worden. Tevens moet de cv thermostaat, kachel en een stopcontact verplaatst worden. Het afwerken zoals het stucen e.d. wordt zelf geregeld. De werkzaamheden zijn dus; constructietekening, verplaatsen elektra en cv, verwijderen draagmuur met deurkozijn, en plaatsen ijzeren balk. Oppervlakte is 7 m2

Vervangen elektra, uitbreiden groepen

Hallo, we hebben net een jaren 30 woning gekocht en deze moet volledig gerenoveerd worden.We willen graag alle elektra vervangen en het aantal groepen uitbreiden. Daarnaast moeten we alle stopcontact punten verplaatsen en uitbreiden. Woning heeft 3 verdiepingen en is in totaal 140 m2.

Partners

Partners van Casius