Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanleggen 3 fase kabel en/of aansluiting en aansluiten en ophangen van lichtrails:

Aanleggen 3 fase kabel en/of aansluiting en aansluiten en ophangen van lichtrails

Wij hebben een eigen zaak in het centrum van Amsterdam en daar moet voor een 3 fase kabel worden gelegd voor de friteuse dei we daar hebben. Deze aansluiting moet worden gemaakt in de keuken. Ook moer er rails voor de verlichting worden aangesloten en opgehangen. Er hoeft volgens mij niets uit de keuken eerst te worden verwijderd hiervoor. De keuken is gewoon op de begane grond.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen 3 fase kabel en/of aansluiting en aansluiten en ophangen van lichtrails uit heel Nederland:

Aanleggen 2e fase + 2 fase groep (inductie kookplaat)

In de meterkast (Ruimte genoeg) - 2e fase aanleggen (Vanuit hoofd aansluiting) - 2 fase groep aanleggen Ik zorg zelf ervoor dat de kabel (5x2,5mm2) van de keuken in de meterkAst komt.

3 fase stroom aanleggen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 3 groepen, een 3 fase zekering en 2 aardlekschakelaars. Liander sluit 11 juni mijn 3 fase aansluiting aan.

Nieuw elektra aanleggen

Ik wil graag van het gas af en ben aan het berekenen wat financieel haalbaar is. Wat is er nodig: - 3 fase meterkast (8 groepen waarvan 2 krachtstroom) - 20 stopcontacten - 6 lichtschakelaars (4 dimmers) - bekabeling In de bijlage zit een foto van de oude meterkast. Hopelijk is dit voldoende informatie om een kosten indicatie te maken.

1 fase groepenkast uitbreiden met 2 kookgroepen

2 kookgroepen aanbrengen en een perilex stopcontact aanleggen achter de plint van de keuken voor een inductieplaat. De afstand van de groepenkast naar de kookplaat is ca 2,5 meter) De 2e kookgroep is voor een toekomstige sauna met een 1 fase (2 x 230V) kachel. Ik vermoed dat er een

Krachtstroom aanleggen

Ik wil elektrisch koken en daarvoor is een 2 of 3 fase stroom nodig. De aansluiting is nu een 'normale aansluiting'. Er zijn nu vier groepen van 16 Ampere.

Aanleggen extra groep voor keuken

Ivm het verplaatsen van de keuken en de wens om elektrisch te gaan koken willen wij een extra groep in de meterkast en ten minste 2 fase stroom laten aanleggen

Extra groep 2 fase voor inductie aanleggen en aansluiten inductie op groepenkast

Graag laat ik extra groepen 2 fase voor inductie koken aansluiten en aanleggen. Graag ook een perilex aansluiting erbij. Ik heb een kruipluik en er moet ongeveer 10 m aan kabel worden gelegd. In juni/ juli wil ik beginnen.

Aardlek/doos vervangen/kabel trekken

Hierbij de werkzaamheden en fotos. Meterkast: 1. Doos rond zekeringen opnieuw aanleggen, huidige doos is niet origineel en zit niet goed vast. Image 2. Drie stekkers aanleggen in meterkast 3. Aardlek aanleggen, er is een aarde aanwezig maar nog geen aardlek 4. Kroonsteentje verwijderen (zie foto), betreft een fase draad maar de vorige bewoner heeft de aarde draad gebruikt. Image Badkamer: 1. Kabel trekken van lamp naar ventilator gat zodat deze samen met de lamp aan/uit gaat 2. Aardkabel van schakelaar doortrekken naar lamp en ventilator

Aanleggen krachtstroom/fase 3

Voor de sauna hebben we krachtstroom nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vernieuwen groepen kast

wij laten onze huisaansluiting opwaarderen naar 3 x 25 amp, de groepenkast moet daar op aangepast worden, graag alles nieuw. 1 x 25 ampere gaat naar de aansluiting van de auto(deze is 1 fase), twee x 25 amp voor de overige groepen, op dit moment hebben we 8 groepen waarvan er drie groen zijn en voorzien van aardlek schakelaar. Liander komt binnenkort de stroom aanleggen.

Partners

Partners van Casius