Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe intercom laten plaatsen:

Nieuwe intercom laten plaatsen

Wij willen binnen onze VvE 3 van de 4 appartementen voorzien van een intercomsysteem (hebben nu alleen een deuropener). De bedrading (2 draads) stamt nog uit jaren ‘30 en moet hoogstwaarschijnlijk vervangen worden). Wij zouden dit graag op korte termijn gerealiseerd willen hebben.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe intercom laten plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen

Deuropener plaatsen, intercom plaatsen voor 3 appartement met 1 gezamenlijke voordeur

Elektrische deuropeners incl intercom plaatsen

Graag laat ik een elektrische deuropener incl. intercom installeren in een binnenstadspand, waar de bediening op 2- en 3-hoog moet komen. Er zit al een elektrische deuropener, maar het systeem werkt niet. Stroom is aangelegd, ik weet niet wat stuk is. Ik wil een goed systeem hebben. Het slot functioneert prima, maar het oude systeem moet weg: dus een nieuwe telefoon en een nieuwe intercom. Voor de 1e verdieping zal de aansluiting van de telefoon naar voordeur van het pand ongeveer 2 m naar binnen en 5 m omhoog uitkomen. Alles bij elkaar zal het een meter of 7 zijn. Voor de 2e etage kan er bij wijze van spreken door plafond heen een kabel worden getrokken, dus dat is ook wel 6/ 7 m zijn, maar ik weet niet hoe dit gaat.

Installeren van een nieuwe deurbel en intercom

Wij zijn een klein VVE die bestaat uit 2 appartementen in Amsterdam. We hebben een oude (17jr) intercom system die wij graag willen vervangen voor iets moderns met beeldscherm bjv. Zouden jullie ons kunnen een offerte sturen inc. installatie (oude verwijderen en de nieuwe plaatsen)? Bedankt,

Intercom van woonhuis vervangen

Intercom van mijn koophuis werkt niet meer. Deze is ook al flink verouderd. Zeer mogelijk moet ik een nieuwe intercom laten installeren. Ik heb geen voorkeur. Hopelijk kan de vakman een intercom leveren en plaatsen.

deurbel video intercom vernieuwen

de bestaand video deurbel is verouderd, waarschijnlijk ook de bedrading. Ik wil nu voor ieder van de 2 appartementen een bedrade intercominstallatie met video laten plaatsen. Graag een andere offerte met 1 intercom en een normale bel.

Plaatsen tuinpoort

We willen graag de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een elektrische poort, met intercom. We hebben al een sierhek met heg. Het gat is op dit moment 5.70 meter.

Portiek dicht maken en intercom installeren

Ik wil een metalen hek laten plaatsen onderaan de trap aan de ingang van ons portiek. Het gaat om een portiek met aan één kant een trap naar boven en aan één kant een gangetje rechtdoor naar de twee woningen aan de begane grond. Idealiter wordt alleen de trap naar boven afgesloten, onderaan de trap en aan de zijkant van de trap richting boven, want op de trappen naar boven is waar overlast wordt ondervonden van onwelkome personen. Hierbij zouden dan ook een bellentableau en brievenbus moeten worden geplaatst voor de vier woningen boven.

Voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen

Ik wil graag een voordeur plaatsen in een woningbouw + 6 brievenbussen + intercom voor 6 woningen. Offerte inclusief materialen. Deur+brievenbussen+intercom

Trappenhuis renoveren in VvE complex

Wij willen graag ons trappenhuis laten renoveren. Het trappenhuis bestaat uit 4 dichte trappen van 16-17 treden ongeveer. De verdiepingen zijn namelijk 3,30 meter hoog van binnen. Dit is wat er moet gebeuren: * vervangen van het tapijt * stucwerk repareren * schilderen van de trappenwanden * verlichting vervangen en bij plaatsen * loos leidingwerk verwijderen * nieuw intercom systeem installeren.

Intercom repareren/vervangen

Ik ben op zoek naar elektricien die de intercom in een pand kan herstellen en een extra intercomaansluiting kan plaatsen. Verdiepingen 1, 2 en 3 kunnen geen geluid naar de voordeur sturen, verdieping 2 ontvangt bovendien ook geen geluid. Op de derde verdieping dient een extra intercomaansluiting geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius