Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 2 groepen bijmaken in de meterkast:

2 Groepen bijmaken in de meterkast

2 extra groepen plaatsen. 1 voor boiler en 1 voor infraroodpanelen
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 groepen bijmaken in de meterkast uit heel Nederland:

Stopcontacten bijmaken en eventueel groepen bijplaatsen

Ik wil in een paar kamers een stopcontact bij laten maken. Eerst moet er gekeken worden of dit mogelijk is met het aantal aanwezige groepen. Misschien moeten ook groepen bijgeplaatst worden. Ik woon in een huurhuis, er zijn te weinig stopcontacten dus ik wil een paar bijplaatsen. Graag eerst iemand langs om te kijken of dit mogelijk is.

Krachtstroom op aparte groep bijmaken

Ik zoek een elektricien die krachtstroom ten behoeve van een zonnebank kan realiseren in mijn meterkast. Er moet waarschijnlijk ook perilex aansluiting komen. Daarnaast moet er een kabel naar de kamer getrokken worden waar de zonnebank komt (1 verdieping omhoog). Wellicht moeten er ook extra groepen komen in de meterkast.

Meterkast vervangen

Het vernieuwen van de bestaande groepenkast door een 3-fasen groepenkast van ABB met 10 lichtgroepen, 3 aardlekschakelaars, 1 fornuisgroep beltrafo 8V/1A incl. 0/1 schakelaar geplaatst in de nieuwe groepenkast. Keuring elektrische installatie 8 t/m 12 groepen incl. Bij goedkeuring een geldig certificaat en verlengde garantie 5 jaar. Het bijmaken van een fornuisgroep, gelijktijdig uitgevoerd. Het bijmaken van 2 aparte groepen voor de wasmachine en droger, aansluiting via de kruipruimte monteren in de trapkast. Dubbele opbouw stopcontacten. Wm/wd moeten tegelijk kunnen draaien (dus apart groepen). Het bijmaken van een aparte groep voor een Grohe Red met voorziening in de keuken. Voldoende geaarde stopcontacten in de keuken aanbrengen. Foto's meterkast die vervangen moet worden en meterkast zoals gewenst kunnen gemaild worden. Het merk moet ABB zijn. Sleuteloverdracht is op 28 juni. Uitvoering werkzaamheden zo snel mogelijk bij voorkeur 1 juli of 2 juli.

Meterkast uitbreiden ivm met nieuwe keuken

Ik wil 3 a 4 groepen laten bijmaken, vanaf meterkast naar nieuwe keuken moeten er leidingen gemonteerd worden.

Electra vervangen

Ik wil de elektra aanpassen in mijn woonhuis. Er moet een nieuwe meterkast komen (zie foto oude). Ook wil ik groepen bijmaken in verband met de nieuwe badkamer. Het gaat om 3 stuks.

Extra groepen bijmaken in een oude meterkast

In verband met een nieuw te plaatsen inductie kookplaat en een oude groepenkast willen we graag 2 extra groepen of een nieuwe meterkast laten plaatsen. Waarschijnlijk moet er ook electra van de kookplaat naar de meterkast worden aangesloten. Wat zijn daarvoor de kosten?

Groepen bijmaken in de meterkast

Ik wil graag 2 groepen bij laten maken in de meterkast. 1 Voor een combi stoomoven en 1 voor een koffiezetautomaat. Het doortrekken naar de stopcontacten (waarvan er op dit moment maar 1 stopcontact is) kan via de kruipruimte en is ook een onderdeel van de opdracht.

Stroomkabel aanleggen naar de schuur

Ik wil 2 groepen bijmaken voor in de schuur in de meterkast.

Vervangen van de meterkast en wat extra elektraklussen

1. Vervanging van de meterkast (nieuwe meterkast moet over 3 fasen aansluiting beschikken en over 8 groepen (huidige meterkast beschikt over 5 groepen. Tevens dient voor de kookgroep (inductie) de elektrische aansluiting te worden aangelegd van de meterkast naar de keuken (afstand <2M); 2. In de aansluiting van de elektriciteit van de schuur zit een storing. Gaarne ontvangen we een offerte om dit te verhelpen; 3 Prijs voor het bijmaken van een stopcontact in de badkamer.

Complete verbouwing van een sushi- / wok-restaurant

Het volgende moet gebeuren voor de verbouwing van een sushi/wokrestaurant: - Gas aansluiting leggen voor wok- en kookfornuis; - Water aansluiting voor wok fornuis,vaatwasser, wasbak, toilet met wasbak en stoomoven; - Afvoer voor schrob water in grond aansluiten op hoofdafvoer; - Afvoer voor vaatwasser, wokfornuis, wasbak, oven, toilet met wasbak; - Electra aansluitingen voor verlichting in keuken en dimbaar in klant gedeelte ,stopcontacten genoeg in keuken op werk hoogte en in bar en paar in klant gedeelte, krachtstroom 2 x, waar groepen bijmaken, vloer antislip maken, 2 muren tegelen tot 1.60 meter hoog ongeveer rest is raam, bar plaatsen van ongeveer 8 meter lang en 1.40 meter hoog doe in een hoek moet lopen. Muur boven tegels stukken. Graag zoveel mogelijk van leidingen en elektra.

Partners

Partners van Casius