Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektrische deuropeners incl intercom plaatsen:

Elektrische deuropeners incl intercom plaatsen

Graag laat ik een elektrische deuropener incl. intercom installeren in een binnenstadspand, waar de bediening op 2- en 3-hoog moet komen. Er zit al een elektrische deuropener, maar het systeem werkt niet. Stroom is aangelegd, ik weet niet wat stuk is. Ik wil een goed systeem hebben. Het slot functioneert prima, maar het oude systeem moet weg: dus een nieuwe telefoon en een nieuwe intercom. Voor de 1e verdieping zal de aansluiting van de telefoon naar voordeur van het pand ongeveer 2 m naar binnen en 5 m omhoog uitkomen. Alles bij elkaar zal het een meter of 7 zijn. Voor de 2e etage kan er bij wijze van spreken door plafond heen een kabel worden getrokken, dus dat is ook wel 6/ 7 m zijn, maar ik weet niet hoe dit gaat.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische deuropeners incl intercom plaatsen uit heel Nederland:

Aanbrengen elektrische deurdrangers en bedieningsknop (2x)

Graag plaatsen van elektrische deuropeners middels deurdrangers en een knop naast de deur waarop gedrukt kan worden. Het betreft 2 deuren, maat deur: 210-93cm

Installeren van automatische deuropeners portiekappartementen

Onze VvE wil de bestaande deuropeners van 3 portiekflats vervangen door elektrische openers zodat de deuren automatisch middels sleutel in het slot alsmede middels een druppel geopend kunnen worden. En aan de binnenkant met een plaat.

Installatie wandcontactdozen

Ten behoeve van het installeren van twee elektrische deuropeners moeten er twee wandcontactdozen geplaatst worden, gevoed vanaf nabij gelegen verlichtingspunten. Ook moeten er over een afstand van ca 1,5 meter een kabelgootje aangelegd worden (langs de deurstijl) voorzien van drie vieraderige signaalkabels, dit t.b.v. elleboogschakelaar, slotschoot en sleutelslot.