Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen en evt uitbreiden meterkast:

Verplaatsen en evt uitbreiden meterkast

Verplaatsen en evt uitbreiden meterkast ivm verbouwing en panelen
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen en evt uitbreiden meterkast uit heel Nederland:

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Eind juni wordt onze nieuwe keuken geleverd (evt uitloop mogelijk). We willen graag de ruimte gereed maken zodat de nieuwe keuken kan worden geplaatst. Dit houdt in: demonteren en afvoeren huidige keuken (3.8 m), verplaatsen leidingen en stopcontact en aanleggen extra groep. Een overzicht van waar de aansluitpunten moeten komen is al aanwezig.

Tuin renovatie

Graag wil ik een offerte voor de renovatie van onze tuin. Een indeling/plattegrond is bijgevoegd. Betere ideeen zijn welkom. Wensen zijn: - bestaande schuur verplaatsen en verkleinen. is van beton platen. - inkijk belemmerende bomen langs schutting. - palmgras, varens, lavendel, hortensia, blauwe regen, geurende bloemen en struiken, hebben onze voorkeur. - onderhoudsvriendelijk, snoeien en grasmaaien is geen probleem. - wellicht het geheel wat ophogen. - bestaande vijgboom evt verplaatsen indien mogelijk.

Sierbestrating verplaatsen en aanleggen

Schuurtje in voortuin verwijderen, tegels in voortuin en achtertuin opnieuw leggen en tuin anders indelen (evt ophogen). Voortuin is 5 x 3, achtertuin is 7 x 6

Keuken gereed maken voor plaatsing | Demontage + leiding/afvoerwerk (+ evt stucen)

Wij hebben een keuken gekocht en het zal waarschijnlijk in augustus, maar uiterlijk in september worden geplaatst door onze keukenboer. Wij willen graag een offerte voor het volgende: 1. Het demonteren van onze keuken, waarbij de "afvoer naar milieustraat" een aparte post is. Wij willen graag afwegen of het zelf gaan doen of door u laat doen. De keukenapparaten worden hergebruikt/verkocht, dus vergt voorzichtigheid. Zie bijlage voor de huidige situatie. 2. Wij moeten een loodgieter inschakelen om de leidingen/afvoer te verplaatsen/verlengen voor onze nieuwe keukenopstelling. De keukenboer heeft wel aangekaart dat de expertise van de loodgieter heel belangrijk is voor de beoordeling of de nieuwe opstelling haalbaar is? Iets met "de vaatwasser wordt niet aangesloten als een knik zit..." geen idee? Zolang zowel de vaatwasser als de afvoer van de spoelbak maar werkt :) Zie bijlage voor nieuwe situatie.\ Als dit na de demontage gelijk gedaan kan worden door dezelfde partij, is dit zeer wenselijk. BONUS: 3. Als u ook ervaring heeft met stucen, muur A (zie tekeningen) waar de bovenkasten hangen moet opnieuw gestuct worden.

Uitbouw achterzijde jaren 30 dijkwoning en bewoonbaar maken verdieping

Wij willen het souterrain van onze jaren 30 dijkwoning uitbreiden met een uitbouw van 4x5,35 meter. Hiervoor moet een stuk van de tuin (18 m2) uitgegraven worden met ongeveer 70cm. Op het dak van de uitbouw willen we een dakterras realiseren van 18m2. Hiervoor moet het balkon op de begane grond/1e verdieping verwijderd worden. In het souterrain (40 m2) e de uitbouw (21m2) willen we de volgende ruimtes realiseren: Woonkeuken, slaapkamer, badkamer, toilet, washok en evt bijkeuken. De muren en de vloer van het souterrain moeten nog afgewerkt worden. We willen de trap tussen het souterrain en de begane grond verplaatsen. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer op de bovenverdieping.

meterkast verplaatsen en kabel buren verleggen

De meterkast moet een kwartslag gedraait worden, de bestaande kabel heeft daar genoeg lengte voor. De meterkast komt op de plek waar nu een deur opening is. Daarnaast loopt de hoofdvoeding van de buren door het plafond vanaf onze hoofdzekeringen. Deze kabel moet anders gelegd worden, dit kan ook goed opgelost worden door via de kelder te gaan, langs onze hoofdvoeding terug de kelder in naar de buren. ik kan evt. wat meer fotos sturen van de kabel maar kan maar een foto oploaden

Keuken gereed maken voor plaatsing

Soort werkzaamheden: 2/3 tal stopcontacten verplaatsen, Stucwerk, verwijderen van huidige plaat/spatrand tegen de muur, Stukje (gips)muur voor de helft verwijderen en netjes afwerken conform tekening. nieuwe afzuigkap alvast installeren. Evt. nieuwe verlichting installeren, waarbij mogelijk infrezen. Betreft een L-vormige keuken, welke vervangen wordt voor een U-vorm. Startdatum: medio 28-05-2020. Week erna wordt nieuwe keuken geplaatst

Uitbouw woonkamer evt badkamer en zolder

Uitbouw van de woonkamer van met een breedte van 5 meter x een lengte van 2.5 meter. Aan de zijkant van de uitbouw een bijkeuken geleidelijk lopend aan de achterzijde van de uitbouw. 3 meter breed en 2 lang. Daarin gebruik makend van het aanwezige kozijn en achterdeur. In de bijkeuken een deur naar de woonkamer. In de bijkeuken graag 4 stopcontacten, een licht punt voor binnen en een voor buiten. Tevens aan de buitenzijde de buitenkraan mee verplaatsen (er is er een aanwezig) en gaarne in de woonkamer ook 4 extra stopcontacten. En de radiator mee verplaatsen. Wij hebben ook grootse plannen voor de zolder en badkamer.

Uitbouw van de woonkamer

Uitbouw woonkamer: Uitbouw van de woonkamer met 2,5 meter. Huis is ongeveer 5 meter breed. Uitbouw met plat dak met bitumen. Evt. voorzien van 2 platte lichtkoepels met zonwering. Harmonica schuifdeuren met ventilatierooster bestaande ut een enkele deur aan de ene en een combinatie deur aan de andere kant in een zwart stalen frame. Metselwerk als constructie Verplaatsen van 2 stopcontacten. Verplaatsen van 2 radiator punten. Verplaatsen van afvoerpunt terras. Verplaatsen en inbouwen in de gevel van buitenkraan. Verplaatsen regenafvoer. Verwijderen van een stuk muur in de woonkamer en verplaatsen van 2 schakelaars. Maat van de te verwijderen muur hoog 2500 mm x breed 650 mm. Evt. stucwerk gehele woonkamer. Het betreft zandgrond, dus de aannemer moet bekijken wat hij met een fundering doet.

Vervangen vlonder terras (verhoogd)

Bestaande situatie: verhoogd vlonderterras van ongeveer 16,5 vierkante meter in totaal (uitgevoerd met hardhouten panelen van 1x1 meter) in achtertuin tegen de gevel van het huis aan. De vlonders die zitten vastgeschroefd op balken die op hun beurt op stapeltjes stenen liggen. De kant die naar de tuin wijst is afgewerkt met dezelfde vlonders. Het terras is niet helemaal rechthoekig, tuin is ongeveer 7,75 m breed, en terras is voor een deel 2 meter breed en op ander deel 3 meter breed. Gewenste situatie: graag vervangen door composiet vlonder terras met composiet planken van het merk WoodComposiet vergrijsd bruin 15 cm breed ribbel. De huidige dragers (balken) zijn verrot en het systeem met de stapeltjes stenen werkt niet goed, dit dient allemaal vervangen te worden). Het terras moet verhoogd uitgevoerd worden omdat er hoogteverschil is tussen de tuin en het huis (30-40 cm). Dichtmaken van de open zijde van het terras dat je vanuit de tuin ziet zodat je niet in een 'donker gat' kijkt als je naar het huis toe kijkt vanaf de tuin. I.v.m. het hoogteverschil moet er in het terras een klein 'trapje' (1 trede) gerealiseerd worden, dat is ook aanwezig in de huidige situatie. Worteldoek ligt al onder het huidige terras en hoeft niet vervangen te worden. Verder: Afvoeren van oude vlonders + balken (stenen mogen eventueel blijven liggen als ze verder niet in de weg zitten van het aanleggen van het nieuwe terras). Wel afvoeren van ongeveer 1/2 kuub aan zakken zand die nog onder het terras liggen (tilwerk kan ik evt. zelf doen indien gewoon container voor de deur wordt gezet). Verplaatsen van 3 buiten-stopcontacten die al onder het huidige vlonderterras bevestigd zijn (kabel is lang genoeg... gaat alleen om het behouden van de stopcontacten). Extra: vervangen van een vierkant vlonderterrasje achterin de tuin van ongeveer 2,60 x 2,60 meter met dezelfde composiet planken. Daar liggen nu ook vlonderdelen van 1 x 1 meter die vast geschroefd zijn op terrastegels van (