Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontactdoos verplaatsen:

Stopcontactdoos verplaatsen

Ik wil graag de stopcontactdoos in betonnen keukenmuur op zelfde hoogte ongeveer 80 cm naar rechts verplaatst hebben in woning in Amsterdam. Doos heeft nu twee stopcontacten en een punt voor knop afzuigsysteem, dus drieluik. Wat zou dat kosten? Afdichten muur kan ik zelf. Eventueel een derde stopcontacten erin dus dan wordt het geen drieluik maar een vierluik. Wat zou dat nog extra kosten? Hoor het graag.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontactdoos verplaatsen uit heel Nederland:

Ik wil van 3 kamers, 2 kamers ...

Ik wil van 3 kamers, 2 kamers maken: sloopwerk van een binnen stenen muur. Afmetingen: 3,5 m x 2,8 m bouwen van 2 muren (geluid geisoleerde muren) voor een extrakamer afmetingen 3,5 m x 2,8 m sloop van 2 deurruimte aan een stenen muur en het maken van 2 deuren inclusief kozijnen 2 x (2m x 1m). Afvoeren van sloopmatriaal. Verplaatsen van een 2 lichtpunten en 2 schakelaar. Plaatsen van een nieuwe lichtpunt met schakelaar. plaatsen van een stopcontactdoos. Plaatsen van een cv radiator.