Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom / stoppenkast / cv:

Krachtstroom / stoppenkast / CV

Wij hebben een nieuwe casco bedrijfsruimte waarin eea moet gebeuren. O.a. - Aanleggen krachtstroom voor diverse houtbewerkingsmachines - nieuwe CV plus radiatoren aanleggen - leidingen voor warm en koud water aanleggen - divers klein electra werk.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom / stoppenkast / cv uit heel Nederland:

Aanleggen krachtstroom

Er moet een beton vloer achter in mn schuur gestort worden, hiervoor heeft het bedrijf krachtstroom nodig, dit heb ik niet in mn huis. Een dieselaggregaat huren kost me 200 euro of zoiets. (Dit hebben die mensen nodig die de vloer komen storten) Ook willen we ooit nog elektrisch koken Wat gaat het kosten om kracht stroom aan te leggen in mijn huis? Ik heb gezien dat er maar 1 zekering zit in mijn stoppenkast

Aansluiten krachtstroom apparaat en aanlegen stoppenkast

Voor het openen van mijn thuisbezorgd restaurant ben ik opzoek naar een elektricien die kan werken met krachtstroom. Er moet een nieuwe stoppenkast komen voor zowel kracht als normale stroom en er moeten 3 apparaten aangesloten worden(2x bakplaat 1x frituur) op krachtstroomm en een extra aansluiting gemaakt worden. Moet gecertificeerd worden aangesloten.

Vervangen stoppenkast

Meterkast moet worden voorzien van een nieuwe groepenkast inclusief 2 extra groepen. 1 krachtstroom incl. kabel naar de keuken en 1 groep voor de airco met een nieuw aan te leggen stopcontact met aarde.

Kracht stroom aanleggen voor de jacuzzi

Beste ik wil krachtstroom omdat ik een jacuzzi krijg, maar mijn stoppenkast is nu 1 fase. Mijn vraag is wat dit kost als ik het door u laat aanleggen.

Extra groep of vervangen van stoppenkast

Offerte en advies over onze stoppenkast. Volgend jaar willen wij onze keuken verbouwen. Wij koken nu op gas en willen naar inductie, waardoor een groep met krachtstroom geplaatst moet worden. Ik heb geen idee of onze meterkast het überhaupt aan kan, of dat het vernieuwd moet worden. We hebben wel een aardlek, 2x zelfs, maar nog wel stoppen.

Krachtstroom aansluiting maken in garage

Graag wil ik in de garage een krachtstroompunt. De stoppenkast in huis is vol, dus mij idee is om een tweede stoppenkost in de garage te maken, voor zowel een krachtstroom punt als de 220v aansluitingen. Zou zelf graag ook een deel aanleggen en de eindmontage door jullie laten willen doen, is dat een optie? Groepenkast in garage 1 groep krachtstroom en 2 groepen 220v.

Vervangen stoppenkast in verband met inductie en perilex

Stoppen/groepenkast vervangen zodat er inductie gekookt kan worden, daarnaast natuurlijk ook een perilex aansluiting in de keuken voor de plaat, ongeveer 3-4 meter vanaf de keuken. Ook graag het verschil in prijs meenemen, wanneer ik eventueel ook een extra krachtstroom zou willen. bijgaand een foto van de huidige situatie.

Vervangen groepenkast en stopcontacten

nieuwe 10 groepen incl aardlek etc. Vervangen bedrading, een 10 tal extra wcd's aanbrengen. jaren 60 woning met oude stoppenkast. ook krachtstroom voor keuken (inductie) , bijkeuken wasdroger, wasmachine en vriezer.

Vervangen alle electra in de woning

Al het electra moet opniew worden aangelegd. Vanaf binnenkomst in de woning, nieuwe stoppenkast incl krachtstroom en daarna al het leidingwerk door de woning. Drie verdiepingen, Woning is 120 m2.

Vervangen alle electra, nieuwe stoppenkast, stopcontacten en krachtstroom

Electra compleet vervangen in een huis uit 1900. Graag alles vernieuwen (220 vierkante meter) en krachtstroom aanleggen. Ook een nieuwe meterkast.

Partners

Partners van Casius