Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast vervangen:

Groepenkast vervangen

Wij hebben een appartement in Amsterdam gekocht met een oude groepenkast. Wij willen deze laten vervangen door een nieuwe groepenkast.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast vervangen uit heel Nederland:

Vervangen groepenkast en elektra keuken

Wij zoeken iemand die een nieuwe groepenkast kan plaatsen en de groepen voor de keuken kan aanleggen. De nieuwe Hager groepenkast hebben we al aangeschaft dus die kan direct geïnstalleerd worden. We horen graag van u!

vervangen groepenkast + elektra keuken + evt aardpen

Mijn woning uit de jaren 30 heeft ook nog elektra uit de jaren 30 lijkt het. Ik wil de meterkast vervangen, elektra in de keuken en een aardpen laten slaan. ik ben wel gebonden aan een budget dus naar uw oordeel kan ik aan de slag met 1 of meerdere van deze zaken.

Vervangen van groepenkast en verplaatsen

Ik wil mijn groepenkast vernieuwen en 2 meter naar rechts verplaatsen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Vervanging groepenkast

Ik wil mijn groepenkast vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe groepenkast + aansluiten

Waarschijnlijk is groepenkast uit 1990 (met 4 stoppen) niet geschikt voor zonnepanelen die wij willen aanschaffen. Daarom wil ik hem laten vervangen.

Vervangen elektra

Elektra volledig vernieuwen en een nieuwe groepenkast van 10 tot 12 groepen Ook aanliggen van extra stopcontacten in de woonkamer en keuken Ook aansluitingen voor bijvoorbeeld oven en vaatwasser. Woningoppervlakte is ongeveer 93 m2, met 3 verdiepingen.

Uitbreiden groepenkast

In mei ga ik mijn keuken vervangen. Ipv op gas ga ik dan op inductie koken. Er is al iemand wezen kijken en die dacht dat er wel 2 of 3 groepen bij moesten (omdat nu eigenlijk ook al te weinig groepen waren volgens hem). Verder is er in de keuken nl een koelvriescombinatie, wasdroogcombinatie, vaatwasser. Mijn vraag is hoeveel zou het bij u kosten om deze extra groepen te maken en aan te sluiten en hoeveel zou het kosten om ook gelijk de hele groepenkast te vervangen?

Complete elektra in woning vervangen

Electra in bijna gehele woning vervangen. Vervangen van groepenkast (3 fase 10 groepen en kookgroep) en het aansluiten van elektra punten t.b.v. leidingschema nieuwe nog te plaatsen keuken. Betreft tussenwoning, 3 slaapkamers en zolder uit 1967.

Groepenkast 1 fase naar 3 fase + 1 x 380v aansluiting vlak bij de meterkast.

Het gaat om: 1. Vervangen 1 fase groepenkast met smeltveiligheden naar 3 fase groepenkast. 2. 380v aansluiting voor oven maken net buiten de meterkast aan de andere kant van de muur, ongeveer 2 á 3 m kabel. Eind april verzwaard Liander de 1 fase aansluiting naar een 3 fase aansluiting, hiervoor moet de 3 fase groepenkast geplaatst zijn. Graag deugdelijk materiaal.

Extra kookgroep plaatsen

Over 6 weken krijgen wij een nieuwe keuken met daarin een inductiekookplaat, daarvoor is het nodig om een kookgroep erbij te maken met 2 fases en perilex aansluiting. De keuken grenst aan de achterkant met de meterkast en de groepenkast is vorig jaar vervangen. Wat zou het kosten als jullie dat voor ons konden doen? Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius