Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 3 lampen op een stroompunt ophangen aan plafond:

3 lampen op een stroompunt ophangen aan plafond

Ik wil hulp bij drie lampen op een stroompunt ophangen aan het plafond. Het gaat om een afstand van ongeveer 150 CM van het stroompunt naar de tafel en 120 cm van plafond naar beneden. De snoeren van de drie lampen zijn nu te kort, dus er moeten ook drie nieuwe snoeren in de fittingen gemonteerd worden. Het plafond heeft een grove korrel, dus een plakstrip gaat denk ik niet werken. Graag dus advies uitbrengen over welk ophangsysteem we kunnen gebruiken. En welke ook advies welke snoeren we moeten kopen. Daarnaast mogen er ook 4 gewone lampen worden opgehangen. Alle stroompunten zijn aanwezig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 3 lampen op een stroompunt ophangen aan plafond uit heel Nederland:

Verlichting veranda maken

Ik wil graag 4 stroompunten in mijn veranda laten maken en verlichting voor 3 lampen aan brengen. De draden voor verlichting zijn er al en er is al 1 stroompunt aanwezig. Graag met 2 schakelaars voor het licht, tuinverlichting en veranda verlichting.

Lampen ophangen

Het ophangen van 2 lampen, splitsen van het stroompunt, gaten boren, bedrading afwerken en eventueel muur dimmer installeren.

Elektriciteit aansluiten in buitenkelder

Wij willen: - Verlichting aanleggen in onze buitenkelder. De stroomdraad is al aanwezig maar hierop willen wij een tweetal stopcontacten en 2 lampen aansluiten. - Een stroompunt (220V) buiten aanleggen, direct naast de buitenkelder. - Daarnaast denken wij dat er elektriciteit wordt afgetapt via ons automatische oprithek. Wij zouden graag dat een elektricien hierna kijkt.

Elektra aanpassen

Ik wil het volgende laten uitvoeren: - Vervangen 4 led dimmers naar "hue" dimmers inclusief afwerking (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen schakelmateriaal/stroompunt voor geschiktheid voor "hue" lampen van Philips (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen van tenminste 3 lichtschakelaars naar lichtschakelaar inclusief stopcontact (indien mogelijk in dezelfde opbouwdoos, anders inclusief afwerking) Graag zou ik ook advies ontvangen (bij een vrijblijvende offerte) hoe ik het beste de lichtschakelaars/stopcontacten kan indelen. Materiaal kan ik aanschaffen in overleg. Indien er meer informatie nodig is, bel mij aub op mijn mobiele nummer.

Lampen ophangen boven eettafel

2 lampen ophangen boven eettafel op 1 stroompunt

Lichtpunten maken en lampen ophangen

Ik wil graag 2 hanglampen laten monteren, er zit een stroompunt in ons plafond gemaakt van gipsplaten echter zit die niet helemaal goed en er moet nog een 2 punt bijgemaakt worden, er zit tussen de gipsplaat en vloerbalken ruimte om de bedrading weg te werken, tevens moet het bestaande stroompunt een paar cm opschuiven en moet tevens dicht gesticht worden of een andere strakke oplossing. We hebben een huis van 1880 met een verlaagd plafond.

Bedrading voor elektra trekken

Vanuit een bestaand stroompunt moeten elektrakabels worden getrokken naar een viertal schakelaars plus 6 bijbehorende lichtpunten en naar een drietal, dubbele, wandcontactdozen. Het monteren van de schakelaars, lampen en wandcontactdozen doen we zelf. Het betreft een zolder die is ingedeeld in 2 kamers en een overloop.

Lampen met dimmer ophangen en aansluiten

1.) Er moeten twee hanglampen in de eetkamer naast elkaar opgehangen worden. Iets van het stroompunt in het plafond af, dus ook gat moet netjes gedicht en bekabeling mooi over het plafond. Hiervoor moet ook een dimmer geïnstalleerd worden. 2.) Een spotje (met 2 lampen) ophangen en aansluiten in de woonkamer. 3.) Een plafondlamp ophangen en aansluiten in de gang. 4.) Een spotje (met 2 lampen) ophangen en aansluiten in de badkamer. 5.) Optioneel: Automatische deuropening moet gemaakt en de lamp in de gang reageert heel laat met sensor terwijl deze gelijk aan dient te gaan.

Lampen monteren en stroompunt maken

De lampen in de woonkamer werken niet meer, na een kortsluiting. Contact in de keuken werkt niet goed meer moet opnieuw worden gemonteerd.

Er dienen twee hanglampen aan het ...

Er dienen twee hanglampen aan het plafond bevestigd te worden. Een lichtpunt/stroompunt is reeds aanwezig in/aan het plafond, maar de lampen dienen een klein stukje daar vanaf te worden geplaatst. De stroom dient bij voorkeur doorgetrokken te worden achter het plafond langs. Voorts dient er een dimmer op de lampen aangesloten te worden.

Partners

Partners van Casius